Voor mama, omdat ik van je houd

IMG_2646

Dat het bijna moederdag is, is haast niet meer te missen. De winkels liggen weer bomvol met allerlei “aanbiedingen” en tierelantijntjes voor moeders en ook op vele blogs kom je artikelen tegen speciaal voor moeder. Nu houd ik totaal niet van de commercie rondom, echter vind ik wel dat moederdag een dag is die je niet voorbij moet laten gaan.

Ja, je kunt je moeder op elke dag van het jaar verwennen en dat juich ik alleen maar toe! Echter blijft het bijzonder dat men een speciale dag heeft om moeders te eren. Want moeders verdienen het.

Ik kreeg van Lucardi een leuk mailtje met daarin aandacht voor moederdag en de mooie producten die zij hebben. Het bijzondere was dat ik, samen met nog een aantal bloggers, een sieraad mocht uitkiezen uit hun Silver & Diamond Collection. Waarom? Omdat ik een bloggende moeder ben. Nu draag ik zelf eigenlijk nooit sieraden, maar toen ik op de website keek zag ik direct een ketting die me deed denken aan mijn moeder.

Ik besloot dus om de ketting te bestellen en dan niet voor mezelf, maar voor haar. Al snel kreeg ik het cadeautje binnen en besloot ik om het ook direct aan mijn moeder te geven. Omdat ik gewoonweg niet kon wachten tot moederdag zelf! IMG_2649Het zat verpakt in een heel mooi doosje met een strik eromheen. Ik ben blij verrast met de kleur ook van het doosje, heel sjiek, beter dan het licht paarse. De inhoud echter van het doosje was natuurlijk het allermooist. Namelijk de ketting… voor mamaHet hangertje is de vorm van een hart, maar dan niet zo cliché zoals je vaak ziet maar erg mooi gevormd. Dit hart staat voor de liefde die ik voor mijn moeder voel. Het diamandje in het midden maakt het hele hangertje af. Het ziet er exclusief uit en dat is het ook…

Mijn moeder was enorm blij met haar mooie ketting! Ik hoop dat ze er nog heel erg lang plezier van gaat hebben. Dank je wel Lucardi, voor het mooie sieraad.

Wil jou ook zo’n mooi sieraad uit de Silver & Diamond Collectie? Met onderstaande code krijg je €10,- korting! (Geldig t/m 31-5-2015)

LUCARDI-66

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Geertje op 28 april 2015 om 08:20

  Wat een prachtige ketting! Logisch dat je moeder er blij mee was!

 2. Anita op 28 april 2015 om 09:39

  Mooi hangertje heb je uitgekozen zeg!

 3. Michelle op 28 april 2015 om 09:46

  Wat een mooie ketting! Kan me goed voorstellen dat je moeder hier erg blij mee was. Leuk hoor z’n samenwerking!

 4. Vlijtig Liesje op 28 april 2015 om 11:16

  Ik vind dat je iets heel moois hebt uitgekozen!

 5. Cindy op 29 april 2015 om 14:29

  Wat een prachtig sieraad!

 6. Jenn op 29 april 2015 om 15:56

  Mooie ketting heb je uitgekozen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje