Video van Sint | winactie

Video-van-Sint-2

Elk jaar maken we hem. De video van Sint! Een hartstikke leuk concept waarvan ik nu al jaren zie dat kinderen het echt geweldig vinden.

Wat is video van Sint?

Het idee is dus dat de kinderen een video boodschap krijgen van Sinterklaas. En niet zomaar een boodschap, nee een hele persoonlijke! De namen van de kinderen worden genoemd, maar ook de leeftijd en bijvoorbeeld hun lievelingseten. Je kunt foto’s toevoegen en nog veel meer!

Het allerleukste is dus dat je tot acht personen kunt toevoegen. En dat dit niet perse kinderen hoeven te zijn. Wij hebben de video van Sint vorig jaar gemaakt met Fay als onderwerp, maar ook opa en oma, papa en mama werden genoemd. Fay vond het echt geweldig!

https://vimeo.com/236720933

Ook dit jaar weer een video

Ook dit jaar maken wij weer een video. Ik twijfel nog even of we deze met zijn viertjes zullen kijken of weer bij opa en oma. Daarom heb ik hem nog niet gemaakt. Maar binnenkort ga ik er eens echt voor zitten. Want ik kan niet wachten om het snoetje van onze dochter te zien zodra Sinterklaas echt direct tegen haar praat! Op die manier hoef je dus niet echt Sinterklaas en zijn Pieten langs te laten komen, maar is de Sint toch bij jou thuis via de video. Ideaal!

Video van Sint

Winactie – Video van Sint

En omdat Sinterklaas draait om het blij maken van anderen mag ik ook aan twee lezers een “Video van Sint” weg geven. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je kans op een van de twee wincodes?

Laat een reactie achter op de blog met daarin voor wie je de video wilt maken en wie er allemaal een rol in krijgen.

Video van Sint

Deze winactie loopt van 17 november t/m 24 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

23 reacties

 1. Marian B op 17 november 2017 om 13:22

  Dit lijkt me een speciale en super leuke start van pakjesavond bij opa en oma. Alle zeven kleinkinderen, waaronder mijn zoontje en dochtertje, krijgen dan een rol in de video! De volwassenen kunnen dan genieten van de verraste en blije koppies van de kinderen en uiteraard ook van de leuke videoboodschap!

 2. zebrazonderstrepen op 17 november 2017 om 13:39

  lijkt me erg leuk voor de kindjes!

  • Nicole op 28 november 2017 om 06:42

   Jij bent een van de winnaar! Stuur je mij een email dan geef ik je de code!

 3. elisabeth maria martina op 17 november 2017 om 13:55

  ik zou graag de kleinkinderen willen verrassen
  #duimen dat dit leuke kado in mijn schoen mag passen

 4. Esther N op 17 november 2017 om 14:01

  We zitten op dit moment de film van vorig jaar te kijken, wat een succes was dat! Ik wil wel weer zo’n leuke film maken voor mn knulletjes, neefjes en nichtje! 5 kids, ouders, oom en opa en oma zullen ervan genieten!!

 5. Anna op 17 november 2017 om 14:02

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia en de opa’s en oma’s krijgen een rol ! ??

  Facebook: An Na

 6. Rafaella S op 17 november 2017 om 14:10

  Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de Video van de Sint. Wat een succes is dat. Het zou heel erg leuk zijn als we dit jaar weer zo’n prachtige video zouden hebben met m’n 4 neefjes en dochter in de hoofdrol ?De papa’s &mama’s, Opa & oma en ooms en tantes genieten gezellig mee!

 7. Kimberly op 17 november 2017 om 14:24

  Superleuk! Dit jaar is Evi voor het laatste de enige kleine met sinterklaasavond dus het zou heel tof zijn om een leuk filmpje voor haar te hebben.

 8. Gerlinde op 17 november 2017 om 15:47

  Ik doe graag mee voor mijn gezin. Opa en oma zullen naast papa en mama en de kids ook een rol spelen

 9. Tamara op 17 november 2017 om 18:56

  Wij doen heel graag mee! Heel benieuwd naar het snoetje van Zoë en haar beste vriendinnetje!!

 10. Saskia van der Heijden op 17 november 2017 om 22:27

  Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 11. Marieke op 18 november 2017 om 13:45

  Wat leuk! Nog niet eerder deed ik dit, maar het lijkt me wel erg leuk om te doen. Ik doe dus graag mee met de winactie 🙂

 12. marieka waalwijk op 18 november 2017 om 15:15

  oooo daar zou ik mijn zoon erg blij mee maken

 13. Lyn op 18 november 2017 om 20:19

  Superleuk voor mijn neefje!

 14. Marleen op 18 november 2017 om 20:31

  Een super verrassing voor Saar en Noah, hun papa en mama, Opa en Oma en Oma en Opa Piet en Oma Rie, zie de snuitjes al glunderen 🙂

 15. Marange Krouwel op 19 november 2017 om 12:45

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia en zoon Sam. Ze zouden dit echt fantastisch vinden

 16. MamaMinke op 20 november 2017 om 05:50

  Ik zou hem graag maken voor sinterklaas met mijn schoonfamilie. Dat wordt wat kiezen want wie krijgt een plekje? De kinderen sowieso. Mijn zoon en dochter en ons nichtje. Dan mag opa niet ontbreken. Natuurlijk mijn zwager die getrouwd is, mijn eigen man en mijn schoonzusje die zo goed gaat met haar eigen bedrijf. Dan heb ik nog 1 plekje over en 3 mensen. Dat wordt ineminemutte denk ik.

 17. Esmeralda Groenland op 20 november 2017 om 13:45

  Super leuk! Wij zijn precies met 8 mensen. Mijn gezinnetje met vier, oma, mijn zusje met haar zoontje en bonuspapa.

 18. Mieke Stam op 21 november 2017 om 11:14

  Leuk zeg! ik denk dat dit het allerlaatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaas. Om dit af te sluiten met een video lijkt me erg leuk! Gelukkig doet grote broer Timo goed mee met het grote geheim. Papa mama en de poezen krijgen ook een rol in de video 🙂

 19. Andy E op 21 november 2017 om 12:58

  Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochtertje. Maar ik denk dat we mama, papa en oma er ook in voor gaan laten komen, dan lijkt het nog wat echter.

 20. Linda Raaijmakers op 21 november 2017 om 20:07

  ik zou heel graag lucas en eva verrassen die 5 december 4 jaar worden 😀

 21. Els op 22 november 2017 om 09:32

  Ik doe graag mee voor mijn jongens! Die zouden dit helemaal geweldig vinden!

 22. Femke Dekker op 23 november 2017 om 22:38

  Leuk … onze video zou gaan over mijn drie kids, opa, oma, oom en tante van de kids! Ik zou de hele familie graag verrassen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje