Vier bijzondere vrouwen

Vanmorgen kon je al een leuk overzicht zien van hoe de Mama of the Year awards 2015 eruit zag qua festival. Het thema was hippie chic en dat zag je in elk detail. Echt mooi opgezet. Maar daar draaide de awards uiteraard niet om. Fabulous Mama (&Family) organiseert elk jaar dit evenement om een viertal moeders in het zonnetje te zetten. Vier bijzondere vrouwen die elk om hun eigen reden een award verdienen. 

Er was enorm veel pers waardoor ik niet altijd een goede plek had om foto’s te maken. Vooral bij de twee onbekendere (voor mij) moeders of the year ging het allemaal zo snel. Terwijl bij de twee BN-ers er natuurlijk veel tijd werd gegeven om foto’s te maken.

Business mama of the year

IMG_8044De eerste mama of the year was the business mama José Woldring van The Media Nanny. Zij schijnt allerlei bekende DJ’s over de hele wereld te vertegenwoordigen.

Beauty mama of the year

Ellen van RijnDeze beauty mama vond ik totaal terecht ook. Elle van Rijn. Een prachtige, leuke en spontane vrouw met 4 kinderen. Ze schrijft, acteert en regisseert.

Heldin of the year

heldin of the yearWeer een bijzondere vrouw, namelijk Mandy Ladan. Zij heeft het geweldige ‘goede doel’ MommaLuv opgezet. Waarbij je als zwangere in plaats van cadeaus, een donatie vraagt voor een moeder in een ontwikkelingsland die ook zwanger is. Een terechte heldin dus!

Mama of the year

Angela SchijfEn dan de hoofdprijs. Voor niemand minder dan Angela Schijf! Wat een pracht vrouw is het sowieso. Maar ze verdient de prijs zeker te weten. Al zei ze zelf dat ze vindt dat iedereen hem verdient en mama of the year is. Ik vind haar echt een stoere vrouw, sowieso ben ik helemaal gek van Flikken Maastricht en speelt zij daar de hoofdrol in. Daarnaast heb ik echt een hoop foto’s kunnen maken en moest ik moeite doen om een slechte foto te vinden. Ze staat gewoon overal goed op. Haha, ja een kleine girlcrush heb ik wel op Angela!

IMG_8118Alle mama’s bij elkaar! Mooi plaatje toch?

10 reacties op “Vier bijzondere vrouwen

Reageren is niet mogelijk.