Fotograaf in de dop met de Vtech KidiZoom Duo

Vlak voor onze vakantie naar Zeeland in augustus kreeg Fay de verrassing van haar leven. Er kwam een wel heel tof pakketje binnen van Vtech. Namelijk de KidiZoom Duo DX roze. Aangezien zij al sinds de Corona tijd met mijn oude telefoon foto’s aan het maken was kon er geen beter cadeau komen. Zowel op vakantie als daarna heeft ze hem veelvuldig gebruikt dus het werd tijd voor een review!

Camera mee op vakantie – Vtech KidiZoom Duo

Mijn oude telefoon lag al klaar om meegenomen te worden op vakantie. Ze wilde graag gaan vloggen en mooie foto’s maken voor opa en oma. Een echte fotograaf in de dop dus. Gelukkig kon die telefoon dus weer de la in want uiteraard wilde ze liever de Kidizoom Duo meenemen.

Terwijl wij de tent aan het opzetten en inrichten waren ging Fay met de camera er vandoor. Ze had hem nog niet uitgetest dus het eerste half uur was het vooral ontdekken wat erop stond en wat ze ermee kon. “Mama er zitten ook spelletjes op!”, hoorde ik dan opeens vanuit de speeltuin. En niet lang daarna “Oh en mama ik heb hele gave filters, mag ik van jou een foto maken”. Je merkt het al, de camera was al snel een succes.

Bol AlgemeenBol Algemeen
KidiZoom Duo Vtech review

Vooral omdat er nog twee andere meiden bij ons op het kampeerveld óók de KidiZoom Duo hadden. Al snel stonden ze met zijn drietjes bij elkaar, allemaal met roze camera. Foto’s maken van elkaar.

De gehele vakantie pakte ze de camera er dagelijks bij. Soms was dat gewoon om even lekker spelletjes te spelen. Om foto’s en filmpjes terug te kijken. Of om met de meiden van de “Camera hutjes club” (dat hadden ze zelf zo bedacht) geinige foto’s te maken van elkaar.

Vtech KidiZoom Duo review

Ook na de vakantie nog een succes

Ik was wel even bang dat de camera na de vakantie wellicht niet meer zo interessant zou zijn. En de eerste weken daarna was dat ook zo. School begon weer, zwemmen, afspreken met vriendinnetjes. En de camera bleef liggen. Toch werd hij er na een paar weken weer bij gepakt. Tijdens wandelingen in de natuur. Een bezoekje aan de dierentuin. Op jacht naar paddenstoelen.

En ook binnenshuis vreet de camera batterijen (gelukkig hebben we oplaadbare), want de spelletjes blijven leuk en het is ook leuk om te doen alsof je een vlogger bent. Deze filmpjes mag ik helaas niet delen, dus beeld het je maar even in haha.

Al met al vind ik deze camera dus echt een aanrader. Hij wordt veel gebruikt. En de foto’s zijn ook nog eens een leuke herinnering. Leuke tip dus voor een verjaardag of voor bijvoorbeeld Sinterklaas.