Voorbereiding voor pakjesavond

Dit weekend is het (voor de meeste) eindelijk zover: pakjesavond! Al weken lang hebben de jongsten onder ons uitgekeken naar dé avond waarop ze cadeautjes ontvangen van de goedheiligman. Wij zelf vieren het morgen samen met mijn ouders, maar ook nog op dinsdagochtend met zijn drietjes. Dubbel feest dus voor die kleine dame van ons.

Om er een geweldige pakjesavond van te maken heb ik een paar leuke artikelen uitgekozen uit het blogfeestje van Sinterklaas. Er waren er nog veel meer hoor, dus mocht je nog meer inspiratie willen hebben dan kijk zeker even terug.

Inspiratie voor een surprise nodig?

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Doen jullie aan surprises tijdens pakjesavond? Dan heeft Els een fijne DIY voor je op haar blog staan. Haar Sinterklaas surprise is echt heel simpel, maar enorm leuk!

sinterklaas_surprise_maken_idee

Sinterklaas gedichten maken?

Charlotte heeft een aantal Sinterklaas gedichten gedeeld op haar blog om de mensen die daar wat meer moeite mee hebben te helpen. Heel fijn deze inspiratie.

sinterklaas-gedichten

Wat is Sinterklaas zonder lekkernijen?

Ik heb natuurlijk zelf al mijn Sinterklaas taart gedeeld, maar ze zijn natuurlijk in verschillende soorten en maten. Daarom ben ik ook wel nieuwsgierig naar de Sinterklaas Chocoladetaart van My Happy Kitchen.

sinterklaastaart

Het water loopt me al in de mond als ik er alleen al naar kijk. Yummm!

Mijn lieve mede hosts hebben natuurlijk ook allerlei Sint artikelen geschreven en ook van hen deel ik graag een artikel. Natuurlijk gelinkt aan pakjesavond! En stiekem ook aan eten. Want ja, ook dat hoort gewoon bij Sinterklaas!

15046183_1154773087948342_1708406493_n

Janske vroeg aan collega bloggers om hun lekkerste Sinterklaas recepten en deelde er maar liefst 10 stuks. En ik had het al even over mijn Sinterklaas taart, die staat er ook tussen. Voel me vereerd want wauw wat een heerlijkheden!

15049622_1154773084615009_2130470048_n

Bij Fleur zag ik echt een geweldig leuk idee. Namelijk Sinterklaas vieren met tapas! Ik ben dol op tapas en vind elk excuus om dit te eten een goed excuus. Dus dank voor de inspiratie lieve Fleur!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te doen en/of om te zien wat voor leuke artikelen er allemaal geschreven worden! Binnenkort start ons kerst blogfeestje dus houd onze sites in de gaten.

4 reacties op “Voorbereiding voor pakjesavond

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *