Vreugdedansje

Woehoe!!!! Eindelijk superduper megagroot ontzettend geweldig nieuws op het Fay-front!
Team Fay kan met veel trots en een zucht van opluchting melden aan jullie dat de MRI scan van Fay SCHOON is!

Dit houdt in dat het virus dus géén, ik herhaal GEEN, beschadiging heeft achter gelaten in de hersentjes van ons mega mooie knappe dochter. Wauw, wat een opluchting mensen. We wisten wel dat er een kans was dat er geen beschadiging zou zijn, dit werd later duidelijk namelijk. Maar in eerste instantie was er door een kinderarts tegen ons gezegd dat de infectie inhield dat er sowieso een beschadiging zou zijn. Dit blijft dan ook altijd in je achterhoofd.

Nu, als er toch een beschadiging zou zijn geweest dan was dat zo. Daar hadden we ons op voorbereid en dat hadden we ook aangekund. Maar toch, gewoon geen schade gevonden.. Hoe heerlijk! Ik kan het wel 100 keer zeggen, wel schreeuwen van de daken, wel janken van blijdschap! Ik heb het voor de duidelijkheid en de zekerheid wel nog even gevraagd “kan het zijn dat je op een latere leeftijd tijdens een MRI dan wel beschadiging ziet, dat het gewoon op dit moment nog niet zichtbaar is?”. Het antwoord was heel duidelijk: NEE, dat kan niet. Je weet natuurlijk nooit waar een kindje mee geboren wordt, wat er in de genen zit qua intelligentie, eventuele leerproblemen, enzovoort. Maar als ze dus ooit iets tegen zou komen qua probleem, dan heeft dat dus gewoon met aanleg te maken, niet met het virus.

Je kunt nu natuurlijk wel bedenken dat wij ontzettend opgelucht zijn!

Vandaag krijgen we ook nog de uitslag van het hersenvocht binnen, die bepaald eigenlijk of we wel of niet vrijdagmiddag naar huis mogen. Maar wij, plus de artsen, gaan er vanuit dat deze ook goed is en Fay op vrijdagochtend haar laatste medicatie voor het virus binnen krijgt en dus daarna lekker met ons naar huis mag!!

Dat wordt een Faystje….!

 

46 reacties op “Vreugdedansje

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *