De verschillende tassen die vrouwen gebruiken en nodig hebben

Er is geen twijfel over mogelijk, de meeste vrouwen hebben veel verschillende tassen. We hebben ze nodig voor het werk, voor de boodschappen, voor speciale gelegenheden en voor het dagelijks leven. We gebruiken ze dan ook telkens voor verschillende doeleinden. De ene tas is perfect voor een dagje shoppen, de ander voor een dagje strand, weer een andere voor een werkdag en dan heb je nog tasjes voor feesten en partijen. Maar met zoveel verschillende tassen die te koop zijn, is het lastig om te bepalen welke tas voor jou het meest geschikt is.

Wat zijn de verschillende tassen die vrouwen gebruiken?

Er zijn veel verschillende soorten tassen die vrouwen nodig hebben, afhankelijk van wat ze die dag gaan doen. Vrouwen gebruiken verschillende tassen voor verschillende gelegenheden. Handtassen zijn een van de meest essentiële accessoires voor vrouwen. Ze gebruiken ze elke dag, en soms zelfs meerdere keren per dag. Ideaal dus voor een dagje uit. Terwijl een schoudertas of rugzak perfect is voor een wandeling door het park. Een clutch past weer beter bij een avondje uit, en een toilettas is nodig wanneer je op reis bent.

Hoeveel tassen hebben vrouwen nodig?

Zelf roep ik altijd dat ik helemaal niet veel tassen heb of nodig heb. Maar als ik dan al mijn tassen bij elkaar leg en kijk hoeveel verschillende tassen ik heb zijn dat er stiekem best veel. Een vrouw kan dan ook nooit te veel tassen hebben. Er zijn tassen voor verschillende gelegenheden en verschillende stemmingen. Soms heb je een grote tas nodig om alles mee te nemen wat je nodig hebt, maar soms wil je gewoon een klein schoudertasje of clutch.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Elke vrouw heeft minstens één grote tas waar ze alles in kan stoppen wat ze nodig heeft: een portemonnee, telefoon, make-up, sleutels, etc. Deze tas is handig wanneer je van plan bent om de hele dag weg te zijn en je niet wilt dat alle spullen in je kleine tasje rondslingeren. Naast deze standaardtas, zijn er ook speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feestje. Je tas moet dan wel matchen met je outfit. Je kiest dan sneller voor bijvoorbeeld een Michael Kors tas dan eentje die je bij een prijstopper kocht. Ook als je op zoek bent naar iets meer casuals, zijn er genoeg opties. Een leuke shopper of een crossbody tas staat altijd leuk bij een jeans en T-shirt.

Welke soorten tassen zijn er?

Er zijn zoveel soorten tassen, ik licht de meest gebruikte en gekochte tassen uit.

Grote shopper

Ga je een dagje shoppen, dan is een grote shopper het meest geschikte. Een grote shopper biedt namelijk veel ruimte voor al je aankopen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie, neutrale kleur, zodat je de tas ook makkelijk kunt dragen als je geen aankopen hebt gedaan. Een andere optie is een shopper met leuke printjes of versieringen. Dit is een leuke tas voor een dagje uit.

Aktetas of laptoptas

Als je een tas nodig hebt voor een werkdag, dan is een leren aktetas of een laptoptas een goede keuze. Een leren aktetas geeft je een chique en stijlvolle uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur, zodat de tas ook mooi staat bij een zakelijke outfit. Een andere optie is een laptoptas met rits, zodat je alle spullen makkelijk kunt opbergen en er niets uit kan vallen.

Strandtas

Ga je lekker een dagje naar het strand, dan is een strandtas een must. Een strandtas is ruim genoeg voor al je spullen, zoals een handdoek, zonnebrand, flesjes water en wat lekkers. Kies bijvoorkeur voor een lichte kleur, zodat de zand en het water er makkelijk af te spoelen is. Een andere optie is een strandtas met een leuke print, zoals een tropische print of een bloemenprint.

Schoudertas of crossbody tas

Heb je een tas nodig voor het dagelijks leven, dan is een schoudertas of een crossbody tas een goede keuze. Een schoudertas of crossbody tas is perfect voor als je spullen mee wilt nemen, zoals je portemonnee, telefoon, sleutels en een klein notitieboekje. Kies bijvoorkeur voor een tas met een egale kleur, al kan een kleine print ook erg leuk zijn.

Clutch

Als je een tas nodig hebt voor een speciale gelegenheid, dan is een clutch, ook wel een handtas genoemd, een goede keuze. Een clutch is een kleine tas die je makkelijk kunt dragen in je hand als je niet teveel spullen wilt meenemen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie, elegante clutch. Dit is een leuke tas voor een feestje of een bijzondere gelegenheid.mEen andere optie is een kleine schoudertas. Dit is ook een leuke tas voor een speciale gelegenheid, maar let wel op dat je de tas niet te vol propt, want dan kan het moeilijk worden om de tas dicht te doen.

Welke tassen heb jij allemaal?