Verlanglijstje van een (bijna) tweejarige

Over drie weken is het zover. Dan wordt onze kleine meid alweer twee jaar. Best gek, want naar mijn weten is ze juist pas één geworden. Hoe kan het dat een jaar zo omvliegt? Toch moeten we eraan geloven en ben ik al een tijdje bezig met haar verjaardagsfeestje. Niet dat we er iets heel groots van maken, maar uitnodigingen moeten toch op tijd verstuurd worden. En het verlanglijstje moet natuurlijk gemaakt worden! Want wat geef je een kindje die twee wordt?

Ik moet zeggen dat ik het best lastig vond om een verlanglijstje te maken. Fay is geen verwend kind, maar ze wordt wel verwend. Snap je het nog? Ze heeft dus genoeg keuze uit al haar speelgoed en komt niets tekort. Aangezien ze met Sinterklaas en Kerst al zoveel gehad heeft willen we nu dus het liefst zo min mogelijk speelgoed. Toch gaat ze wel wat speelgoed krijgen aangezien ik vorig jaar al wat gewonnen cadeaus apart heb gezet voor haar verjaardag.

verlanglijstje tweejarige

Bol AlgemeenBol Algemeen

De schoolbus van Little People staat al een tijdje in boven op zolder. Ik won hem via Voormijnkleintje en wilde hem eerst met Sinterklaas geven, maar besloot om toch te wachten. Ze is helemaal into auto’s tegenwoordig dus ik weet haast zeker dat ze hem leuk gaat vinden. En dan de Babyborn pop. Dit vond ik heel moeilijk om niet al eerder te geven. De kleine meid is zo gek op baby’s en poppen en verzorgt al haar knuffels. Maar het zal wel een fantastisch cadeau voor haar zijn straks!

Naast dit speelgoed krijgt Fay ook nog een ander groot cadeau. Eentje die ze niet kan uitpakken. En dat is namelijk een nieuw bed! Ik schreef laatst al over onze zoektocht naar een bed voor onze peuter en nu hebben we hem gevonden! Hij was dichterbij dan we dachten hihi. Daar komt overigens nog een aparte blog over.

Verlanglijstje (bijna) tweejarige

Maar goed, dat zijn dus de cadeaus die wij geven, maar wat kunnen anderen geven? De familie wil ook vast iets aan haar cadeau doen, dus ging ik op zoek naar dingen voor op haar verlanglijstje. Als eerste keek ik naar onze cadeaus en wat daar nog voor gekocht kan worden. Zo heeft de Babyborn straks 1 setje kleding, die heeft ze al aan, maar zijn meerdere setjes ook wel handig. Zo kun je nog iets in de was doen bijvoorbeeld. Dus op het lijstje komt: kleertjes voor Babyborn.

Daarnaast heeft een bed natuurlijk ook een matras nodig, een dekbed, dekbedovertrek, hoeslaken en zo zijn er nog wel wat dingetjes die je kunt opnoemen. Ook deze dingen staan dus op het lijstje, waarvan het matras al door de schoonouders gegeven wordt. Super fijn!

Maar ik heb nog meer kunnen vinden, gelukkig!

 • Kussens voor bij Fay op haar bed
 • Duplo
 • Zand- en watertafel voor straks in de lente/zomer
 • Regenlaarsjes
 • Dekbedovertrek van PSV (vinden voor papa en mama heel leuk haha)
 • Het hartjes jurkje van Tumble n Dry
 • Gave schoentjes bij de Scapino
 • Tamboerijn (Ikea?)
 • Kleding(bonnen)

Maak jij makkelijk verlanglijstjes voor je kind(eren)?

28 reacties op “Verlanglijstje van een (bijna) tweejarige

 • Leuke kado’s heb je bedacht. Wij hebben vorig jaar toen ze twee werd een grote loopfiets gekocht en daar fietst ze nog steeds op. Dit jaar krijgt ze weer een fiets maar dan een ‘grote meiden fiets’ met zijwieltjes. Vraagt ze al maanden om 🙂

 • Ja een loopfiets! Mijn kleine man kreeg hem toen hij twee werd en fiets er dagelijks op. Hij word nu bijna vier maar is nog steeds gek op z’n loopfiets

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Een loopfiets is leuk, alleen wij hebben eigenlijk geen stalruimte voor dat soort dingen. Hebben ook al een driewieler en een loopauto.. Help, kun je ook ruimte kopen?

 • Ja maak ook lijstjes voor de familie! Vandaag vieren we de verjaardag van mijn dochter. Ze is 6 jaar geworden.
  Het grote feest gister al gevierd.

  Voor een tweejarige is een Wheely Bug ook super om te geven. Dat is een beestje op wieltjes. Wij hebben het lieveheersbeestje. Daarnaast zou een theeservies ook kunnen of uitbreiding van je poppenuitzet, bedje, buggy of poppenbadje.
  Alvast veel plezier!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Nog gefeliciteerd!
   We geven liever niet nog meer speelgoed op het moment 😉 En een bedje en buggy voor de pop hebben we al hihi..

 • Hier is, naast de keuken van ikea van opa en oma, de doktersset met pip een heel groot succes! Met beide speelt ze eacht elke dag. Echt zo leuk de interactie met beide.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja het keukentje is hier ook echt een succes… Laatste maanden speelt ze er zoveel mee!

 • Tristen speelt toch veel met een xylofoon. Verder mis ik boeken op de lijst/ Je kunt nooit teveel boeken hebben 😉 Hier is tegenwoordig de Gruffalo helemaal het, maar misschien heb je die al?

  • Haha een Xylofoon heeft ze met Sinterklaas al gekregen en boeken wil ik eigenlijk even niet. We hebben nog zoveel boeken liggen die nog niet gelezen zijn omdat ze perse 1 en dezelfde boek wil lezen.. Dus die staan er expres niet op 😉

 • Grappig Sarah en Fay verschillen maar weinig! Wij hebben voor Sarah een schoonmaaktrolly en een dokterssetje gekocht. Een nieuw bed komt deze zomer denk ik, ik wil het zo lang mogelijk uitstelken haha.

 • Miya kreeg heel veel kleurtjes en papier, idd ook kleding en laarsjes, en haar favoriet was een bal en een hondje die blaft. Ik wilde expres ook niet te veel speelgoed, want grote zus heeft de helft uit haar kamer al bij kleine zus gedumpt… Die wil alleen nog make up en kleding..

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja het is dat we hier al een lade vol hebben met kleurtjes en papier en knipsels en stickers haha. Een bal is ook een leuk idee ja.. Zo’n plastic bal met prinsessen erop ofzo 😛

 • Leuke dingen! Daar zou Eline ook blij van worden. Wij hebben al een paar spullen apart gelegd die we bijvoorbeeld al eerder hebben gekocht of gekregen en die pakken we straks in. Een dekbedovertrek hebben we al gekocht voor ze geboren was. Vonden die we zagen zo lief. Een keukentje en/of zandbak staat op ons ‘lijstje’ maar hoeft niet perse met haar verjaardag. Ze krijgt ook al een erg groot cadeau: een nieuw huis ????. Vind het stiekem veel te snel naderen die tweede verjaardag. Help! x

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja eigenlijk alles wat wij geven hebben we ook al in huis haha.. En ja, die 2e verjaardag komt echt te snel.. Net zoals de eerste!

 • De ene keer heb ik een lijstje vol en de andere keer heb ik geen idee. In januari is onze kleine man 2 geworden… hij heeft duplo, loopfietsje, dekbedovertrek, playmobil123 gekregen.

Reageren is niet mogelijk.