Vier jaar getrouwd | terugblik op de bruiloft

Vandaag vier jaar geleden gaven mijn man en ik elkaar het ja-woord. Dit deden wij in het stadion van PSV, dé plek waar wij elkaar voor het eerst ontmoet hebben. De hele week was regenachtig en ook voor die specifieke dag hadden ze regen voorspelt. Toch bleek het de beste dag te zijn om te trouwen. Met slechts een paar druppels regen terwijl wij droog zaten en vooral veel zon beloofden we elkaar eeuwige trouw.

En nu vier jaar later kijk ik graag terug op deze prachtige dag. Want nu vier jaar later hebben we een prachtig dochter en is er een zoon op komst. We wonen in een geweldig fijn dorp in een mooie omgeving. We hebben lieve mensen om ons heen (sommige nog steeds en sommige zijn “nieuw”) en zijn nog altijd verliefd op elkaar. De afgelopen weken heb ik de artikelen terug gelezen die ik schreef over onze grote dag. Ik heb filmpjes bekeken en ja, ook veel tranen gelaten.

Terugblik op de bruiloft

Omdat ik onze bruiloft zo bijzonder vind en het zelf ook altijd leuk vind om naar trouwfoto’s en filmpjes te kijken deel ik dan vandaag ook weer een aantal foto’s en een filmpje (duur 6.33min). Veel plezier!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Trouwfilmpje – gemaakt door mijn schoonmoeder

Trouwfoto’s

Zoals ik al eerder zei was het een prachtige dag! Eigenlijk liep alles zoals ik had gehoopt en op sommige punten zelfs nog beter. Onze families hebben ons enorm verrast met een aantal hele speciale dingen en we hebben echt de dag van ons leven gehad! Met enorm veel plezier en liefde kijk ik er op terug.

Lees ook >> mijn geloften aan mijn man & mijn mans geloften aan mij

18 reacties op “Vier jaar getrouwd | terugblik op de bruiloft

Reageren is niet mogelijk.