Virtual Assistant

virtual assistant

Mijn naam is Nicole Adelaars, een (thuis)werkende moeder die van haar passie, ambitie en ervaring haar onderneming heeft gemaakt.

Na jaren twijfelen en gehoord te hebben dat ik echt meer moet doen met mijn kwaliteiten zette ik de grote stap: ik ga mezelf inschrijven als virtual assistant en content creator. Geen hippe naam, geen rare fratsen, nee gewoon mijn eigen merk. Omdat ik van mening ben dat ik het merk maak en dat juist de persoonlijkheid erachter van toegevoegde waarde is voor jouw onderneming.

Wie ben jij?

  • Ben jij een (kleine) ondernemer en wil jij je bedrijf laten groeien?
  • Kom je in het groeiproces telkens weer taken tegen waar je maar geen tijd voor vind?
  • Of zijn er taken waar je gewoon niet zo goed in bent?
  • Wil jij online zichtbaar zijn maar vind je het lastig om dit te regelen?
  • Ga jij vol passie voor jouw bedrijf en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn kracht ligt in het content creëren. Of dat nu in de vorm van een blog, nieuwsbrief of (planning van) social media content is. Ik help je met alles wat ook maar enigszins met tekst te maken heeft, maar ben ook je sparringpartner qua communicatie- en marketing strategieën.

Wat houdt een samenwerking met mij in?

Samenwerken met mij houdt in dat jij je weer volledig kunt richten op datgene waar jij goed in bent, doordat je bepaald (rand)zaken aan mij over kunt laten. Echter betekent samenwerken met mij ook dat je iemand gevonden hebt die een duurzame verbinding met jou en je bedrijf aan gaat. Mijn missie is om een maat gemaakte samenwerking aan te gaan waarin persoonlijk contact, betrokkenheid en oprechte interesse hoog in het vaandel staan.

Mijn tarieven

Mijn uurtarief is €42,50 echter heb ik juist voor langdurige samenwerkingen speciale abonnementen en zijn er ook speciale strippenkaarten voor de grotere opdrachten. Voor meer informatie hierover kun je contact met me opnemen via onderstaand contactformulier.