VTech Marble Rush beginner set – winactie #4

VTech marble rush knikkerbaan

Als je mij vraagt waar ik het meeste mee bespeeld heb tijdens mijn jeugd dan zijn dat wel knikkers. In huis, op het pleintje en zelfs op school. Ook mijn kinderen spelen graag met knikkers al gaat dat bij hun heel anders met de komst van gave knikkerbanen zoals deze van VTech.

De vetste knikkerbaan bouw je gewoon thuis

Knikkerbanen zijn een eeuwenoud speelgoed dat nog steeds populair is bij kinderen van alle leeftijden. Met de opkomst van technologie en elektronische speelgoed zijn er steeds meer innovatieve knikkerbanen op de markt gekomen, waaronder die van VTech. In deze blog ga ik dieper in op de knikkerbanen van VTech (marble rush) en wat ze zo speciaal maakt. Daarnaast vind je onderaan ook een toffe winactie.

VTech Marble Rush knikkerbanen

VTech heeft verschillende knikkerbaansets die allemaal zijn ontworpen om kinderen te stimuleren en hun creativiteit te ontwikkelen. Deze knikkerbanen zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. De knikkerbanen zijn gemakkelijk op te bouwen en uit te breiden, waardoor kinderen hun eigen unieke knikkerbaan kunnen maken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de VTech knikkerbanen is dat ze zijn uitgerust met elektronische onderdelen die het speelgoed nog interactiever maken. Zo zijn er sets met coole geluidseffecten en knipperende lampjes, waardoor kinderen kunnen zien hoe de knikkers door de baan bewegen. Dit maakt het spelen met de knikkerbanen van VTech nog leuker en interessanter.

Educatieve waarde

Naast het plezier dat kinderen beleven aan het spelen met knikkerbanen, hebben ze ook een educatieve waarde. De knikkerbanen van VTech helpen kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Daarnaast leren kinderen ook over zwaartekracht en beweging, wat belangrijke wetenschappelijke concepten zijn.

VTech Marble Rush is ook ontworpen om kinderen te helpen bij hun probleemoplossende vaardigheden en creativiteit. Door de verschillende onderdelen van de baan te combineren, kunnen kinderen hun eigen unieke knikkerbaan creëren. Dit stimuleert hun creativiteit en helpt hen bij het vinden van oplossingen voor problemen.

VTech marble rush beginner set review

Uitbreidbaar

Een ander voordeel van de VTech knikkerbanen is dat ze uitbreidbaar zijn. Dit betekent dat kinderen hun eigen knikkerbaan kunnen bouwen en deze later kunnen uitbreiden met extra onderdelen. Hierdoor blijft het spelen met de knikkerbanen interessant en uitdagend, zelfs na langere tijd. Zo zijn de diverse sets ook met elkaar te combineren.

VTech Marble Rush beginner set S200

Wij ontvingen de VTech Marble Rush beginner set S200 en zodra onze zoon hem onder ogen kreeg wilde hij er meteen mee aan de slag. Hij is dol op knikkers, balletjes, als het maar rolt en te bedenken dat ze dan een eigen parcours afleggen.. Dat is helemaal te gek. De knikkerbaan heeft dan ook niet lang in de verpakking gezeten en al snel zijn we ermee aan de slag gegaan.

VTech marble rush review

De beginner set bevat 47 kleurrijke onderdelen en er zitten ook diverse stickers bij om de baan nog cooler mee te maken. Het leuke van deze set is dat er een trechter bij zit die het parcours spannend maakt, maar ook allerlei kantel-bakjes, glijbanen, enzovoort. In het boekje die erbij zit staan drie voorbeelden van banen die je kunt maken plus uitleg. De eerste baan is van niveau 1, dus een echte beginner, en deze werd dan ook met maar heel weinig hulp van mij gemaakt door ons zoontje. De andere twee banen zijn niveau 2 en daar had hij echt meer hulp bij nodig nodig.

Mijn zoontje heeft er de hele middag mee gespeeld en is ook zelf aan de knutsel gegaan met een nieuwe baan. Super leuk om hem zo inventief bezig te zien en ook het enthousiasme spatte er vanaf. Het enige wat we jammer vonden is dat de kantel-bakjes pas gaan kantelen op het moment dat er drie knikkers in zitten. Bij minder knikkers heeft hij hulp nodig. Maar dat is eigenlijk het enig minpuntje wat we nu kunnen bedenken. Mijn zoontje vindt het zelfs zo leuk, dat hij al wat uitbreidingen op zijn verlanglijstje heeft gezet. Hij is begin juni jarig dus dat komt goed uit!

Winactie VTech Marble Rush

In verband met de blogverjaardag en mijn eigen verjaardag deze maand mag ik van VTech eenzelfde set weggeven als die ik zelf heb ontvangen. Je maakt dus kans op een VTech Marble Rush beginner set S200.

Wat je daarvoor moet doen?
Alleen een reactie achterlaten onder deze blog dat je meedoet en voor wie.

We zouden het wel heel fijn vinden wanneer je deze actie deelt op social media bijvoorbeeld op Facebook en/of Instagram. Tag ons daarbij wel dan weten we dat je het gedeeld hebt.

47 reacties op “VTech Marble Rush beginner set – winactie #4

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *