Vlog: Mijn vrije dag

Afgelopen donderdag was ik voor het eerst een hele dag vrij. Dat klinkt gek voor iemand die in de ziektewet zit in verband met een PND, maar aangezien ik 7 dagen per week voor mijn kindje zorg voelt het echt als een vrije dag. Ik bracht Fay naar mijn schoonmoeder nadat ik eerst thuis het eerste flesje gaf en haalde haar pas weer op rond een uur of 7 ’s avonds.

Ik ben al een keer eerder alleen geweest zonder man en zonder Fay, maar dat waren slechts een paar uurtjes en ik bleef thuis. Dus wat deed ik? Het huishouden en werk voor mijn blog. Niet bepaald een vrije dag dus… Dit keer wel! Ik had al een to do lijstje gemaakt en sowieso een afspraak met de kapper. Ik ging ontbijten bij Bagels & Beans (ja alleen..), naar mijn beste vriendin en winkelde wat af…

Benieuwd naar het filmpje? En naar mijn nieuwe korte kapsel? Klik dan maar snel op play…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kun je het filmpje niet zien of wil je graag meerdere filmpjes van mij zien? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal!

Wat vonden jullie van mijn allereerste gepubliceerde vlog? Ik had er al een aantal keer één gemaakt, maar vond het telkens toch maar niks om het erop te zetten. Nu wel! Ik ben ook heel benieuwd naar wat jullie van mijn nieuwe korte kapsel vinden. Ik ben inmiddels gewend, mijn man ook… Nu jullie nog, haha!

13 reacties op “Vlog: Mijn vrije dag

Reageren is niet mogelijk.