Video van Sint 2018 – al 10 jaar een groot succes (& Win!)

Video van Sint viert dit jaar een jubileum. Ze bestaan namelijk alweer 10 jaar. Het wordt dit jaar voor ons de vierde keer dat we de Video van Sint bestellen. En dat doen we natuurlijk niet voor niets. Want deze twaalf minuten durende video is hier altijd een succes.

Ook dit jaar weer een nieuw avontuur

Elk jaar beleeft de Sint een nieuw avontuur. Zo ook dit jaar. De video staat geheel in het teken van magische toverkunsten. Kunnen de Pieten wel goed toveren? Daarnaast leert danspiet de kinderen vrolijke danspasjes op hippe muziek.

Niet alleen de kinderen genieten van deze video, ook de volwassenen.

Meer over de Video van Sint 2018

De video van Sint kun je in vijf minuten samen stellen, al vergt het wel wat voorbereiding. Je kunt namelijk ook afbeeldingen toevoegen, maar het is dus wel handig wanneer je al wat bij elkaar hebt gezocht. Je kunt tot acht personen een rol laten spelen in de video, dus zorg dat je in ieder geval daar foto’s van hebt verzameld. Wat ook leuk is, zijn foto’s van huisdieren, recente tekeningen of kunstwerken die zijn gemaakt.

Verder kent de Sint van iedereen de naam, leeftijd en vertelt hij over hobby’s, het lievelingseten, enzovoort. Per persoon kunnen er vier dingen genoemd worden, waarvan twee optioneel zijn.

Lees ook: Het kasteel van Sinterklaas – Helmond

Wat ook fijn is, is dat je bij jouw gepersonaliseerde video kunt kiezen voor zwarte pieten of roetveeg pieten. Ik vind dat een erg slimme manier van omgaan met de diversiteit in dit land. 

De video bestellen

Je kunt de video bestellen via de website van Video van Sint. Daar kun je kiezen uit drie pakketten wat betreft het bekijken van de video. Zo kun je kiezen om hem alleen te downloaden. Dit kost €14,95 (*dit is een vanaf prijs, vanaf 1 kind) en bij deze optie kun je de video al binnen het uur downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om de DVD op te laten sturen. Deze optie kost ook €14,95* en wordt binnen 24 uur verzekerd verzonden via PostNl. Als laatste is er nog de optie voor zowel de download als DVD inclusief allerlei extra’s zoals een verjaardagsvideo, gesigneerde kaart, envelop uit Spanje en vijf goocheltrucs. Deze optie kost €19,95.

2018 video van sint

Wij kiezen zelf altijd voor het complete pakket. Super leuk om een brief neer te leggen voor onze kinderen in een envelop die echt van de Sint komt.

Win een video van Sint

Natuurlijk kun je ook een video van Sint winnen. Ik mag niet één maar twee gezinnen blij maken met een video. Deze kun je uitbreiden tot en met acht personen dus maak daar gerust gebruik van!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 17 november 2018. De winnaars zijn Anne Love Jdsd & Romy Zetsen! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

10 reacties op “Video van Sint 2018 – al 10 jaar een groot succes (& Win!)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *