Vlog: Eitjes zoeken en zwemmen met Pasen

Ik vond het weer eens tijd om te vloggen en daarom besloot ik om de camera tijdens de Paasdagen mee te nemen. We hadden twee hele leuke dagen waarbij ik op eerste Paasdag voor het eerst sinds jaren weer een workout deed (samen met Fay). En we ook nog eens lekker gingen zwemmen met ons gezin. En op tweede Paasdag was het tijd voor wat familiebezoekjes, rommelen in huis en gourmetten!

Zoals je dus wel kunt zien deze week geen Eigenwijsje de week door. Ik ben sinds vrijdag een weekendje weg met een aantal andere bloggers en dus bewaar ik het voor volgende week. Wordt een extra leuke en lange fotoblog dan dus! Voor nu, pak een glas drinken en kijk even een paar minuten mee naar ons Paasweekend.

Kun je de video niet zien?

Wat hebben jullie gedaan tijdens het Paasweekend?