Voor iedere moeder een passend cadeau!

xxl moederdag blogbox cadeaus

Heb jij het al groot in je agenda staan? Op de tweede zondag van de maand mei is het Moederdag. Alhoewel je op elke dag iets liefs voor je moeder kunt doen is het toch ook wel leuk om haar op die dag te verrassen. Misschien ben jij het zelf wel die verrast wil worden. Of je hebt een lieve schoonmoeder, bonusmoeder of iemand die je graag een cadeau wil geven. Ik ontving van RVG media een XXL Moederdag Blogbox met daarin maar liefst acht toffe producten die je cadeau kunt geven met Moederdag. Voor elke type moeder zit er dus wel iets in. Doe er je voordeel mee 😉

De “een bosje bloemen is al voldoende” moeder

Als ik heel eerlijk ben dan ben ik deze moeder. Stiekem vind ik het wel leuk om verrast te worden. Misschien een ontbijtje op bed, of gewoon wat extra knuffels en kusjes. Of gewoon een tekening van de kinderen met eventueel een bosje bloemen, dat is echt heel leuk. In de blogbox zat een kamerhortensia. Deze heeft honderden bloemetjes die minimaal 4 weken bloeien. Het maakt niet uit waar je hem in huis neerzet, hij zorgt overal voor een flinke portie kleur en fleur. Het enige waar je voor hoeft te zorgen is voldoende daglicht en af en toe een slokje water.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook handig om te weten; Bij kamerhortensia’s is er sprake van een extra hoge verdampingsgraad zodat de luchtvochtigheid in huis verbetert. Dit heeft tot gevolg dat dingen zoals een droge huid, droge ogen, hoofdpijn en neus- en keelklachten afnemen.

De “ik ben nooit klaar met het huishouden” moeder

Eigenlijk is geen enkele moeder ooit klaar met het huishouden. En wanneer je dan denkt aan het huishouden zijn de eerste dingen die je waarschijnlijk doet de was, stofzuigen en dweilen en dat soort klusjes. Maar denk je ook wel eens aan de kleine klusjes? Zoals het ontkalken van het koffiezet apparaat? Of het op tijd buiten zetten van de vuilniszakken zodat ze niet gaan stinken? Om je moeder hiermee te helpen heeft HG hier hele fijne producten voor ontwikkeld.
  • HG Koffiemachine ontkalker – Zo’n klusje dat altijd blijft liggen, terwijl wanneer het gedaan is de koffie echt wel lekkerder smaakt.
  • HG tegen nare geurtjes – Op Moederdag een wasje draaien? Nee dank je wel! Daarom gewoon deze spray eroverheen en je kunt dat shirt echt nog wel een dag aan.
  • HG tegen stinkende vuilnisbakken – Het geheime wapen zodat je de vuilnisbak een dag langer kan laten staan als je huisgenoot ‘vergeten’ is deze te legen voor je.

De “iets speciaals wat op gaat” moeder

Wat geef je aan een moeder die eigenlijk “alles al heeft”? Deze moeder maak je vaak blij met iets speciaals wat op kan gaan. Niet nog meer spullen in huis, maar wel een heel fijn cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijzondere thee van Essência da Natureza. In de XXL Moederdag Blogbox zaten drie varianten van de Braziliaanse thee van Essência da Natureza. Deze theesoorten komen van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone en worden daar traditioneel gebruikt vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen. Alle ingrediënten van deze thee zijn van natuurlijke oorsprong Fairtrade én veganistisch.

Ik ontving de smaken Orange, Pineapple en Guava leaves en was blij verrast te zien dat de thee in ongebleekte theezakjes zit. Ik had namelijk verwacht dat het losse thee zou zijn die je zelf in een zakje of thee-ei moet stoppen. En dat is juist wat mij weer tegenhoud om thee te drinken. Met deze thee hoeft dat dus niet, ideaal! Met de code Meisjeeigenwijsje15 krijg je overigens 15% korting op je bestelling t/m 31 mei 2022.

Een ander item wat ik ontving zijn de geurstokjes Skin 90 van Janzen. De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Via de speciale houten stokjes krijgt je favoriete geur de kans zich te verspreiden door het huis. Je kiest zelf in welke ruimte je de stokjes zet. Wij hebben hem in de woonkamer gezet en daar ben ik zo blij mee.

De “ik-koop-het-voor-mezelf-niet” moeder

Dan heb je de moeders die voor anderen altijd de leukste dingen kopen, denk aan kleding, speelgoed en andere dingen. Maar iets voor zichzelf kopen? Nee dat vinden ze lastig. Hoe leuk is het dan om juist die moeder te verrassen met echt iets voor haarzelf. Iets wat ze nooit voor zichzelf zou kopen.

Een abonnement van Parfumado is wellicht een leuk een idee. Dit is een handige dienst voor merk parfums, uniek in Europa. Abonnees ontdekken iedere maand een nieuw merk of niche parfum naar keuze voor slechts €14,95 per maand. Hierbij heb je iedere maand opnieuw de keuze uit meer dan 450 merkparfums. Ik ontving zelf een unisex geurtje die ik zowel bij mezelf als bij mijn man dus erg lekker vind ruiken. Zonder Parfumado had ik dit geurtje nooit ontdekt.

Wil je liever iets geven wat niet alleen lekker ruikt maar ook invloed heeft op je gemoedsstemmingen door de dag heen? Dan zijn de bloesems van Bach Bloesems misschien een fijne cadeau tip. Dit zijn geheel natuurlijke druppels die je kunt afstemmen op jouw emoties. Er zijn in totaal 38 verschillende bloesems waarvan ik er drie ontving:

  • Star of Bethlehem, verzachter voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok.
  • Walnut, helpt bij onzekerheid en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen.
  • White Chestnut, te gebruiken bij piekeren, zorgen, onverwerkte conflicten en nare gedachten.

De “ik ben gek op gadgets” moeder

Cadeautips voor de nieuwste technische snufjes worden veelal met Vaderdag gegeven. Echter zijn er genoeg moeders die er ook van houden! Zo ontving ik van Nedis® een prachtige slimme filamentlamp die direct kan worden aangesloten op de Wi-Fi zodat je hem op afstand kunt bedienen. Wij hebben al meerdere van dit soort lampen in huis en vooral de helderheid van de lampen regelen vinden wij echt ideaal.

De “ik houd van bakken” moeder

Heb je (of ben je) een moeder die ontzettend houd van koken en bakken, wie zegt dan dat je geen huishoudelijk apparaat kunt geven? Het lijkt ergens een ongeschreven regel te zijn dat zoiets dus niet kan als cadeau. Maar ik werd heel erg blij van een cadeau zoals de Braun MQ3 staafmixer serie. Hiermee zet ik met gemak de lekkerste gerechten op tafel. En voor mij helemaal ideaal; de SplashControl technologie moet ervoor zorgen dat ik en de keuken spat vrij blijven. Dat is in het verleden wel anders geweest met een vorige staafmixer. Met de code ‘blogbox‘ krijg je tot 12 juni 2022 maar liefst 20% korting op het gehele Braun MQ3 assortiment in de bovenstaande webshop.

En nu ben ik natuurlijk benieuwd. In welke type herken jij je?