Vlog: treinen naar Maastricht + opname Flikken Maastricht

Een aantal weken terug wilden mijn man en ik gaan treinen. Samen met Fay uiteraard. Ik had bij de Kruidvat van die goedkope kaartjes gekocht dus die moesten we maar eens gebruiken. Mijn man had een dag vrij genomen en we zouden naar Zeist gaan voor een fotoshoot en daarna door naar een vriendin van me. Die trip hebben we ook gemaakt. Maar dan met de auto. Het bleek dat de kaartjes alleen in het weekend geldig waren… Blond actie van mij!!

Gelukkig hadden we nog even de tijd dus afgelopen zondag was het eindelijk zover. We gingen treinen!

Ik had van te voren al besloten dat ik alles wilde filmen aangezien het voor Fay de eerste keer zou zijn met de trein en we wilden ook een boottocht maken dus ook dat leek me leuk om te filmen. En aangezien ik toch de camera bij had kon ik er net zo goed een vlog van maken!

Bol AlgemeenBol Algemeen

We zijn op tijd vertrokken naar Maastricht omdat we graag de hele dag wilden hebben. Fay heeft thuis nog wel haar eerste voeding gehad maar daarna zijn we dus gegaan. In Maastricht aangekomen viel zij in slaap en konden wij lekker even een wandeling maken naar de stadsomwalling. Bij toeval kwamen we ook een soort kinderboerderij tegen en liepen we bovenop opnames van de serie Flikken Maastricht. Het was maar een kleine opname, maar ik vond het toch wel erg leuk om gezien te hebben.

Ook dit zit in de vlog uiteraard! Verder hebben we heerlijk genoten van een terrasje en uiteraard van de boottocht. Geshopt hebben we natuurlijk ook, al heb ik dit niet gefilmd hoor. Het was al lastig zat met al die winkels waarbij je amper in kon komen met je kinderwagen. Ook waren er veel trappen in de winkels en geen liften. Toch zijn we geslaagd hoor.. Ik kocht een leuk vest, mijn man een trui en blouse en voor Fay kochten we een stoere onesie en een legging plus shirtje.

We zagen ook een super gave winterjas voor haar, maar de prijs zorgde ervoor dat we hem lieten hangen. Zeventig euro voor een jas die ze 1 winter aan kan vinden we iets teveel van het goede! Al met al was het echt een hele leuke dag.. Goed afgesloten met een etentje in het dorp en een kind dat binnen 2 seconden sliep… Heerlijk!

Zijn jullie wel eens naar Maastricht geweest?

5 reacties op “Vlog: treinen naar Maastricht + opname Flikken Maastricht

Reageren is niet mogelijk.