Video van Sint 2018 – al 10 jaar een groot succes (& Win!)

video-van-sint-2018

Video van Sint viert dit jaar een jubileum. Ze bestaan namelijk alweer 10 jaar. Het wordt dit jaar voor ons de vierde keer dat we de Video van Sint bestellen. En dat doen we natuurlijk niet voor niets. Want deze twaalf minuten durende video is hier altijd een succes.

Ook dit jaar weer een nieuw avontuur

Elk jaar beleeft de Sint een nieuw avontuur. Zo ook dit jaar. De video staat geheel in het teken van magische toverkunsten. Kunnen de Pieten wel goed toveren? Daarnaast leert danspiet de kinderen vrolijke danspasjes op hippe muziek.

Niet alleen de kinderen genieten van deze video, ook de volwassenen.

Meer over de Video van Sint 2018

De video van Sint kun je in vijf minuten samen stellen, al vergt het wel wat voorbereiding. Je kunt namelijk ook afbeeldingen toevoegen, maar het is dus wel handig wanneer je al wat bij elkaar hebt gezocht. Je kunt tot acht personen een rol laten spelen in de video, dus zorg dat je in ieder geval daar foto’s van hebt verzameld. Wat ook leuk is, zijn foto’s van huisdieren, recente tekeningen of kunstwerken die zijn gemaakt.

Verder kent de Sint van iedereen de naam, leeftijd en vertelt hij over hobby’s, het lievelingseten, enzovoort. Per persoon kunnen er vier dingen genoemd worden, waarvan twee optioneel zijn.

Lees ook: Het kasteel van Sinterklaas – Helmond

Wat ook fijn is, is dat je bij jouw gepersonaliseerde video kunt kiezen voor zwarte pieten of roetveeg pieten. Ik vind dat een erg slimme manier van omgaan met de diversiteit in dit land. 

De video bestellen

Je kunt de video bestellen via de website van Video van Sint. Daar kun je kiezen uit drie pakketten wat betreft het bekijken van de video. Zo kun je kiezen om hem alleen te downloaden. Dit kost €14,95 (*dit is een vanaf prijs, vanaf 1 kind) en bij deze optie kun je de video al binnen het uur downloaden. Je kunt er ook voor kiezen om de DVD op te laten sturen. Deze optie kost ook €14,95* en wordt binnen 24 uur verzekerd verzonden via PostNl. Als laatste is er nog de optie voor zowel de download als DVD inclusief allerlei extra’s zoals een verjaardagsvideo, gesigneerde kaart, envelop uit Spanje en vijf goocheltrucs. Deze optie kost €19,95.

2018 video van sint

Wij kiezen zelf altijd voor het complete pakket. Super leuk om een brief neer te leggen voor onze kinderen in een envelop die echt van de Sint komt.

Win een video van Sint

Natuurlijk kun je ook een video van Sint winnen. Ik mag niet één maar twee gezinnen blij maken met een video. Deze kun je uitbreiden tot en met acht personen dus maak daar gerust gebruik van!

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 17 november 2018. De winnaars zijn Anne Love Jdsd & Romy Zetsen! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. elisabeth maria martina op 10 november 2018 om 07:53

  wat een ontzettend leuk gebaar
  verras mijn kleinkinderen maar met zo’n mooi exemplaar
  #duimenmaar

 2. Marange Krouwel op 10 november 2018 om 07:58

  Ahhhh zo leuk! Ik doe graag mee voor mijn kinderen. En ook zou ik opa en oma in de video laten vermelden. Fingers crossed

 3. Romy op 10 november 2018 om 08:50

  Ontzettend leuk voor mijn 2 kindjes van bijna 5 en 1. Daar zullen ze hartstikke van onder de indruk zijn, de oudste is er nu al veel mee bezig, zo leuk en gezellig deze tijd. Duimen maar 😀

 4. Tamara v Bodegom op 10 november 2018 om 16:51

  Ohhh dat zou m’n zoontje helemaal geweldig vinden! Hij vraagt sinds de zomervakantie al wanneer Sint komt en nu hij gehoord heeft dat het Sinterklaasjournaal maandag weer begint stuitert hij door de kamer van de spanning. Wat zou hij het geweldig vinden om zo’n dvd van Sint te ontvangen! Speciaal voor hem!

 5. Marian B op 10 november 2018 om 18:54

  Pakjesavond wordt zo wel heel speciaal! Dit jaar vieren we het bij opa en oma met de hele familie. Het lijkt me super leuk om als verrassing voor alle kleinkinderen zo’n video van Sint te mogen maken. Ben erg benieuwd naar de reacties, het proberen waard lijkt me!

 6. Els op 13 november 2018 om 14:52

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 zoons en dan vooral voor James, want die twijfelt nu heel erg over Sint, maar met zo’n video is de magie vast snel terug.

 7. Lida op 13 november 2018 om 15:43

  Dit is toch heerlijk voor op het kinderdagverblijf. Kunnen ze samen lachen en genieten. Geweldig toch zo’n kinderfeest .

 8. Tamara op 14 november 2018 om 22:43

  Ik doe mee voor Emma ze zit elke dag met open mond het journaal te kijken, hopelijk krijgt Sinterklaas haar ook van het nagelbijten af 😉

 9. Romy op 24 november 2018 om 08:07

  Heel erg bedankt, ik heb je gemaild! 😀

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje