Vlogmas overzicht | van foute kersttruien tot …

Vorige week deed ik de aankondiging en de dag erop kwam de allereerste vlogmas vlog online! Ondanks dat ze (nog!) niet zoveel bekeken worden dan mijn weekvlogs ben ik er wel echt super blij mee. Ik vind het geweldig om deze mooie periode vast te leggen op camera en dit te kunnen delen met mijn volgers.

Nu weet ik dat er ook genoeg volgers zijn die vrijwel nooit (Youtube) filmpjes kijken, daarom heb ik ook niet dagelijks de vlogs op mijn blog gezet. Maar ik weet dat er ook genoeg zijn die het wél leuk vinden. Dus daarom heb ik besloten om wel een weekoverzicht te maken met daarin alle vlogs van afgelopen week.

Mocht je het dus toch leuk vinden om te zien én je hebt wat tijd over… Kijk dan gezellig mee!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vlogmas 2017 #1 Op foute kersttruien jacht

Samen met Carmelina van Door mama getest ben ik Eindhoven onveilig gaan maken in onze zoektocht naar dé foutste trui van 2017. En we hebben hem gevonden hoor…

Vlogmas 2017 #2 Kerstspullen van zolder halen

Op 6 december startte ik dan echt met het dagelijks vloggen. En op de eerste echte vlog dag ging ik met Milo naar de kinderarts voor controle en haalde ik samen met Fay al wat kerstspullen van zolder!

Vlogmas 2017 #3 Kerst op kantoor

Deze donderdag mocht ik weer werken bij My Lovely Notebook. Het is altijd al gezellig en leuk om te doen, maar nu helemaal met skyradio op de achtergrond en Juliette die de kerstboom alvast opzet!

Vlogmas 2017 #4 Dagje thuis & datenight

In de ochtend lekker werken, ’s middags lekker tutten met mijn dochter en ’s avonds een soort van datenight met mijn man. Een heerlijk dagje weer..

Vlogmas 2017 #5 Toch een echte kerstboom?

Op deze dag zouden we eigenlijk de neppe kerstboom van zolder halen en versieren. Maar eigenlijk vonden we een echte boom veel leuker… Fay mocht kiezen!

Vlogmas 2017 #6 Kerstboom optuigen & de eerste sneeuw

Omdat we de dag ervoor uiteindelijk geen tijd hadden om de boom helemaal te versieren doen we dat dee dag alsnog. Ook valt er voor het eerst sneeuw die ook werkelijk blijft liggen, dus onze peuter is helemaal door het dolle. En ik ook haha..

Vlogmas 2017 #7 Dagje thuis werken

Op maandag werk ik normaliter bij My Lovely Notebook maar omdat Milo nog steeds ziek is gaat hij niet naar de opvang. En werk ik dus een dagje thuis. Benieuwd hoe zo’n dag gaat..?

Nu ben ik heel nieuwsgierig.. Heb jij een van deze (of wellicht allemaal) video’s al gezien?

1 reactie op “Vlogmas overzicht | van foute kersttruien tot …

Reageren is niet mogelijk.