Vlog: Eitjes zoeken en zwemmen met Pasen

eitjes-zoeken-en-zwemmen-met-pasen-vlog

Ik vond het weer eens tijd om te vloggen en daarom besloot ik om de camera tijdens de Paasdagen mee te nemen. We hadden twee hele leuke dagen waarbij ik op eerste Paasdag voor het eerst sinds jaren weer een workout deed (samen met Fay). En we ook nog eens lekker gingen zwemmen met ons gezin. En op tweede Paasdag was het tijd voor wat familiebezoekjes, rommelen in huis en gourmetten!

Zoals je dus wel kunt zien deze week geen Eigenwijsje de week door. Ik ben sinds vrijdag een weekendje weg met een aantal andere bloggers en dus bewaar ik het voor volgende week. Wordt een extra leuke en lange fotoblog dan dus! Voor nu, pak een glas drinken en kijk even een paar minuten mee naar ons Paasweekend.

Kun je de video niet zien?

Wat hebben jullie gedaan tijdens het Paasweekend?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje