De (video)top 5 van.. IJlien

Vandaag eens een top vijf die net iets anders is dan alle anderen. Dit omdat IJlien het bloggen op een lager pitje heeft gezet en zich volledig gestort heeft op haar Youtube kanaal. Logischerwijs dus dat ze aan mij vroeg of ze ook een top vijf van haar favoriete video’s mocht maken. Natuurlijk mag dat! Een welkome verandering.

Stel jezelf eens voor

Hoi lieve lezers van Nicole! Ik ben IJlien, mama van Mason (1) en stiefmama van Jayden (8). Ik woon samen met Sjors in Zoetermeer en maak video’s voor mijn YouTube-kanaal IJLIEN (www.youtube.com/ijlien). Elke zaterdag komt er een video online en dat varieert van vlogs waarin ik je een dagje meeneem in mijn leven, tot reviews en favoriete mama-items! Hier is mijn persoonlijke top 5 video’s, kom ook eens gezellig kijken! Liefs, IJlien

Welke video’s moeten mensen echt gezien hebben op je kanaal?

VLOG #47 Ons huis verkocht?

Vloggen is zo leuk om te doen! Op 11 december 2015 postte ik deze video, waarin de wereld kon meekijken naar het moment dat ik net had gehoord dat ons huis was verkocht.. Een bijzonder en blij moment waarvan ik blij bent het te kunnen delen!

REVIEW #1 Aussie Miracle Beach Waves Spray

Mijn best bekeken video tot nu toe! Nooooooit verwacht, maar is dat niet vaker zo? Ik maakte deze review omdat ik zowel het product als een reviewvideo weleens wilde uitproberen. Blijkbaar zijn meer mensen op zoek naar een voorproefje van dit haarproduct. Eerlijk gezegd, had ik er meer energie in gestoken als ik had geweten dat dit de best bekeken video zou worden, maar hey, so be it 🙂

Mason’s all-time favorites 2015

De video’s waar het allemaal mee begon! Mason’s Favorites maakte ik vanaf zijn 2e maand elke maand, met de vijf items die favoriet waren bij (de verzorging van) Mason. Na het eerste jaar heb ik dit omgedoopt tot een iets algemener mama-favorieten-reeks, zodat ik er ook wat meer van mezelf in kwijt kon. Maar ter afsluiting van de Mason’s Favorites maakte ik nog een all-time versie. Herkennen jullie deze favorieten ook?

groen

Ultieme kraamcadeautje

DIY’s zijn niet mijn sterkste kant, maar ik vind ze enorm leuk om te maken! Een paar weken terug maakte ik dit ultieme kraamcadeautje, met inpaktips. Mijn goede voornemen is om vaker dit soort video’s te maken, dus hup hup, op zoek naar die innerlijke, en hopelijk latent aanwezige creatieve mama!

Mama morning routine

Deze maakte ik in december 2015, er zit een zeldzaamheid in want ik film hier Mason zijn gezichtje (nog). Morning routines zijn best populaire video’s en dat snap ik wel, want het is het ultieme inkijkje in iemands leven. Er zijn dingen die je elke ochtend doet en het leuke is dat je soms bij iemand iets ziet, waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt! Een slimmigheidje of gewoon een superlekker ontbijt. Deze video hoort zeker in mijn top5 thuis, omdat ik het zelf ook gewoon zo leuk vind om terug te zien en je ons echt in ons ochtendkloffie rond ziet hangen.

Dank je wel lieve IJlien voor het delen van je video’s. Ik kijk niet veel filmpjes, maar die van jou wel! Hopelijk maken we er ook ooit nog eentje samen, dat lijkt me erg leuk 🙂

Ken jij IJlien en haar video’s al?

7 reacties op “De (video)top 5 van.. IJlien

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *