Vlog #3 Cropdag Project Life

Vandaag een keer niet ‘op tijd’ een blog online. Dit omdat ik graag deze vlog online wilde hebben maar gisterenavond te moe was om nog iets te typen. De vlog is behoorlijk actueel, namelijk van gisteren! Het was alweer een lange tijd geleden dat ik een vlog maakte, maar omdat ik een cropdag* had van Project Life besloot ik dit dus te filmen zodat jullie wellicht meer een idee krijgen wat het is.

*Een cropdag is een meeting waarbij je samen met anderen hetzelfde doet: in dit geval werken aan je Project Life album. Het gaat vooral om de gezelligheid maar wie weet zie je bij een ander ook wel weer een leuk idee die je kunt gebruiken!

Nu moet ik zeggen, je ziet nog niet veel van wat je er ALLEMAAL mee kunt, maar het is ook teveel om te laten zien. In de toekomst wil ik nog wel een keer een filmpje maken dat ik echt ermee bezig ben. Voor nu is het gewoon een gezellige dag geweest en dat laat ik zien!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Ik zou het ook leuk vinden als jullie je abonneren op mijn YouTube kanaal aangezien ik er al bijna 100 heb.. Leuk toch?! Wel nog even credits naar Tamara, aangezien zij toch ook deel uitmaakt van het filmpje en ook even gefilmd heeft!

Laat je reactie achter!

14 reacties op “Vlog #3 Cropdag Project Life

Reageren is niet mogelijk.