Verrassing voor mn hubbie

Via mijn moeder kwam ik een tijd terug de facebookpagina tegen van Zoet&Zo. Zoet & Zo is een bedrijfje uit het dorp waar ik woon dat al 2 jaar lang high tea’s verzorgd op locatie. Dat kan dus gewoon thuis zijn maar ook bijvoorbeeld in een bedrijfskantine. Naast de high tea zorgen zij ook voor speciale ontbijtjes, maar je kunt ook taarten bij ze bestellen. Elke keer weer kwam er weer iets lekkers voorbij en zat ik te denken wanneer ik zoiets nou kon doen. Toen er opeens een Valentijnsactie kwam met een Valentijnsontbijt wist ik het.. Ik ga manlief in het zonnetje zetten!
20140216_095405Niet omdat het Valentijnsdag is geweest, maar juist omdat hij eigenlijk altijd goed voor me zorgt en sinds ik zwanger ben nóg meer doet dan hij al deed. Naast werken zorgt hij het meeste voor het huishouden omdat ik het gewoonweg niet kan, hij zorgt voor de beestjes, hij doet werkelijk alles wat ik vraag.. Echt een gouden gozer dus! Daarnaast krijgt hij natuurlijk ook het meeste te maken met mijn hormonale buien dus ik klap echt in mijn handen voor hem dat hij dit alles gewoon doet zonder te mopperen en juist met een lach op zijn gezicht.

20140216_093204 20140216_093215 20140216_093234 20140216_093254

Op zondagochtend kwam Ilse van het bedrijf Zoet&Zo de tasjes brengen met al het lekkers erin. Er zat (naast al het lekkers wat je hierboven op de foto’s ziet) ook nog vers geperste jus d’orange in, een zakje kruidenthee & lekkere sandwiches. Het was echt smullen, voor ons beide. Vooral de inhoud van de potjes, de zogenaamde ‘love in a jar’ vond ik erg lekker en manlief vond alles lekker maar de rocky road brownie was wel zijn favoriet!

Het was dus een geslaagde verrassing, al had manlief afgelopen dagen wel door dat er zoiets zou gebeuren, ik ben dan ook zoooo slecht in verrassingen bewaren dus zeg altijd toch teveel haha.. Maar ik heb hem in ieder geval wél duidelijk kunnen maken hoe erg ik het waardeer wat hij allemaal doet voor mij, voor ons.

PicsArt_1392548765324Schatje, ik hou echt enorm veel van je. Je wordt echt de allerbeste papa die ons kindje zich kan wensen en dat weet ik omdat je nu al de allerbeste man en vriend bent die iemand zich kan wensen.

12 reacties op “Verrassing voor mn hubbie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *