Vlog: Mijn vrije dag

Afgelopen donderdag was ik voor het eerst een hele dag vrij. Dat klinkt gek voor iemand die in de ziektewet zit in verband met een PND, maar aangezien ik 7 dagen per week voor mijn kindje zorg voelt het echt als een vrije dag. Ik bracht Fay naar mijn schoonmoeder nadat ik eerst thuis het eerste flesje gaf en haalde haar pas weer op rond een uur of 7 ’s avonds.

Ik ben al een keer eerder alleen geweest zonder man en zonder Fay, maar dat waren slechts een paar uurtjes en ik bleef thuis. Dus wat deed ik? Het huishouden en werk voor mijn blog. Niet bepaald een vrije dag dus… Dit keer wel! Ik had al een to do lijstje gemaakt en sowieso een afspraak met de kapper. Ik ging ontbijten bij Bagels & Beans (ja alleen..), naar mijn beste vriendin en winkelde wat af…

Benieuwd naar het filmpje? En naar mijn nieuwe korte kapsel? Klik dan maar snel op play…

Kun je het filmpje niet zien of wil je graag meerdere filmpjes van mij zien? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal!

Wat vonden jullie van mijn allereerste gepubliceerde vlog? Ik had er al een aantal keer één gemaakt, maar vond het telkens toch maar niks om het erop te zetten. Nu wel! Ik ben ook heel benieuwd naar wat jullie van mijn nieuwe korte kapsel vinden. Ik ben inmiddels gewend, mijn man ook… Nu jullie nog, haha!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Petra op 24 augustus 2014 om 09:25

  Wat heerlijk zo’n dagje voor jezelf! Je nieuwe kapsel staat je goed! En wat leuk bedacht de zonneschermen met je blog er op.

 2. Anita op 24 augustus 2014 om 10:16

  Wat leuk een vlog! Kapsel staat je goed en leuk om onze stad te zien. Vloggen gaat je goed af, ziet er natuurlijk uit. Misschien tussendoor minder begroeten en afsluiten en proberen om dat alleen te doen bij begin en einde van de vlog. Is moeilijk omdat je natuurlijk steeds weer ergens anders bent en je het aan elkaar plakt. Kleine tip

 3. Miranda op 24 augustus 2014 om 10:21

  Wat leuk! Een vlog. Ik vind dat nog erg lastig en houd het voorlopig bij foto’s:) wie weet ooit…

  Mooi je nieuwe kapsel! Staat je lekker vlot en die zonneschermen vind ik echt geniaal bedacht!

 4. Tamara op 24 augustus 2014 om 12:15

  wat een heerlijke dag! Een super kapsel. Staat je hartstikke goed, lekker vlot! Zo herken ik je nog wel hoor hihi.

 5. Manon op 24 augustus 2014 om 12:25

  Dat is leuk om jezelf te zien in een vlog 😀 hahaha. Ik vind je kapsel heel erg leuk geworden!

 6. Madelon op 24 augustus 2014 om 13:09

  Wat fijn een dagje voor jezelf!

 7. Monique op 24 augustus 2014 om 13:21

  Leuke vlog! En wat een mooie stad is Eindhoven toch he 😉 Je kapsel vind ik super trouwens! Went snel hoor…

 8. Jolet op 24 augustus 2014 om 14:03

  Wat heb je een schattig kindje zeg!

 9. Marjolijn op 24 augustus 2014 om 14:40

  Super leuke vlog en je haar is echt super leuk!

 10. Gwen op 24 augustus 2014 om 14:58

  LEUK!! Zowel de vlog als je kapsel! Maakt je vlotter, het oogt voller/dikker ook, Echt leuk!

 11. Lief meisje op 24 augustus 2014 om 19:01

  Het is een erg leuke kijkje in je leven geworden.

 12. Christel op 29 augustus 2014 om 19:38

  Wat een leuke vlog. Je nieuwe haren, nu de MAC Make-up erbij, en een nog mooiere mama van Fay.

  Ik lees hier met regelmaat en jullie Fay is zo’n mooie meid.

 13. Lilly op 30 augustus 2014 om 12:13

  Super leuke vlog!
  Ik heb nog 1 keertje samengewerkt met Brenda net voor ze met verlof ging. Wat grappig dat ik haar dan in jou vlog terug zie!
  Je nieuwe coupe staat je heel goed trouwens 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje