Voor alles is een eerste keer: OOTD

Wat zeg je nu Nicole? Een OOTD = outfit of the day? Jij?
Ik snap de verbazing, want ik ben het zelf eigenlijk ook. Maar toch doe ik het. Ik ga met mijn hele vervelende lijf waar ik me eigenlijk best voor schaam gewoon op de foto. Waarom? Omdat dit het echte leven is. Ik ben geen maatje 36 en dat zal ik ook nooit meer worden. Nooit meer zul je zeggen? Ja, want ooit was ik echt slank. Een sprietje. Mensen waren bang dat ik afbrak. Dit was ik tot mijn 16e ongeveer. Daarna kreeg ik opeens vormen. Niets mis mee hoor.. Maar die vormen zitten me nu een beetje in de weg.

Goed, daar heb ik mijn doelen voor en het roer gaat om. Maar daar gaat dit artikel niet over. Nee in dit artikel ga ik, niet letterlijk, met de billen bloot door een outfit te tonen. Lieve Kelly heeft de foto’s gemaakt op de dag dat we naar de Primark gingen en ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. me6Ik draag een zwarte broek die ik de dag ervoor bij de Hema gekocht heb. Het is een stretch broek met nep zakken aan de voorkant en echte zakken aan de achterkant. Daar bovenop draag ik een topje die ik een tijdje terug kocht bij de Kruidvat. Was voor de helft van de prijs ook nog eens. me5Het jasje wat ik eroverheen draag is van Mamalicious. Juist ja, een zwangerschapsjasje. Te leuk om hem niet aan te trekken nu ik niet meer zwanger ben. me3De laarsjes die ik draag heb ik al meer dan een jaar en ik heb echt geen idee waarvan ze zijn. Ze lopen best lekker, totdat ik pijn aan mijn voeten krijg, haha! Ik vind ze echter gewoon super leuk en ze zijn ook nog erg mooi. Iets wat bij mijn schoenen niet zo makkelijk is, ik krijg het meestal voor elkaar om na een week al beschadigde schoenen te hebben.

Nu ben ik, na het tonen van de foto’s, natuurlijk erg benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Dus laat je reactie achter en vertel me.. Voor herhaling vatbaar?

Bol AlgemeenBol Algemeen

27 reacties op “Voor alles is een eerste keer: OOTD

 • Mooie outfit! Ik heb dezelfde broek! Ze zitten zo fijn. Ik hoop dat ze binnenkort in de aanbieding komen, dan kom ik er meteen nog twee.

  Ik vind het zo fijn dat je een OOTD doet. Je hebt geen maatje 36. Ik ook niet. Ik heb lang geworsteld met mijn lichaam. Heb een eetstoornis gehad en pas sinds kort overwonnen. Ik vind het prima als mensen op dieet zijn (wat heb ik erover te zeggen trouwens), het is een gezond streven om een gezond gewicht te willen hebben, maar dit is ook zoals het is. Zoals jij zegt: Dit ben jij in het echte leven. We zijn altijd veel strenger voor onszelf. Ik kan ook wel zien dat jij geen maatje 36, kan jij ook aan mij zien (als ik het lef zou hebben wat jij hebt), maar ik vind je mooi. Ik vind het tof dat je het doet. Nogmaals, ik weet hoe moeilijk het soms is, maar schaam je niet voor je lijf. Echt niet doen. Ik doe het ook niet meer en het is een bevrijding. Je bent een kanjer, meid. Applaus voor deze post! Liefs!

 • Ik vond het in de vlogs bij Kelly en LWW en jouw eigen plog al zo’n leuke outfit, dus blij dat je deze erop gezet hebt! Dat jasje is echt onwijs leuk met dat topje, die kleuren staan je goed – helemaal bij je kortere haar. OOTD, ja doen!

 • Hartstikke leuk die OOTD! staat je prachtig die kleuren, en je straalt op de foto’s. zeker voor herhaling vatbaar meid! maatje 36 is vast ook niet alles 😉

 • Leuke outfit! En super stoer dat je dit doet. En weet ik heb wel maat 36 maar ben er stiekem (want de buitenwereld vind het prachtig) ook niet altijd blij mee. Beetje meer is mooier. Vind ik!

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Haha ja maatje 36 was gewoon een ‘voorbeeld’. Maar iedereen is mooi zoals hij/zij is vind ik! En ik moet dat zelf voor mezelf ook nog even in gaan zien 😉 En jij ook!

 • Leuk! Super dat je dit hebt gedaan. En ja geen maatje 36 maar dat heb ik ook niet. Maar ik vind je mooi. Van buiten en van binnen. De kleur staat je super mooi.
  Wie weet ga ik je voorbeeld wel volgen.

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Dat zou ik wel erg leuk vinden.. En dank je wel voor je lieve woorden! *bloos*

 • Leuk!! onzin om ons zoiets te onthouden omdat je geen maat 36 hebt. ik denk 80% van ed bevolking in nl ook niet. wat mij betreft voor herhaling vatbaar

 • Meid wees alsjeblieft niet onzeker over je lichaam, je ziet er fantastisch uit, niks om je voor te schamen.
  En je outfit is echt super leuk!

 • Geweldige outfit – geweldige foto en bovenal geweldige eerlijkheid!

  Meer bloggers zouden zich aan jou moeten spiegelen – dit vind ik echt zo’n rolmodelblog!
  PRACHTIG

 • Wat leuk zeg! Vroeg mij de vorige keer idd al af waar je de top vandaan had, vond hem zo leuk! Kleuren staan je goed en maatje 36 is ook niet alles. Gemiddelde maat in NL is nog altijd 40/42. Mooi artikel!!

 • Ik ken je al heel lang en toen was je inderdaad slank.. Ik heb ontzettend veel respect en bewondering voor je dat je deze foto plaatst. Allereerst, je bent gewoon ontzettend mooi! Maar het is ook super stoer… Ikzelf ben na de zwangerschappen ontzettend veel aangekomen, krijg het er maar niet af en verstop mezelf het liefst. Op foto’s zul je me ook niet zien en sta ik er toevallig wel op dan zorg ik wel dat een ander ze niet ziet..

  Dus nogmaals, wauw.. je bent mooi! Puur hoe dat je bent, van binnen en van buiten!

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Pris, inderdaad jij kent me nog van toen.. Vind het nog steeds heel erg hoor en stiekem schaam ik me ook wel.. Maar ook weer niet. Heel dubbel dus! Jij bent ook mooi meis…

 • Heel leuk! En juist fijn om van verschillende mensen een ‘OOTD’ te zien. Niemand is hetzelfde. Niemand is perfect. Ik ook niet. Ik heb wel eens een OOTD geplaatst en kreeg dan ook als commentaar (was niet onaardig bedoeld): “ja, voor jou is het makkelijk om een leuke outfit te vinden met je maatje 36”. Is dat zo? Denk ik dan. Nee hoor, niet altijd. En ik kan ook een hele leuke outfit vinden voor iemand met maat 34, maat 42 of anders. Ik vind het dus juist heel leuk dat jij laat zien wat jij draagt. Wat ik heel leuk vind aan je outfit is de kleurigheid en vrolijkheid die je combineert met de basic van een zwarte broek (altijd goed) en zwarte laarzen. Het turquoise van het jasje kleurt heel goed met je blonde haar. Ik zeg: vaker doen, een OOTD! 🙂

Reageren is niet mogelijk.