Vriendinnenmiddag

Vriendinnenmiddag-1

Mijn beste vriendin en ik waren tegelijkertijd zwanger. Niet helemaal precies, maar we scheelden slechts 6 weken. We wilden heel graag van onze dikke buiken samen foto’s laten maken maar door mijn zwangerschapsvergiftiging liep dit dus in de soep. Er is wel 1 foto gemaakt toen ik al in het ziekenhuis lag, maar ja dat was met een mobiel en ik zag er niet uit. Omdat ik dit zo jammer vond en ik door omstandigheden ook haar babyshower heb moeten missen besloot ik om haar te verrassen met een gezellig middagje uit.

Dat middagje kwam sneller dan ik dacht, want nadat ik haar afgelopen weekend vroeg of ze binnenkort een keer tijd had kreeg ik op zondag te horen dat ze dinsdag wel kon! Haar vriend kon bij hun dochtertje blijven en mijn meisje kon gelukkig naar mijn moeder. Ik had via Social Deal vouchers kunnen kopen voor een high tea bij de Movies in Eindhoven, maar ik wilde niet dat dat het enigste zou zijn. Na een goede tip probeerde ik last minute nog een fotograaf te regelen voor een mini vriendinnenshoot. Via twitter werd mijn oproep vele malen gedeeld, waarvoor mijn dank maar uiteindelijk lukte het via een oproep van Ilona om aan een fotografe te komen.

Vriendinnenmiddag 1

Vriendinnenmiddag

Een vriendinnenshoot is echt iets voor ons, niet alleen omdat we die dus niet tijdens de zwangerschap hadden gehad.. Maar ook omdat we al meer dan 17 jaar vriendinnen zijn, omdat wij eigenlijk altijd zelf foto’s maken en omdat het dus echt bij ons hoort; foto’s. Nadat we de fotografe ontmoet hadden begon de shoot al vrij snel. Het was wennen en bleef een beetje onwennig, maar er werd veel gelachen, gegiecheld, geposeerd en gesprongen. Uiteindelijk leverde dat dus echt hele mooie plaatjes op… Hieronder en hierboven een kleine selectie. Vriendinnenmiddag 2

Na de shoot was het tijd voor de high tea. We hadden allebei wel honger maar moesten helaas wel telkens lang wachten. In eerste instantie wilden we buiten zitten maar het waaide enorm hard en het was toch een frisse wind dus gingen we al snel naar binnen. Wel bij het raam zodat we alle mensen die langskwamen lopen toch nog konden bekijken. Als eerste kregen we een soepje met broodje, hij was erg lekker maar wel enorm zout. Gelukkig hadden we een flinke pot thee.

Daarna kwamen de hartige hapjes op de etagère, de meeste dingetjes waren erg lekker.. Toch hebben we niet alles opgegeten want het laatste hapje was erg droog. Als laatste kregen we een etagere met zoete hapjes. Er zat ook spekkoek bij en aangezien ik dat het allerlekkerste vind heb ik dat als laatste bewaard. We hebben ook nu wat laten staan maar dat kwam vooral omdat we beide enorm vol zaten!High tea

Na de high tea kocht mijn vriendin nog schoenen in de uitverkoop en daarna was het weer tijd om naar de kindjes te gaan. Ik heb haar thuis afgezet en nog even kort “geknuffeld” met haar dochtertje en ben daarna snel naar mijn eigen kleine meid gereden. Het was de eerste dag dat ik zonder dochtertje en zonder man iets leuks ging doen voor mezelf. Ik had al eerder tijd voor mezelf gehad maar deed op die momenten alleen maar verplichte dingen zoals het huishouden… Ik ben bijna 6 uur van huis geweest en heb het onwijs leuk gehad. En het allerleukste was uiteraard het thuiskomen en een heel blij dochtertje te zien….

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Petra op 14 augustus 2014 om 07:24

  Wat leuk om je vriendin zo te verrassen. Mooie foto’s! Leuke herinnering. En wat heerlijk en goed om even Nicole time in te lassen.

 2. Sas op 14 augustus 2014 om 08:17

  Wat een fijne dag hebben jullie gehad, super leuk!

 3. Sanne op 14 augustus 2014 om 08:25

  Wat leuk! En wat lang zijn jullie al vriendinnen, zeg.

 4. Janke op 14 augustus 2014 om 08:45

  Wat een super leuke foto’s.
  Fijn dat het last minute nog gelukt is om een fotograaf te vinden.
  Leuk om te lezen dat je een fijne middag hebt gehad met tijd voor jezelf

 5. Miranda op 14 augustus 2014 om 09:24

  Wat een gave foto’s! Leuk zeg om dat zo lekker met je vriendin te doen:)
  Fijn zo’n high tea, heb ik nu helemaal zin in door deze foto’s:) haha!

 6. Bernie Adelaars op 14 augustus 2014 om 09:36

  Leuk zo’n vriendinnen middag. Top !!!

 7. Monique op 14 augustus 2014 om 10:50

  Dat lijkt me toch zo bijzonder, tegelijk zwanger met je vriendin.. Echt lief van je dat je een middagje georganiseerd hebt. En wat een mooie foto’s zijn het geworden! Ik wist trouwens niet dat je bij Movies kon high tea-en 🙂

  • Nicole (misseagles) op 14 augustus 2014 om 16:01

   Ja was heel leuk..! En ik wist het eerst ook niet, door Social Deal weet ik het! 😉

 8. mamawatdoejenou.nl op 14 augustus 2014 om 11:13

  Het klinkt alsof jullie een geweldige dag hebben gehad! Wat een leuk idee en wat zijn de foto’s prachtig geworden 🙂

 9. Insoon op 14 augustus 2014 om 14:48

  Wat leuk joh, zo’n fotoshoot met je vriendin! En gezellig dat jullie de dag hebben afgesloten met een high tea 🙂

 10. Loontjep op 14 augustus 2014 om 19:44

  Yeaah fijn dat ik je heb kunnen helpen!
  En dat jullie samen een leuke dag gehad hebben.
  En zo te zien zijn de foto’s ook super leuk geworden.
  Dus ik zeg missie Geslaagd 😀

 11. Bianca op 15 augustus 2014 om 08:26

  Het ziet er heel gezellig uit, mooie foto’s ook xxx

 12. Michelle op 15 augustus 2014 om 12:01

  Zo te zien was het een hele gezellige dag. Ook een heel leuk idee trouwens om met je vriendin te gaan doen 🙂

 13. Tamara op 16 augustus 2014 om 21:34

  Fijn zo’n dagje met je beste vriendin. Erg leuke fotos!

 14. Anita op 22 augustus 2014 om 16:48

  Wat een leuke en spontane foto’s zijn het geworden! Klinkt als een heerlijk dagje!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje