Video van Sint 2023: De Magische stoomtrein

video van sint 2023

Al jarenlang krijgen onze kinderen tijdens de Sinterklaastijd (meestal met pakjesavond) een Video van Sint. En elk jaar weer vinden ze het geweldig en kijken ze er eigenlijk ook altijd wel naar uit. Ook dit jaar is er weer een nieuw avontuur en is het thema ‘de Magische stoomtrein’. In dit artikel meer over Video van Sint, want dit blijft echt een aanrader.

Elk jaar mag ik een tweetal lezers blij maken met een gratis Video van Sint. Omdat dit jaar (2023) Video van Sint alweer 15 jaar bestaat mag ik ook nog eens twee extra codes voor een video weggeven. Lees de blog goed door want om mee te doen moet je antwoord geven op een vraag…

2023 video van sint de Magische stoomtrein

Video van Sint 2023 – De Magische stoomtrein

Bij de Video van Sint gaat de Club van Sinterklaas elk jaar weer een nieuw avontuur aan. Dit jaar heeft het alles te maken met de Magische stoomtrein, reist hij nou door de tijd? De video zit bol van verrassingen, muziek en leuke dansjes. Ook pakt de Sint er regelmatig zijn Grote Boek bij om iets te vertellen over wie er allemaal in het boek staan en wat hij allemaal van diegene weet. Superleuk!

Per Video van Sint is er ruimte voor maar liefst 10 personen waar de Sint wat over vertelt. Je kunt dan minimaal 4 en maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon invullen. Daarbij is er keus uit bijna 500 onderwerpen dus er zit vast iets bij wat bij de persoon past. De lengte van het avontuur is ongeveer 14 minuten, maar hoe meer personen je toevoegt, hoe langer het dan uiteraard duurt. Gelukkig is het zo afwisselend en interactief dat de tijd voorbij vliegt tijdens het kijken!

In het avontuur zegt Sinterklaas natuurlijk jouw naam (mits je dit invult uiteraard), daarnaast kun je ook nog twee verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek uploaden (optioneel). Ook zijn er drie verschillende foto’s naar keuze die verdeeld worden over de hele film, ook dit is optioneel. Tot slot is het ook mogelijk dat de Sint de verstopplek verklapt. Dit vinden mijn kinderen altijd ontzettend leuk en elk jaar probeer ik er ook een andere plek van te maken.

Download, dvd of compleet

Voordat je bestelt kun je kiezen tussen een download, dvd of voor het complete pakket.

 • Bestel je een download dan is hij vaak al binnen het uur te bekijken en downloaden.
 • Kies je voor de DVD dan wordt dit mooi verpakt en verzonden in een witte blanco envelop. Hij komt anoniem in de brievenbus zodat nieuwsgierige oogjes niet door hebben wat het is. Ook zit er bij de DVD bestelling een gesigneerde kaart van Sint en een envelop uit Spanje.
 • Ga je voor Compleet dan krijg je de meest uitgebreide versie. Daar zit dan bij de download, de dvd, een verjaardagsvideo, 5 verhaaltjes voorgelezen door de Sint, een gesigneerde kaart en de envelop uit Spanje.

Ook kun je jouw bestelling uitbreiden met 5 Sinterklaasliedjes, de 5 voorgelezen verhaaltjes en 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur inclusief envelop uit Spanje. Dus ook al kies je bijvoorbeeld voor de download dan kun je deze extra’s er nog bij kiezen.

de Magische stoomtrein video van sint

Winactie Video van Sint

Ik mag maar liefst 4 codes voor een Video van Sint weggeven. Met deze codes kun je bestellen wat je wil en tot 10 personen toevoegen aan het Grote Boek. Ga je dus liever voor de download kan dit dus met de code. Maar ook het complete pakket kun je ermee bestellen. Net wat jij wil.

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en geef antwoord op de volgende vraag: ‘Hoeveel weetjes per persoon kun je toevoegen?’
 • Niet verplicht, maar het liken van Meisje Eigenwijsje op Facebook en/of Instagram  wordt zeer gewaardeerd. Laat je een foto of tag achter op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 14 november. De winnaar zal de volgende dag bekendgemaakt worden doordat ik de winnaar persoonlijk een mailtje stuur. Het is belangrijk om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders trek ik een nieuwe winnaar.

30 reacties op “Video van Sint 2023: De Magische stoomtrein

 • Alweer een super leuke actie! Dit lijkt me zo leuk voor mijn zoontjes van 3 en 5. Sinterklaas is echt dé tijd uit mijn jeugd en het komt elk jaar weer een beetje terug als we alles gaan regelen voor onze jongens. 🙂 Je kan trouwens maximaal 6 weetjes toevoegen.
  Alvast veel plezier met alle voorbereidingen allemaal! 😀

  • wat weer een super leuke actie! ik doe graag mee voor bij ons pakjesavond gezellig met onze familie & kinderen! ♡

   • Erg leuk!, ik doe graag mee! Wij vieren pakjesavond altijd met de hele familie. bij opa en oma. Het zou leuk zijn om deze avond te beginnen met de video van Sint. Geweldig om de reacties van de kinderen te zien als Sint tegen ze praat en wanneer ze zichzelf in de video terugzien .

   • 6 weetjes kan je per persoon invoeren. Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn oudste zoon in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Hier wordt Sint weer gezellig met de familie gevierd! 😍Fingers crossed 🍀

  • super leuke winactie!
   wij doen ook graag mee,
   min 4 tot max 6 weetjes.

   echt super Nicole.
   fijne Sinterklaas alvast

  • Hoi. Jaaaa ik wil meedoen.
   Ik heb 5 kleinkinderen die helemaal in dé leeftijd zijn nog. En 1-tje nog welke nog een beetje twijfelachtig is.

 • Wat een leuke winactie weer! Wij doen zeker mee en hopen dat we onze 3 kids (en 3 buurkindjes, waarmee we 5 december pakjesavond vieren) hiermee blij kunnen maken!

  • 6 weetjes kan je per persoon invoeren. Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn oudste zoon in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Hier wordt Sint weer gezellig met de familie gevierd! 😍Fingers crossed 🍀

 • Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie!🍀

  Helaas is dit jaar Sinterklaas bij ons anders dan anders, gezien het gezin van mijn oudste zus morgen naar het buitenland gaat verhuizen. Voor het eerst vieren we dus Sinterklaas niet compleet als gezin. Een enorm gemis, dus hopelijk zorgt deze video van Sint een lach op ieders gezicht en zijn we toch een beetje bij elkaar, ondanks dat we hem niet in dezelfde ruimte kunnen ruimte bekijken.

  En om antwoord te geven op de vraag: je kunt maximaal 6 weetjes per persoon toevoegen.!

  🍀🍀

 • super leuk voor onze dochters, ik wil die verwonderde gezichten wel eens zien.
  je kan maximaal 6 weetjes toevoegen.

 • Erg leuk!, ik doe graag mee! Wij vieren pakjesavond altijd met de hele familie. bij opa en oma. Het zou leuk zijn om deze avond te beginnen met de video van Sint. Geweldig om de reacties van de kinderen te zien als Sint tegen ze praat en wanneer ze zichzelf in de video terugzien .

  • maximaal 6 weetjes. de kinderen hebben nu een geschikte leeftijd hiervoor dus het zou het eerste jaar zijn voor een Sint video. wat zullen ze verrast zijn

 • Dit zou ik wel willen winnen voor onze jongens. De Sinterklaastijd begint op dit moment echt te Leven.
  Het antwoord op de vraag die je stelde is maximaal 6 weetjes per persoon.

 • Maximaal 6 🙂
  Ik maak graag kans. Waarschijnlijk vieren we dit jaar onze laatste pakjesavond met de hele familie. Het zou leuk zijn om de familie te verrassen met een video van Sint!

 • Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen.
  Je kan maximaal 6 persoonlijke weetjes kiezen, wat toch al heel wat is!

 • Maximaal 6
  Leuk om de kleinkinderen mee te verrassen, ik verheug mij al op hun blije verbaasde gezichtjes

  • maximaal 6
   Leuk om met de kinderen en de opa’s en oma’s te kijken op pakjesavond. ik kende deze Sint video helemaal nog niet dus extra verrassend

 • maximaal 6
  wat leuk is dit, ik kende dit helemaal nog niet. leuk om de kinderen mee te verrassen en deze papa kijkt ook graag mee naar de video van de Sint

 • minimaal 4 en maximaal 6. ik doe graag mee voor mijn neefjes en nichtjes, die nog écht sinterklaas vieren.. mijn kinderen zijn in een andere (ook heel leuke!) fase, maar die doen op pakjesavond bij opa en oma gewoon nog mee met de kleintjes hoor!

 • Je kan minimaal 4 en maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon invullen.

  Ik doe heel graag mee. Mijn kinderen vinden zo een video van de Sint geweldig.

 • 5 december is een zwarte dag met een goud randje en hoe gaaf is het om dan zo’n mooie Sint dvd te winnen voor de kids. Iets speciaals en dan denkend aan opa💫

 • Oooh heeel graag!
  Ieder jaar is de video weer erg geliefd bij de kids! De video van afgelopen jaar hebben we deze week alweer gezien.. (& ja de jongebs liepen aan het einde naar de voordeur want misschien lagen er wel weer kados 🤭🤣🤣)
  Keihard duimen dus 🫶🏼

  Je kunt minimaal 4 en maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon invullen

 • Heerlijk de sinterklaastijd weer! En wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee voor mijn meisjes! 🤞

  Je kunt minimaal 4 en maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon invullen.

 • Nancy Laurensse zegt:

  Wat een super toffe actie in deze tijd van het jaar, daar doe ik graag aan mee! 😍Het juiste antwoord is natuurlijk minimaal 4 en maximaal 6 weetjes.
  Wat zouden we dit graag winnen om onze pakjesavond compleet te maken voor onze meiden 🥰🍀

 • Super leuke winactie, doe graag mee voor mn zoontje (10 maand) en zijn familie hier in Australië.
  Toch wel moeilijk uitleggen als ze alleen maar Santa gewend zijn.

  Leuk ook dat je min 4 – max 6 weetjes kan toevoegen per persoon.

  Wij gaan 3 december Sinterklaas in Sydney vieren, ben nu al aan het hunkeren naar pepernoten en de taai taai.

 • super leuke winactie!
  wij doen graag mee.

  maximaal 6 weetjes kan je toevoegen, zou erg leuk zijn voor de hele familie.

  leuke actie Nicole
  fijne Sint

 • Heerlijk de sinterklaastijd weer! En wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee voor mijn meisjes! 🤞
  Je kunt minimaal 4 en maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon invullen.

Reageren is niet mogelijk.