Vier de vriendschap met Hatchimals CollEGGtibles 3

Vier-de-vriendschap-met-Hatchimals-CollEGGtibles-3

In het voorjaar van 2017 werden deze schattige beestjes geintroduceerd: de Hatchimals CollEGGtibles. Ze zorgden voor een ware verzamelwoede onder de kinderen en als ik mijn dochter met deze kleine vriendjes bezig zie snap ik wel waarom. Sinds begin juni is alweer het derde seizoen uit en dit keer vieren de kleine wezentjes vriendschap: Hatch Friends Forever. 

Hatchimals CollEGGtibles

De Hatchimals CollEGGtibles komen uit een magische wereld genaamd Hatchtopia. In deze fantasie wereld leven meer dan 13 verschillende families met namen zoals ‘Friendship Farm’ en ‘Shimmering Sands’. Je hebt allerlei vormen, soorten en maten. Zo heeft onze dochter ook de Hatchimals Surprise gekregen en met deze leuke tweeling speelt ze nog steeds.

Vier de vriendschap met Hatchimals CollEGGtibles 3

Nieuwe vriendschappen

Dit derde seizoen vieren de Hatchimals de vriendschap. Er zijn best friends, twin friends en squad friends. De eitjes zijn dit keer geel en als je geluk hebt dan vindt je zelfs twee CollEGGtibles verstop in één eitje. Er zijn meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen waaronder natuurlijk ook weer een aantal limited editions.

Vier de vriendschap met Hatchimals CollEGGtibles 3

Welke producten zijn er dit seizoen?

Er zijn weer een aantal verschillende producten te koop. Dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo heb je al één eitje voor €3,99 maar wil je twee eitjes plus een nest voor de Hatchimals dan betaal je €6,99. Ook heb je een 2-pack in een eierdoos, maar je hebt ook een 12-pack. Deze heeft mijn dochter en kost €29,99. Ik kan je echter zeggen dat vanaf het moment dat de eitjes gehatcht zijn onze dochter ze nog amper uit het oog heeft gelaten.

Vier de vriendschap met Hatchimals CollEGGtibles 3

Je hebt overigens ook een 4-pack inclusief bonus voor €12,99 en het allerleukste is misschien nog wel de Secret Scene Playset. Dit is een playset in de vorm van een ei die je kunt openen en binnenin kunnen de Hatchimals CollEGGtibles spelen! Met een schommeltje, glijbaan, draaimolentje. Super schattig gewoon.

En het toffe is: ik mag zo’n Secret Scene Playset weggeven!!

Winactie Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

Zoals gezegd mag ik dus ook nog iets super tofs weggeven. De playset heeft binnenin al één CollEGGtible dus je dochter of zoon kan er direct mee spelen. Maar het leukste is natuurlijk als er meer vriendjes zijn.

Hoe maak je kans?

Heel simpel: reageer onder deze blog, dan weet ik dat je mee wilt doen.

Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je me volgt via Facebook of Instagram, maar het heeft geen invloed op wie er wint. De actie loopt tot en met 1 augustus 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Kelly Aarts op 26 juli 2018 om 07:12

  Leuk, leuk, leuk! Mijn meiden zijn gek op dit soort speelgoed! Waag dus graag een kansje!

 2. Els Wanders op 26 juli 2018 om 07:47

  Lisa heeft 1 kleine Hatchimals knuffel/sleutelhanger, ze neemt die ook mee als knuffeltje om te slapen zo blij is ze ermee. Ik doe graag voor haar mee, kunnen we waneer we winnen er een paar hatchimals bij kopen zodat ze er fijn mee kan spelen.

 3. Wendy Van De Reyd op 26 juli 2018 om 08:36

  Ik waag graag deze geweldige kans, voor mijn dochtertje Sharona, ze zou dit een geweldige cadeau vinden, ze is gek van hatchimals,mama waagt kansje en duimt met veel liefde mee

 4. Kim op 26 juli 2018 om 09:23

  Oooooh yesssss onze dochter is gek op hatchimals! Ik denk dat het ei meer dan welkom is!! Dussss ik doe graag mee voor onze dochter Lynn.

 5. Sharon de Ridder op 26 juli 2018 om 11:08

  Oh, tof! Mijn dochters zijn echt dol op deze diertjes 🙂 Ik doe dus graag mee!

 6. Marian Zw op 26 juli 2018 om 13:16

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Lisanne, echt super schattig.

 7. Linda Raaijmakers op 26 juli 2018 om 23:44

  Ik zou hier heel graag Eva blij mee maken 😀

 8. Claudia Diependaal op 27 juli 2018 om 00:28

  Oh GE-WEL-DIG daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Zo leuk!

 9. Lynn Brekelmans op 27 juli 2018 om 11:56

  Wat zou het super leuk als we konden spelen met de playset 🙂 Ik doe graag mee ♥

 10. Anne op 29 juli 2018 om 23:01

  Ik zou graag deze winnen voor mijn dochter

  • Nicole op 3 augustus 2018 om 06:52

   Gefeliciteerd, jij bent de winnaar. Neem je contact met me op?

 11. Marieke op 3 augustus 2018 om 05:25

  Ik zou deze graag winnen voor mij 3 jarige peuter. Ze is helemaal gek van juist klein speelgoed waar je je fantasie mee kunt laten prikkelen en heerlijk kunt spelen.

  • Nicole op 4 augustus 2018 om 06:48

   De actie was al afgelopen helaas. Dat stond ook in het artikel, tot 1 augustus.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje