Voor mama, omdat ik van je houd

Dat het bijna moederdag is, is haast niet meer te missen. De winkels liggen weer bomvol met allerlei “aanbiedingen” en tierelantijntjes voor moeders en ook op vele blogs kom je artikelen tegen speciaal voor moeder. Nu houd ik totaal niet van de commercie rondom, echter vind ik wel dat moederdag een dag is die je niet voorbij moet laten gaan.

Ja, je kunt je moeder op elke dag van het jaar verwennen en dat juich ik alleen maar toe! Echter blijft het bijzonder dat men een speciale dag heeft om moeders te eren. Want moeders verdienen het.

Ik kreeg van Lucardi een leuk mailtje met daarin aandacht voor moederdag en de mooie producten die zij hebben. Het bijzondere was dat ik, samen met nog een aantal bloggers, een sieraad mocht uitkiezen uit hun Silver & Diamond Collection. Waarom? Omdat ik een bloggende moeder ben. Nu draag ik zelf eigenlijk nooit sieraden, maar toen ik op de website keek zag ik direct een ketting die me deed denken aan mijn moeder.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik besloot dus om de ketting te bestellen en dan niet voor mezelf, maar voor haar. Al snel kreeg ik het cadeautje binnen en besloot ik om het ook direct aan mijn moeder te geven. Omdat ik gewoonweg niet kon wachten tot moederdag zelf! IMG_2649Het zat verpakt in een heel mooi doosje met een strik eromheen. Ik ben blij verrast met de kleur ook van het doosje, heel sjiek, beter dan het licht paarse. De inhoud echter van het doosje was natuurlijk het allermooist. Namelijk de ketting… voor mamaHet hangertje is de vorm van een hart, maar dan niet zo cliché zoals je vaak ziet maar erg mooi gevormd. Dit hart staat voor de liefde die ik voor mijn moeder voel. Het diamandje in het midden maakt het hele hangertje af. Het ziet er exclusief uit en dat is het ook…

Mijn moeder was enorm blij met haar mooie ketting! Ik hoop dat ze er nog heel erg lang plezier van gaat hebben. Dank je wel Lucardi, voor het mooie sieraad.

Wil jou ook zo’n mooi sieraad uit de Silver & Diamond Collectie? Met onderstaande code krijg je €10,- korting! (Geldig t/m 31-5-2015)

LUCARDI-66

testafbeelding

6 reacties op “Voor mama, omdat ik van je houd

Reageren is niet mogelijk.