Vlogmas overzicht | van foute kersttruien tot …

Schermafbeelding-2017-12-03-om-15.41.51

Vorige week deed ik de aankondiging en de dag erop kwam de allereerste vlogmas vlog online! Ondanks dat ze (nog!) niet zoveel bekeken worden dan mijn weekvlogs ben ik er wel echt super blij mee. Ik vind het geweldig om deze mooie periode vast te leggen op camera en dit te kunnen delen met mijn volgers.

Nu weet ik dat er ook genoeg volgers zijn die vrijwel nooit (Youtube) filmpjes kijken, daarom heb ik ook niet dagelijks de vlogs op mijn blog gezet. Maar ik weet dat er ook genoeg zijn die het wél leuk vinden. Dus daarom heb ik besloten om wel een weekoverzicht te maken met daarin alle vlogs van afgelopen week.

Mocht je het dus toch leuk vinden om te zien én je hebt wat tijd over… Kijk dan gezellig mee!

Vlogmas 2017 #1 Op foute kersttruien jacht

Samen met Carmelina van Door mama getest ben ik Eindhoven onveilig gaan maken in onze zoektocht naar dé foutste trui van 2017. En we hebben hem gevonden hoor…

Vlogmas 2017 #2 Kerstspullen van zolder halen

Op 6 december startte ik dan echt met het dagelijks vloggen. En op de eerste echte vlog dag ging ik met Milo naar de kinderarts voor controle en haalde ik samen met Fay al wat kerstspullen van zolder!

Vlogmas 2017 #3 Kerst op kantoor

Deze donderdag mocht ik weer werken bij My Lovely Notebook. Het is altijd al gezellig en leuk om te doen, maar nu helemaal met skyradio op de achtergrond en Juliette die de kerstboom alvast opzet!

Vlogmas 2017 #4 Dagje thuis & datenight

In de ochtend lekker werken, ’s middags lekker tutten met mijn dochter en ’s avonds een soort van datenight met mijn man. Een heerlijk dagje weer..

Vlogmas 2017 #5 Toch een echte kerstboom?

Op deze dag zouden we eigenlijk de neppe kerstboom van zolder halen en versieren. Maar eigenlijk vonden we een echte boom veel leuker… Fay mocht kiezen!

Vlogmas 2017 #6 Kerstboom optuigen & de eerste sneeuw

Omdat we de dag ervoor uiteindelijk geen tijd hadden om de boom helemaal te versieren doen we dat dee dag alsnog. Ook valt er voor het eerst sneeuw die ook werkelijk blijft liggen, dus onze peuter is helemaal door het dolle. En ik ook haha..

Vlogmas 2017 #7 Dagje thuis werken

Op maandag werk ik normaliter bij My Lovely Notebook maar omdat Milo nog steeds ziek is gaat hij niet naar de opvang. En werk ik dus een dagje thuis. Benieuwd hoe zo’n dag gaat..?

Nu ben ik heel nieuwsgierig.. Heb jij een van deze (of wellicht allemaal) video’s al gezien?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Natasja op 13 december 2017 om 07:36

    Ik heb ze nog niet allemaal gezien, maar wel echt heel leuk! Degene die ik wel gezien heb dan 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje