Vier bijzondere vrouwen

IMG_8118

Vanmorgen kon je al een leuk overzicht zien van hoe de Mama of the Year awards 2015 eruit zag qua festival. Het thema was hippie chic en dat zag je in elk detail. Echt mooi opgezet. Maar daar draaide de awards uiteraard niet om. Fabulous Mama (&Family) organiseert elk jaar dit evenement om een viertal moeders in het zonnetje te zetten. Vier bijzondere vrouwen die elk om hun eigen reden een award verdienen. 

Er was enorm veel pers waardoor ik niet altijd een goede plek had om foto’s te maken. Vooral bij de twee onbekendere (voor mij) moeders of the year ging het allemaal zo snel. Terwijl bij de twee BN-ers er natuurlijk veel tijd werd gegeven om foto’s te maken.

Business mama of the year

IMG_8044De eerste mama of the year was the business mama José Woldring van The Media Nanny. Zij schijnt allerlei bekende DJ’s over de hele wereld te vertegenwoordigen.

Beauty mama of the year

Ellen van RijnDeze beauty mama vond ik totaal terecht ook. Elle van Rijn. Een prachtige, leuke en spontane vrouw met 4 kinderen. Ze schrijft, acteert en regisseert.

Heldin of the year

heldin of the yearWeer een bijzondere vrouw, namelijk Mandy Ladan. Zij heeft het geweldige ‘goede doel’ MommaLuv opgezet. Waarbij je als zwangere in plaats van cadeaus, een donatie vraagt voor een moeder in een ontwikkelingsland die ook zwanger is. Een terechte heldin dus!

Mama of the year

Angela SchijfEn dan de hoofdprijs. Voor niemand minder dan Angela Schijf! Wat een pracht vrouw is het sowieso. Maar ze verdient de prijs zeker te weten. Al zei ze zelf dat ze vindt dat iedereen hem verdient en mama of the year is. Ik vind haar echt een stoere vrouw, sowieso ben ik helemaal gek van Flikken Maastricht en speelt zij daar de hoofdrol in. Daarnaast heb ik echt een hoop foto’s kunnen maken en moest ik moeite doen om een slechte foto te vinden. Ze staat gewoon overal goed op. Haha, ja een kleine girlcrush heb ik wel op Angela!

IMG_8118Alle mama’s bij elkaar! Mooi plaatje toch?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Jess op 10 september 2015 om 14:00

  Ik vind Angela Schijf zo’n mooie vrouw! Girl crush haha <3

 2. Sylvie op 10 september 2015 om 14:22

  Mooie foto’s! Ik heb veel bewondering voor Elle van Rijn, ze schrijft ook heel leuk!

 3. Judith op 10 september 2015 om 14:39

  Ik deel je girl crush hoor!! Wat een mooie vrouw!

 4. Barbara op 10 september 2015 om 16:06

  Inderdaad Nicole je hebt gelijk het is een schitterende vrouw om te zien!

 5. Margot op 10 september 2015 om 16:19

  Mooie foto’s!

 6. Channah op 10 september 2015 om 17:24

  Ik vind Angela ook echt een prachtvrouw, terechte winnares!

 7. Cassandra op 10 september 2015 om 17:45

  Angela en Ellen zijn beide prachtige dames! Volgens mij heb jij een fantastische dag gehad!!

 8. Mandy Ladan op 10 september 2015 om 18:28

  Hoi Nicole!
  Mandy Ladan hier, de winnares van de Heldin Mama of the Year Award 🙂 (zo leuk om te zeggen!) Erg leuk en lief dat je naar MommaLuvs website verwijst!
  Ik kwam net dit filmpje tegen en volgens mij zit jij erin!: https://www.youtube.com/watch?v=5ar8nPboRT8
  Groetjes Mandy – Stichting MommaLuv

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 10 september 2015 om 18:35

   Oh leuk, bedankt voor het melden! En veel succes met je doel.. zodra ik weer zwanger ben weet ik je te vinden!

 9. […] bekeek zag daar de mooiste verslagen van deze dag voorbij komen. Rory, Samantha Judith, Dineke, Nicole en Linda beschreven het event heel goed. Ook al was ik erbij. op mijn blog bleef het stil. Waarom? […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje