Vijf apparaten die je leven makkelijker maken

apparaten-keuken

Er zijn tal van apparaten die je leven makkelijker maken. Vaak gaat het om apparaten die je helpen in het huishouden. Een leven zonder stofzuiger, dat kun je je nauwelijks meer voorstellen. Alleen met een bezem zou je de boel een beetje schoon kunnen houden, maar kom daar maar eens mee aan als je tapijt hebt. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken, dan heb je inmiddels je oog misschien al laten vallen op een robotstofzuiger: die doet het werk zonder dat jij je erbij voor hoeft in te spannen. Zijn er meer apparaten die ons leven gemakkelijker kunnen maken, en dan vooral in de keuken?

De waterkoker: we kunnen nauwelijks meer zonder

Een apparaat dat je bijna in iedere keuken wel tegenkomt is een waterkoker. Gingen we vroeger met pannetjes of keteltjes op het gasfornuis aan de slag als we kokend water nodig hadden, regelen we dat tegenwoordig met een druk op de knop. Overigens zijn er steeds meer mensen die het zich nog gemakkelijker maken, en kiezen voor een kraan waar ook kokend water uit kan komen. 

Blenders: hakken en pureren in een handomdraai

Ook blenders zijn niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Maak je graag verse sauzen of ben je dol op smoothies, dan kun je nauwelijks zonder. Om met de hand de boel te pureren is een flinke klus, die het maken van een smoothie of saus bijna onmogelijk maakt.

De keukenmachine die alles kan

Zeker als je graag bakt, taarten en koekjes bijvoorbeeld, dan heb je vast en zeker een mooie keukenmachine in huis die je hierbij kan helpen. Deeg wordt gemixt en gekneed zonder dat je je handen vies hoeft te maken. Scheelt veel tijd en inspanning, en maakt het bakken extra leuk. Overigens zijn er natuurlijk ook keukenmachines die juist goed geschikt zijn voor mensen die graag uitgebreid koken. Deze kunnen je veel snijwerk uit handen nemen, hakken met gemak nootjes fijn of mixen de boel tot een geheel.

De multigrill: altijd handig

In steeds meer keuken duikt ook de zogenaamde multigrill op. Dit apparaat is op tal van manieren te gebruiken. Je bereidt er in een handomdraai een snelle tosti of panini in, bijvoorbeeld. Maar ook tijdens het bereiden van de avondmaaltijd komt hij van pas. Je grillt er makkelijk en snel vlees of vis op. Doordat het apparaat zowel opengeklapt of juist met warmte van zowel boven als onder gebruikt kan worden, kun je er alle kanten mee op.

De koffiemachine

Een inkoppertje, maar ook de koffiemachine is natuurlijk onmisbaar in de keuken. Dat wil zeggen: als je graag koffie drinkt. Tegenwoordig heb je volop keuze, en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Kies je voor de snelle variant, met pads of cups, of waan je je een heuze barista, met een luxe apparaat dat vers gebrande koffiebonen kan verwerken?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje