Verwen jezelf met de heerlijke producten van Kiekig

Als ondernemer zijnde vind ik het altijd erg leuk om andere ondernemers te steunen en in het zonnetje te zetten. Vooral wanneer ze bijvoorbeeld producten verkopen die ook nog eens handgemaakt zijn én 100% natuurlijk zijn zoals bij de producten van Kiekig.

Handgemaakte producten van 100% natuurlijk sojawas

In de webshop van Kiekig vind je een mooie collectie van handgemaakte sojakaarsen en wax melts. Ieder seizoen lanceren zij nieuwe geur- en kleurcollecties zodat jouw huis weer helemaal aangepast kan worden aan dat seizoen. Zo verkochten ze in de herfst bijvoorbeeld wax melts met een pumpkin spice geur en ook kaarsen in de vorm van een pompoen.

Omdat alles handgemaakt wordt kunnen de kaarsen en geuren helemaal gevormd worden naar de wens van de klant. Aangezien ze werken met 100% natuurlijk sojawas zijn de kaarsen ook nog eens volledig vegan. De reden dat ze met sojawas werken is omdat het een plantaardig en milieuvriendelijk alternatief is voor de standaard kaarsen die overal verkocht worden. Het grootste voordeel van soja is dat het volledig afbreekbaar is. Maar daarnaast is het ook voor mensen met astma of andere gezondheidsproblemen een goed alternatief omdat ze koolstofneutraal zijn. Tijdens het branden van de kaarsen komen er veel minder roetdeeltjes vrij in vergelijking tot paraffinekaarsen.

Kerst kaarsen & geuren

Omdat er elk seizoen weer een nieuwe collectie te vinden is op Kiekig is daar nu natuurlijk de kerstcollectie. In deze collectie zitten onder andere twee soorten kerstbomen, een dennenappel, twisted balls, curvy cones en nog meer. Alhoewel de kerstbomen alleen in de kleur groen (en inmiddels ook eentje in het wit) op de website staan kon ik wel doorgeven dat ik ze ook in andere kleuren wilde. Dat is zo mooi met de handgemaakte producten van Kiekig, je kunt je eigen wensen doorgeven.

Zo wilde ik ook heel graag nog de kaarsen in de vorm van een pompoen. Echter heeft zij de geur helaas niet meer maar kon ik de kaarsen wel zonder geur krijgen. Zo gezegd zo gedaan… En had ik de pompoenen bijvoorbeeld in de kleur groen of rood gewild dan had dit ook gewoon gekund.

Qua geuren van de kaarsen en wax melts heb ik nu zelf Santa’s Secret mogen ervaren. Wat is dat een fijne geur zeg! Naast deze lekkere geur verkopen ze ook Christmas Cookies, Christmas tree en Winter calls. Allemaal hebben ze hun eigen unieke geur die je helemaal in kerstsferen brengt.

Winactie

Omdat ik zo enthousiast ben over deze webshop én vooral de producten zo leuk vind mag ik ook nog iemand verblijden met een (verlaat) kerstpakketje. In dit kerstpakket zitten drie wax melts gemaakt van 100% sojawas; Santa’s Secrets, Christmas Cookies & Vanilla Cream.

Kans maken op dit leuke en vooral lekker geurende pakketje? Laat dan hieronder een reactie achter inclusief je naam + emailadres. Op 23 december stuur ik de winnaar een email.

24 reacties op “Verwen jezelf met de heerlijke producten van Kiekig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *