Verschillende milestone baby kaarten

Mockup-mijlpaalkaarten

Ik schreef vorig jaar een review over de Milestone baby cards. Ik had deze gekregen tijdens mijn zwangerschap en ben er nog steeds blij mee. Intussen zijn er veel meer versies uitgekomen van deze baby kaarten. En er zijn nu ook zwangerschapskaarten. Super leuk vind ik! Om jullie een overzicht te geven welke kaarten er allemaal zijn besloot ik om op onderzoek uit te gaan en ze in dit artikel op een rijtje te zetten. Er is voor ieder wat wils. Plus je kunt ze kopen voor jezelf, maar ze zijn ook erg leuk als cadeau voor een ander!

De ‘originele’ baby kaarten

milestone-baby-cards-nl

 

De Milestone Baby Cards zoals je ze hierboven ziet zijn de eerste die verschenen in Nederland. Je hebt ze in het Engels, maar dus ook in het Nederlands. Zelf heb ik deze kaarten ook gebruikt. Ze kosten €16,95 en zijn vrijwel overal te verkrijgen, bijvoorbeeld bij de Bruna of bij bol.com

De Pregnancy kaarten

milestone-pregnancy-cards-zwangerschap-fotokaartenUit dezelfde serie heb je ook de pregnancy cards. Oftewel kaarten voor tijdens de zwangerschap. Zelf heb ik ze helaas niet gehad, toen ik erachter kwam dat deze kaarten bestonden liep ik al bijna op het einde van mijn zwangerschap. Echt jammer, ik hoop ooit nog eens zwanger te raken en dan gebruik ik ze zeker! Ook deze kaarten zijn bij bol.com of bij de Bruna te verkrijgen.

De Baby moments cards van de Hema

moment2De Hema is heel slim ingesprongen op de hype rondom deze kaarten. Zij hebben een set bedacht die ze ‘moments’ noemen en het is net iets anders doordat ze aan een ring zitten en rond zijn. Ook de prijs is een stuk gunstiger. Voor €6,- kun je ze in de winkel kopen. Online zijn ze uitverkocht.

De Nijntje baby cards

3_22Ook Nijntje heeft hele leuke kaarten ontwikkeld. Je hebt genoeg mensen die alles in de babykamer in het thema Nijntje doen. Dan passen deze kaarten daar natuurlijk wel goed bij. Ze zijn echt in het thema van Nijntje dus ook de kleurtjes. Schattig toch. Deze kaarten kosten net zoals de originele milestone cards €16,95 en je kunt ze onder andere bij de Bijenkorf kopen.

Zwart/wit baby kaarten

Mockup-mijlpaalkaarten

Dan zijn er natuurlijk ook de zwart/wit liefhebbers. Ook voor hen zijn er kaarten gemaakt. Zo heb je ze van mijlpaalkaarten.nl (€16,96) maar ook van huisjeno56 (€9,95).

Daarnaast zijn er nog veel meer kaarten te vinden online, maar vrijwel allemaal in het Engels. Dus als je daar geen bezwaar tegen hebt, ik zou zeggen Google eens even en je vindt ze direct!

Heb jij zulke kaarten in huis? Zo ja welke?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Patricia Schmitz-Heres op 30 juli 2015 om 07:16

  Wij hebben die kaarten niet. Ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik ze nog niet kende toen Daphne zwanger was. Maar die zwangerschapskaarten vind ik wel erg leuk! Dus wie weet als het ooit eens zover mag zijn voor mij…

 2. Lifesabout op 30 juli 2015 om 09:08

  Ik heb de Nijntje kaarten gewonnem een tijdje terug. Je kunt hier je eigen tekst op kwijt! Heb wel spijt dat ik ze niet in de zwangerschap of de eerste maanden van Sarah heb gebruikt…

 3. angelique op 30 juli 2015 om 09:09

  Toen mijn kleuter klein was had je dit niet en als ik nu zijn foto’s zie denk ik…uhm juist ja. Dit zou dus echt anders zijn bij een eventuele tweede

 4. Janske op 30 juli 2015 om 09:20

  Ik had ze altijd heeeel hoog op mijn wensenlijstje staan…daarna op mijn kraamcadeaus lijstje…maar nooit gekregen…totdat ik het te laat vond om ze alsnog te kopen. Toevallig ga ik ze zaterdag kopen zodat ik ze voor nummer 2 wel kan gebruiken (als het zo ver is) Als kraamcadeautje ga ik die vd Hema geven aan vriendinnen…super leuk cadeau en niet zo duur, dus kun je r nog iets bijgeven. Leuk om ze allemaal samen te zien!

 5. Kim op 30 juli 2015 om 11:34

  Ik heb ze niet, maar ik heb serieus overwogen om ze voor mijn konijntje te halen, hahaha! Alleen toen bedacht ik me dat hij nooit dingen als ‘zitten’ en ‘lachen’ zou gaan doen dus tja, toch maar niet. 😉
  Liefs

 6. Cindy op 9 augustus 2015 om 18:59

  Ik vind ze echt heel erg leuk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje