Video van Sint | winactie

Elk jaar maken we hem. De video van Sint! Een hartstikke leuk concept waarvan ik nu al jaren zie dat kinderen het echt geweldig vinden.

Wat is video van Sint?

Het idee is dus dat de kinderen een video boodschap krijgen van Sinterklaas. En niet zomaar een boodschap, nee een hele persoonlijke! De namen van de kinderen worden genoemd, maar ook de leeftijd en bijvoorbeeld hun lievelingseten. Je kunt foto’s toevoegen en nog veel meer!

Het allerleukste is dus dat je tot acht personen kunt toevoegen. En dat dit niet perse kinderen hoeven te zijn. Wij hebben de video van Sint vorig jaar gemaakt met Fay als onderwerp, maar ook opa en oma, papa en mama werden genoemd. Fay vond het echt geweldig!

https://vimeo.com/236720933

Ook dit jaar weer een video

Ook dit jaar maken wij weer een video. Ik twijfel nog even of we deze met zijn viertjes zullen kijken of weer bij opa en oma. Daarom heb ik hem nog niet gemaakt. Maar binnenkort ga ik er eens echt voor zitten. Want ik kan niet wachten om het snoetje van onze dochter te zien zodra Sinterklaas echt direct tegen haar praat! Op die manier hoef je dus niet echt Sinterklaas en zijn Pieten langs te laten komen, maar is de Sint toch bij jou thuis via de video. Ideaal!

Video van Sint

Winactie – Video van Sint

En omdat Sinterklaas draait om het blij maken van anderen mag ik ook aan twee lezers een “Video van Sint” weg geven. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je kans op een van de twee wincodes?

Laat een reactie achter op de blog met daarin voor wie je de video wilt maken en wie er allemaal een rol in krijgen.

Video van Sint

Deze winactie loopt van 17 november t/m 24 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

23 reacties op “Video van Sint | winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *