VTech Marble Rush beginner set – winactie #4

VTech marble rush knikkerbaan

Als je mij vraagt waar ik het meeste mee bespeeld heb tijdens mijn jeugd dan zijn dat wel knikkers. In huis, op het pleintje en zelfs op school. Ook mijn kinderen spelen graag met knikkers al gaat dat bij hun heel anders met de komst van gave knikkerbanen zoals deze van VTech.

De vetste knikkerbaan bouw je gewoon thuis

Knikkerbanen zijn een eeuwenoud speelgoed dat nog steeds populair is bij kinderen van alle leeftijden. Met de opkomst van technologie en elektronische speelgoed zijn er steeds meer innovatieve knikkerbanen op de markt gekomen, waaronder die van VTech. In deze blog ga ik dieper in op de knikkerbanen van VTech (marble rush) en wat ze zo speciaal maakt. Daarnaast vind je onderaan ook een toffe winactie.

VTech Marble Rush knikkerbanen

VTech heeft verschillende knikkerbaansets die allemaal zijn ontworpen om kinderen te stimuleren en hun creativiteit te ontwikkelen. Deze knikkerbanen zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. De knikkerbanen zijn gemakkelijk op te bouwen en uit te breiden, waardoor kinderen hun eigen unieke knikkerbaan kunnen maken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de VTech knikkerbanen is dat ze zijn uitgerust met elektronische onderdelen die het speelgoed nog interactiever maken. Zo zijn er sets met coole geluidseffecten en knipperende lampjes, waardoor kinderen kunnen zien hoe de knikkers door de baan bewegen. Dit maakt het spelen met de knikkerbanen van VTech nog leuker en interessanter.

Educatieve waarde

Naast het plezier dat kinderen beleven aan het spelen met knikkerbanen, hebben ze ook een educatieve waarde. De knikkerbanen van VTech helpen kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Daarnaast leren kinderen ook over zwaartekracht en beweging, wat belangrijke wetenschappelijke concepten zijn.

VTech Marble Rush is ook ontworpen om kinderen te helpen bij hun probleemoplossende vaardigheden en creativiteit. Door de verschillende onderdelen van de baan te combineren, kunnen kinderen hun eigen unieke knikkerbaan creëren. Dit stimuleert hun creativiteit en helpt hen bij het vinden van oplossingen voor problemen.

VTech marble rush beginner set review

Uitbreidbaar

Een ander voordeel van de VTech knikkerbanen is dat ze uitbreidbaar zijn. Dit betekent dat kinderen hun eigen knikkerbaan kunnen bouwen en deze later kunnen uitbreiden met extra onderdelen. Hierdoor blijft het spelen met de knikkerbanen interessant en uitdagend, zelfs na langere tijd. Zo zijn de diverse sets ook met elkaar te combineren.

VTech Marble Rush beginner set S200

Wij ontvingen de VTech Marble Rush beginner set S200 en zodra onze zoon hem onder ogen kreeg wilde hij er meteen mee aan de slag. Hij is dol op knikkers, balletjes, als het maar rolt en te bedenken dat ze dan een eigen parcours afleggen.. Dat is helemaal te gek. De knikkerbaan heeft dan ook niet lang in de verpakking gezeten en al snel zijn we ermee aan de slag gegaan.

VTech marble rush review

De beginner set bevat 47 kleurrijke onderdelen en er zitten ook diverse stickers bij om de baan nog cooler mee te maken. Het leuke van deze set is dat er een trechter bij zit die het parcours spannend maakt, maar ook allerlei kantel-bakjes, glijbanen, enzovoort. In het boekje die erbij zit staan drie voorbeelden van banen die je kunt maken plus uitleg. De eerste baan is van niveau 1, dus een echte beginner, en deze werd dan ook met maar heel weinig hulp van mij gemaakt door ons zoontje. De andere twee banen zijn niveau 2 en daar had hij echt meer hulp bij nodig nodig.

Mijn zoontje heeft er de hele middag mee gespeeld en is ook zelf aan de knutsel gegaan met een nieuwe baan. Super leuk om hem zo inventief bezig te zien en ook het enthousiasme spatte er vanaf. Het enige wat we jammer vonden is dat de kantel-bakjes pas gaan kantelen op het moment dat er drie knikkers in zitten. Bij minder knikkers heeft hij hulp nodig. Maar dat is eigenlijk het enig minpuntje wat we nu kunnen bedenken. Mijn zoontje vindt het zelfs zo leuk, dat hij al wat uitbreidingen op zijn verlanglijstje heeft gezet. Hij is begin juni jarig dus dat komt goed uit!

Winactie VTech Marble Rush

In verband met de blogverjaardag en mijn eigen verjaardag deze maand mag ik van VTech eenzelfde set weggeven als die ik zelf heb ontvangen. Je maakt dus kans op een VTech Marble Rush beginner set S200.

Wat je daarvoor moet doen?
Alleen een reactie achterlaten onder deze blog dat je meedoet en voor wie.

We zouden het wel heel fijn vinden wanneer je deze actie deelt op social media bijvoorbeeld op Facebook en/of Instagram. Tag ons daarbij wel dan weten we dat je het gedeeld hebt.

47 reacties op “VTech Marble Rush beginner set – winactie #4

  • Marieke Broos zegt:

   Graag voor mijn dochtertje van 6 jaar Liza broos evy 9 jaar kan natuurlijk meespelen

   • Renate louwes zegt:

    ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zoon van 4. die vindt dit echt fantastisch

   • ik ben hier zo benieuwd naar! ik weet zeker dat onze kindjes hier heel graag mee gaan spelen! ik doe dus heeeeeel graag mee!!!

   • Patricia Bouthisma zegt:

    ik maak graag kans voor onze zoon Jaxx. Hij is ook dol op alles dat rolt en houd van dingen uitproberen. Zijn grote broer Sil zal hem graag helpen met bouwen

 • Marina engelvaart zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes! Wat zal het leuk zijn als ze besmet worden met het knikkervirus net zoals vroeger!

 • elisabeth maria martina zegt:

  voor een jarige job helemaal top, hier maakt kleine sofie en haar broertje lex vast heel graag kans op

  • Anne Huydts zegt:

   Dit zou onze vent fantastisch vinden! Kan hij samen met zijn nichtjes met de knikkerbaan spelen 🙂

 • Oehhh dat brengt herinneringen terug! 😊 Ik doe graag mee voor onze lieve zoontjes Rens en Jur. Ze verdienen het na een onrustige tijd! ❤️🍀

 • Dan doe ik graag mee voor ons zoontje Jasper (4 jaar). Hij speelt graag met knikkers en kijkt graag naar marble mania. Met deze baan kan hij dan mooi zelf een baan maken😊.

 • Riggie van lochem zegt:

  o wat super gaag voor mijn jongste zoon. Die is helemaal weg van knikkerbaan en dan kan hij hier een mooie start mee maken. Uper handig dat het uitbreidbaar is. leuke dingen ook voor zijn verjaardag ok te vragen. Geweldig!!

 • Danielle Ultee zegt:

  Oeh heel gaaf! Ik ben idd ook uit de knikker en bommen generatie, uren lang buiten en op het schoolplein ketsen en ruilen haha
  Gaaf voor onze zoon en dochter

 • Ellen Haselbekke zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Mick. Hij vroeg laatst al om echt een baan voor zijn knikkers. Dus ik denk dat dit hem heel blij zou maken.

 • Annelie Jacobs zegt:

  Ik doe ook graag mee voor onze zoon van 5! Hij bouwde laatst al een soort knikkerbaan met dominostenen en houten blokken. Ik denk dat hij dit super zou vinden!

 • Judith Veld zegt:

  dat zou onze Tygo helemaal geweldig vinden, dus ik doe graag mee voor hem 🤗🤗🤗

 • Superfijne prijs om mijn kleindochter mee te verrassen! Enne, van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Boysmom1921 zegt:

  Super gaaf! Ik zou dit graag willen winnen voor mijn zoontje van 4 jaar. Hij gaat dit helemaal geweldig vinden.

 • Annemieke zegt:

  Heel leuk voor onze kids! Dol op knikkers en alles wat rolt, en zo’n baan staat al lang op de verlanglijst😁

 • Shannon van Manen zegt:

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontje die aankomende maandag 5 jaar wordt!

 • Ik maak graag kans voor mijn instroom kleutergroep in het speciaal onderwijs. We hebben een knikkerbaan, maar die is voor veel kinderen te moeilijk. Deze ziet er leuk uit, ik zou hem graag proberen!

  • Ineke Dekker zegt:

   Ik doe heel graag mee voor onze kindjes. Zoon van 5 is gek op bouwen. Dochter van bijna drie vind alles met ballen leuk. Super goede combinatie is dan de knikkerbaan.

  • ik doe graag mee voor mijn zoontje, 4jaar. Hij had een knikkerbaan maar die was niet stevig en is helaas kapot gegaan, alleen in deze tijd is alles al prijzig en kan ik hem dat helaas niet geven.
   Dus ik duim heel hard mee🤞

 • Anoek de Graaf zegt:

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn 4 jarige dochtertje. Dol op bouwen, dit gaat ze fantastisch vinden. Dus ik ga duimen.

 • Ineke Dekker zegt:

  Hier ook twee heel enthousiaste kindjes (2, -bijna 3 – leuk verjaardagscadeau – en 5) én papa en mama.
  Doe dus graag mee om onze knikkerbaan uit te breiden. 🤞

  • Paulien Verstegen zegt:

   Heel graag voor mijn zoontje!
   Hij speelt dagelijks met mijn knikkers van vroeger en precies zoals jij aangeeft in het blog zowel binnen als buiten, op school en in de wijk.
   Hij wil heel graag een knikkerbaan en is hier voor aan het sparen. Hoe leuk zou deze verrassing dan zijn?
   En sparen duurt lang, te lang vindt hij zelf met zijn minimale zakgeld per week.
   Dit is wel echt een gave knikkerbaan als ik dit zo lees en nog leuker hij is uit te bereiden!!
   Ik ga duimen dat wij een keer het geluk mogen ontvangen door deze knikkerbaan te winnen.

 • wat een leuke actie. wij zijn erg fan van Vtech en dit lijkt ons echt wat voor ons zoontje. hij bouw graag en is gek op knikkers. maar ook op interactief speelgoed van Vtech.

 • Amy Van Damme zegt:

  Dit zou mijn zoontje fantastisch vinden. Hij houdt van bouwen. Een knikkerbaan hebben we nog niet. Zou een fijne verrassing zijn voor zijn verjaardag

 • Wat leuk, ik doe mee. Mijn neefje is bijna jarig. Dit zou wel een leuk cadeau zijn voor hem!

Reageren is niet mogelijk.