Video van Sint | winactie

Elk jaar maken we hem. De video van Sint! Een hartstikke leuk concept waarvan ik nu al jaren zie dat kinderen het echt geweldig vinden.

Wat is video van Sint?

Het idee is dus dat de kinderen een video boodschap krijgen van Sinterklaas. En niet zomaar een boodschap, nee een hele persoonlijke! De namen van de kinderen worden genoemd, maar ook de leeftijd en bijvoorbeeld hun lievelingseten. Je kunt foto’s toevoegen en nog veel meer!

Het allerleukste is dus dat je tot acht personen kunt toevoegen. En dat dit niet perse kinderen hoeven te zijn. Wij hebben de video van Sint vorig jaar gemaakt met Fay als onderwerp, maar ook opa en oma, papa en mama werden genoemd. Fay vond het echt geweldig!

Bol AlgemeenBol Algemeen

https://vimeo.com/236720933

Ook dit jaar weer een video

Ook dit jaar maken wij weer een video. Ik twijfel nog even of we deze met zijn viertjes zullen kijken of weer bij opa en oma. Daarom heb ik hem nog niet gemaakt. Maar binnenkort ga ik er eens echt voor zitten. Want ik kan niet wachten om het snoetje van onze dochter te zien zodra Sinterklaas echt direct tegen haar praat! Op die manier hoef je dus niet echt Sinterklaas en zijn Pieten langs te laten komen, maar is de Sint toch bij jou thuis via de video. Ideaal!

Video van Sint

Winactie – Video van Sint

En omdat Sinterklaas draait om het blij maken van anderen mag ik ook aan twee lezers een “Video van Sint” weg geven. Hoe leuk is dat?!

Hoe maak je kans op een van de twee wincodes?

Laat een reactie achter op de blog met daarin voor wie je de video wilt maken en wie er allemaal een rol in krijgen.

Video van Sint

Deze winactie loopt van 17 november t/m 24 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

23 reacties op “Video van Sint | winactie

 • Dit lijkt me een speciale en super leuke start van pakjesavond bij opa en oma. Alle zeven kleinkinderen, waaronder mijn zoontje en dochtertje, krijgen dan een rol in de video! De volwassenen kunnen dan genieten van de verraste en blije koppies van de kinderen en uiteraard ook van de leuke videoboodschap!

 • elisabeth maria martina zegt:

  ik zou graag de kleinkinderen willen verrassen
  #duimen dat dit leuke kado in mijn schoen mag passen

 • We zitten op dit moment de film van vorig jaar te kijken, wat een succes was dat! Ik wil wel weer zo’n leuke film maken voor mn knulletjes, neefjes en nichtje! 5 kids, ouders, oom en opa en oma zullen ervan genieten!!

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia en de opa’s en oma’s krijgen een rol ! ??

  Facebook: An Na

 • Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de Video van de Sint. Wat een succes is dat. Het zou heel erg leuk zijn als we dit jaar weer zo’n prachtige video zouden hebben met m’n 4 neefjes en dochter in de hoofdrol ?De papa’s &mama’s, Opa & oma en ooms en tantes genieten gezellig mee!

 • Superleuk! Dit jaar is Evi voor het laatste de enige kleine met sinterklaasavond dus het zou heel tof zijn om een leuk filmpje voor haar te hebben.

 • Ik doe graag mee voor mijn gezin. Opa en oma zullen naast papa en mama en de kids ook een rol spelen

 • Saskia van der Heijden zegt:

  Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 • Een super verrassing voor Saar en Noah, hun papa en mama, Opa en Oma en Oma en Opa Piet en Oma Rie, zie de snuitjes al glunderen 🙂

 • Ik zou hem graag maken voor sinterklaas met mijn schoonfamilie. Dat wordt wat kiezen want wie krijgt een plekje? De kinderen sowieso. Mijn zoon en dochter en ons nichtje. Dan mag opa niet ontbreken. Natuurlijk mijn zwager die getrouwd is, mijn eigen man en mijn schoonzusje die zo goed gaat met haar eigen bedrijf. Dan heb ik nog 1 plekje over en 3 mensen. Dat wordt ineminemutte denk ik.

 • Esmeralda Groenland zegt:

  Super leuk! Wij zijn precies met 8 mensen. Mijn gezinnetje met vier, oma, mijn zusje met haar zoontje en bonuspapa.

 • Leuk zeg! ik denk dat dit het allerlaatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaas. Om dit af te sluiten met een video lijkt me erg leuk! Gelukkig doet grote broer Timo goed mee met het grote geheim. Papa mama en de poezen krijgen ook een rol in de video 🙂

 • Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochtertje. Maar ik denk dat we mama, papa en oma er ook in voor gaan laten komen, dan lijkt het nog wat echter.

 • Femke Dekker zegt:

  Leuk … onze video zou gaan over mijn drie kids, opa, oma, oom en tante van de kids! Ik zou de hele familie graag verrassen.

Reageren is niet mogelijk.