Vlog: Netflix event “Draken: race naar de rand!”

Vorige week woensdag mocht ik met Linda van Mamaliefde mee naar een Netflix Stream Team Event. Zij zou alleen gaan met haar twee kids maar dat zag ze totaal niet zitten. Heel begrijpelijk want de een kan nog niet lopen en de ander juist wel haha. Ik besloot die dag te vloggen om op die manier de dag vast te leggen.

Het was echt een geweldige leuke dag voor de kids maar ook voor ons. Netflix pakt goed uit en denkt aan vele kleine dingen zoals zonnebrand, poetsdoekjes, genoeg eten en drinken, echt top!

Voor een geschreven verslag met foto’s kun je kijken op de blog van Linda!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Linda op 9 juli 2015 om 14:04

    Je hebt er een leuke vlog van gemaakt, wel raar om mezelf zo terug te zien op de film. Vooral ook die lach en stem, weet gelijk weer waarom ik gestopt ben met youtube 😉

  2. Nathalie op 3 augustus 2015 om 18:52

    Wat leuk jullie twee!!! Veel plezier gemaakt zo te zien!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje