Vriendinnenmiddag

Mijn beste vriendin en ik waren tegelijkertijd zwanger. Niet helemaal precies, maar we scheelden slechts 6 weken. We wilden heel graag van onze dikke buiken samen foto’s laten maken maar door mijn zwangerschapsvergiftiging liep dit dus in de soep. Er is wel 1 foto gemaakt toen ik al in het ziekenhuis lag, maar ja dat was met een mobiel en ik zag er niet uit. Omdat ik dit zo jammer vond en ik door omstandigheden ook haar babyshower heb moeten missen besloot ik om haar te verrassen met een gezellig middagje uit.

Dat middagje kwam sneller dan ik dacht, want nadat ik haar afgelopen weekend vroeg of ze binnenkort een keer tijd had kreeg ik op zondag te horen dat ze dinsdag wel kon! Haar vriend kon bij hun dochtertje blijven en mijn meisje kon gelukkig naar mijn moeder. Ik had via Social Deal vouchers kunnen kopen voor een high tea bij de Movies in Eindhoven, maar ik wilde niet dat dat het enigste zou zijn. Na een goede tip probeerde ik last minute nog een fotograaf te regelen voor een mini vriendinnenshoot. Via twitter werd mijn oproep vele malen gedeeld, waarvoor mijn dank maar uiteindelijk lukte het via een oproep van Ilona om aan een fotografe te komen.

Vriendinnenmiddag 1
Vriendinnenmiddag

Een vriendinnenshoot is echt iets voor ons, niet alleen omdat we die dus niet tijdens de zwangerschap hadden gehad.. Maar ook omdat we al meer dan 17 jaar vriendinnen zijn, omdat wij eigenlijk altijd zelf foto’s maken en omdat het dus echt bij ons hoort; foto’s. Nadat we de fotografe ontmoet hadden begon de shoot al vrij snel. Het was wennen en bleef een beetje onwennig, maar er werd veel gelachen, gegiecheld, geposeerd en gesprongen. Uiteindelijk leverde dat dus echt hele mooie plaatjes op… Hieronder en hierboven een kleine selectie. Vriendinnenmiddag 2

Bol AlgemeenBol Algemeen

Na de shoot was het tijd voor de high tea. We hadden allebei wel honger maar moesten helaas wel telkens lang wachten. In eerste instantie wilden we buiten zitten maar het waaide enorm hard en het was toch een frisse wind dus gingen we al snel naar binnen. Wel bij het raam zodat we alle mensen die langskwamen lopen toch nog konden bekijken. Als eerste kregen we een soepje met broodje, hij was erg lekker maar wel enorm zout. Gelukkig hadden we een flinke pot thee.

Daarna kwamen de hartige hapjes op de etagère, de meeste dingetjes waren erg lekker.. Toch hebben we niet alles opgegeten want het laatste hapje was erg droog. Als laatste kregen we een etagere met zoete hapjes. Er zat ook spekkoek bij en aangezien ik dat het allerlekkerste vind heb ik dat als laatste bewaard. We hebben ook nu wat laten staan maar dat kwam vooral omdat we beide enorm vol zaten!High tea

Na de high tea kocht mijn vriendin nog schoenen in de uitverkoop en daarna was het weer tijd om naar de kindjes te gaan. Ik heb haar thuis afgezet en nog even kort “geknuffeld” met haar dochtertje en ben daarna snel naar mijn eigen kleine meid gereden. Het was de eerste dag dat ik zonder dochtertje en zonder man iets leuks ging doen voor mezelf. Ik had al eerder tijd voor mezelf gehad maar deed op die momenten alleen maar verplichte dingen zoals het huishouden… Ik ben bijna 6 uur van huis geweest en heb het onwijs leuk gehad. En het allerleukste was uiteraard het thuiskomen en een heel blij dochtertje te zien….

15 reacties op “Vriendinnenmiddag

Reageren is niet mogelijk.