Voor in de kerstboom: kerstbal met naam

Elk jaar mogen onze kinderen een eigen hanger of kerstbal uitzoeken voor in onze kerstboom. Dit is een traditie die is begonnen vanaf het moment dat onze dochter nul was en zo komen er elk jaar weer nieuwe hangers bij. De ene keer mogen ze in de winkel iets uitzoeken en een andere keer geven wij ze een selecte keuze. Ook dit jaar mochten ze weer iets nieuws uitkiezen. Namelijk een kerstbal met naam.

Verschillende kerstballen en kersthangers

De eerste bal die onze dochter kreeg was er eigenlijk niet echt eentje die ze zelf uitkoos, maar eentje die ik gewoon erg leuk vond. Dat was namelijk een roze bal met “baby’s eerste kerst”. Onze dochter was op dat moment een half jaar oud en echt zelf kiezen kun je dan nog niet. Het jaar daarop had ze al veel meer een eigen willetje dus kwam er een hanger bij in de vorm van een lolly. Deze koos ze zelf uit op een event waar we waren. Natuurlijk kon ook de Frozen bal niet ontbreken, met Elsa en Anna erop.

Verder zijn er ook houten hangers bij gekomen, met daarop de namen van de kinderen en die van ons zelf. En er is zelfs een kerstman uitgezocht die in de boom mag hangen. Ik vind het enorm leuk om te zien hoe verschillend ze elk jaar kiezen. We hangen overigens niet alles in dezelfde boom. Sommige ballen en hangers gaan naar de ‘kinderboom’.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Een kerstbal met naam

Ook dit jaar mochten de kinderen ook een kerstbal uitkiezen. Dit keer niet in een fysieke winkel maar in een webshop. Bij The Wish Label vindt je echt allerlei verschillende gepersonaliseerde cadeaus en dus ook kerstballen en kersthangers. Onze kinderen mochten ieder een mooie kerstbal met naam uitkiezen. Er is echt wel genoeg keus en alhoewel onze zoon al snel de keuze had gemaakt wisselde onze dochter steeds van bal. Ze houdt namelijk heel erg van roze maar uiteindelijk ging ze toch voor de mono-kerstbal.

Kerstbal met naam voor in de kerstboom

De kerstballen worden in een mooi luxe zwart doosje verzonden mét gouden strik waardoor het ook echt een cadeautje is om uit te pakken. Zoek je dus nog een leuk kerstcadeau voor iemand dan is zo’n kerstbal met naam echt wel leuk. Ga je liever voor een gepersonaliseerd cadeau die niets te maken heeft met een feestdagen? Ook dan is er genoeg keus. We hebben deze ballen vorig jaar gekregen, maar ook dit jaar worden ze weer tevoorschijn gehaald. Ze zijn namelijk ook leuk om aan de tafelklem te hangen.

Kopen jullie ook elk jaar nieuwe kerstballen en hangers? 

2 reacties op “Voor in de kerstboom: kerstbal met naam

Reageren is niet mogelijk.