Vlog: treinen naar Maastricht + opname Flikken Maastricht

Een aantal weken terug wilden mijn man en ik gaan treinen. Samen met Fay uiteraard. Ik had bij de Kruidvat van die goedkope kaartjes gekocht dus die moesten we maar eens gebruiken. Mijn man had een dag vrij genomen en we zouden naar Zeist gaan voor een fotoshoot en daarna door naar een vriendin van me. Die trip hebben we ook gemaakt. Maar dan met de auto. Het bleek dat de kaartjes alleen in het weekend geldig waren… Blond actie van mij!!

Gelukkig hadden we nog even de tijd dus afgelopen zondag was het eindelijk zover. We gingen treinen!

Ik had van te voren al besloten dat ik alles wilde filmen aangezien het voor Fay de eerste keer zou zijn met de trein en we wilden ook een boottocht maken dus ook dat leek me leuk om te filmen. En aangezien ik toch de camera bij had kon ik er net zo goed een vlog van maken!

We zijn op tijd vertrokken naar Maastricht omdat we graag de hele dag wilden hebben. Fay heeft thuis nog wel haar eerste voeding gehad maar daarna zijn we dus gegaan. In Maastricht aangekomen viel zij in slaap en konden wij lekker even een wandeling maken naar de stadsomwalling. Bij toeval kwamen we ook een soort kinderboerderij tegen en liepen we bovenop opnames van de serie Flikken Maastricht. Het was maar een kleine opname, maar ik vond het toch wel erg leuk om gezien te hebben.

Ook dit zit in de vlog uiteraard! Verder hebben we heerlijk genoten van een terrasje en uiteraard van de boottocht. Geshopt hebben we natuurlijk ook, al heb ik dit niet gefilmd hoor. Het was al lastig zat met al die winkels waarbij je amper in kon komen met je kinderwagen. Ook waren er veel trappen in de winkels en geen liften. Toch zijn we geslaagd hoor.. Ik kocht een leuk vest, mijn man een trui en blouse en voor Fay kochten we een stoere onesie en een legging plus shirtje.

We zagen ook een super gave winterjas voor haar, maar de prijs zorgde ervoor dat we hem lieten hangen. Zeventig euro voor een jas die ze 1 winter aan kan vinden we iets teveel van het goede! Al met al was het echt een hele leuke dag.. Goed afgesloten met een etentje in het dorp en een kind dat binnen 2 seconden sliep… Heerlijk!

Zijn jullie wel eens naar Maastricht geweest?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Marion op 2 oktober 2014 om 07:31

  Wat een gezellig vlog! Nee, ik ben nog nooit in Maastricht geweest. Lijkt me wel een erg mooie stad. Die actie met die treinkaartjes! Zou mij ook 100% gebeuren haha!

  • Nicole (misseagles) op 2 oktober 2014 om 10:44

   Oh gelukkig! Dat ben ik dus niet de enige die zo blond kan zijn 😛

 2. Anita op 2 oktober 2014 om 07:50

  Paar keer in Maastricht geweest, erg leuke stad! Vooral de boekenzaak in de kerk is erg mooi.

  • Nicole (misseagles) op 2 oktober 2014 om 10:44

   Ja die wil ik nu dus super graag een keer vinden haha! Toch nog eens terug..

 3. Miranda op 2 oktober 2014 om 09:49

  Nog nooit in Maastricht geweest, maar zag er mooi uit, dus misschien binnenkort maar eens doen;)
  Leuke vlog!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje