Visitekaartjes voor mijn bedrijf*

Visitekaartjes zijn uit. Dat is een veelgehoorde uitspraak in de zakelijke wereld. Want wie doet er nu nog iets met visitekaartjes? Ik kan je vertellen, nog best veel mensen. Het is echt niet meer dat je, zoals vroeger, zoveel mogelijk kaartjes probeert uit te delen. Nee het is juist de kunst om echt alleen je kaartje te geven aan iemand waarvan jij denkt dat hij/zij baat heeft aan jouw kennis en expertise. Om die reden besloot ik toch ook voor mijn andere bedrijf visitekaartjes te maken.

Waarom ik visitekaartjes heb

Voor deze persoonlijke blog heb ik al een tijdje visitekaartjes. Ik vind dit erg handig bij netwerkevents en beurzen zoals de Negenmaandenbeurs en We Are Pregnant. Je praat namelijk met zoveel mensen en dan is het fijn om een gezicht te kunnen linken aan een blog. Dat is dan ook de grootste reden dat ik ook voor mijn andere bedrijf “nicoleadelaars.nl” visitekaartjes wilde maken. Ik kom op veel events en netwerkbijeenkomsten en ik wil dat mensen naderhand weten hoe ze in contact kunnen komen.

Visitekaartjes ontwerpen

Meestal laat ik mijn visitekaartjes ontwerpen door middel van een ontwerpprogramma bij een drukkerij. Echter wilde ik het dit keer helemaal zelf doen. Met behulp van Canva en een idee wat ik opdeed via Pinterest maakte ik mijn eigen visitekaartje.

Het is goed om vooraf al te weten wat je erop wilt hebben. Zo wilde ik op de voorkant alleen mijn logo. Deze is overigens gemaakt door SuedeDesign. Ik ben er zó blij mee! En op de achterkant moest in ieder geval mijn foto komen te staan. Daarnaast natuurlijk ook mijn naam en contactmogelijkheden. Het leek me ook leuk om de kleuren uit mijn logo terug te laten komen in het kaartje.

speciaal visitekaartje blogexpert

Visitekaartjes drukken

Onlangs kwam ik in aanraking met Mooze. Bij Mooze kun je al jouw promotiemateriaal en huisstijlproducten laten afdrukken. Hieronder vallen dus de visitekaartjes, maar je kunt er ook terecht voor posters, flyers, zitzakken, bierviltjes en nog veel meer. De reden dat ik voor Mooze koos was omdat zij hele speciale visitekaartjes hebben. Naast de standaard kaartjes kun je ook kiezen voor recycled papier of voor de premium variant welke iets dikker is en een laminaat afwerking heeft.

Ik koos zelf voor de vierde optie. Namelijk de sandwich visitekaartjes. Deze visitekaartjes zijn gemaakt van drie lagen papier waarbij de middelste gekleurd is. Het visitekaartje is hierdoor een stuk dikker, is 750 grams papier en heeft een toffe afwerking door het kleurtje in het midden. Als dat niet opvalt…

Maak jij gebruik van visitekaartjes?

7 reacties op “Visitekaartjes voor mijn bedrijf*

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *