Vier Halloween in de bioscoop met OddBods – Snoepen of Spoken

Halloween wordt in Nederland steeds groter gevierd. Je ziet in de winkels allerlei decoratie verschijnen, maar ook online zie je steeds meer bedrijven erop inspelen. Vooral in gezinnen is Halloween (31 oktober) inmiddels een jaarlijks terugkerend feest. De ramen worden versierd, er komt ‘enge’ verkleedkleding in huis en nog veel meer. M&N Film Distribution brengt speciaal voor dit beetje griezelige feest de kinderfilm Oddbods – Snoepen of Spoken, met de stemmen van kinderhelden Ernst en Bobbie, uit op 20 oktober.

Oddbods

De serie Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei uitdagingen moeten zien op te lossen. Ze hebben zeer uiteenlopende karakters en communiceren met gebaren. Dit leidt tot zeer ongebruikelijke situaties waarbij ze vaak op hun snufferd vallen en er dingen stuk gaan omdat ze elkaar niet begrijpen. De Oddbods trotseren de gevaren in het dagelijkse leven en veranderen, onbedoeld, gewone situaties in onverwachte, buitengewone en altijd humoristische gebeurtenissen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Onze kinderen kijken dit heel erg graag op Netflix. Ze liggen dan altijd in een scheur en doen soms ook stukjes na in hun spel. Daarom zit de kans er dik in dat ook wij in de herfstvakantie naar deze leuke bioscoop film gaan. De kinderfilm ‘Oddbods – snoepen of spoken’ is van 20 t/m 31 oktober te zien in bioscopen in het hele land. En is ontwikkelt op basis van meerdere afleveringen.

Winactie Oddbods

Om te vieren dat deze leuke kinderfilm in de bioscoop komt mag ik maar liefst 2 pakketten weggeven aan lezers van deze bog. In elk pakker zit een Oddbods pop én twee vrijkaarten voor de bioscoop. Hoe leuk is dat!

Wat moet je doen om kans te maken? 

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is reageren op deze blog. Wel is het belangrijk dat je het juiste email adres invult want daar mail ik je op wanneer je een van de winnaars bent.

Deze winactie loopt van 14 oktober t/m 17 oktober. De winnaars worden daags daarna gemaild. Zorg ervoor dat je op tijd reageert anders gaat de prijs naar iemand anders. De film draait maar kort in de bioscoop en het is zonde als er kaartjes verloren gaan.

Voor wie doe jij mee?

23 reacties op “Vier Halloween in de bioscoop met OddBods – Snoepen of Spoken

Reageren is niet mogelijk.