Verlanglijstje van een (bijna) tweejarige

Over drie weken is het zover. Dan wordt onze kleine meid alweer twee jaar. Best gek, want naar mijn weten is ze juist pas één geworden. Hoe kan het dat een jaar zo omvliegt? Toch moeten we eraan geloven en ben ik al een tijdje bezig met haar verjaardagsfeestje. Niet dat we er iets heel groots van maken, maar uitnodigingen moeten toch op tijd verstuurd worden. En het verlanglijstje moet natuurlijk gemaakt worden! Want wat geef je een kindje die twee wordt?

Ik moet zeggen dat ik het best lastig vond om een verlanglijstje te maken. Fay is geen verwend kind, maar ze wordt wel verwend. Snap je het nog? Ze heeft dus genoeg keuze uit al haar speelgoed en komt niets tekort. Aangezien ze met Sinterklaas en Kerst al zoveel gehad heeft willen we nu dus het liefst zo min mogelijk speelgoed. Toch gaat ze wel wat speelgoed krijgen aangezien ik vorig jaar al wat gewonnen cadeaus apart heb gezet voor haar verjaardag.

verlanglijstje tweejarige

De schoolbus van Little People staat al een tijdje in boven op zolder. Ik won hem via Voormijnkleintje en wilde hem eerst met Sinterklaas geven, maar besloot om toch te wachten. Ze is helemaal into auto’s tegenwoordig dus ik weet haast zeker dat ze hem leuk gaat vinden. En dan de Babyborn pop. Dit vond ik heel moeilijk om niet al eerder te geven. De kleine meid is zo gek op baby’s en poppen en verzorgt al haar knuffels. Maar het zal wel een fantastisch cadeau voor haar zijn straks!

Naast dit speelgoed krijgt Fay ook nog een ander groot cadeau. Eentje die ze niet kan uitpakken. En dat is namelijk een nieuw bed! Ik schreef laatst al over onze zoektocht naar een bed voor onze peuter en nu hebben we hem gevonden! Hij was dichterbij dan we dachten hihi. Daar komt overigens nog een aparte blog over.

Verlanglijstje (bijna) tweejarige

Maar goed, dat zijn dus de cadeaus die wij geven, maar wat kunnen anderen geven? De familie wil ook vast iets aan haar cadeau doen, dus ging ik op zoek naar dingen voor op haar verlanglijstje. Als eerste keek ik naar onze cadeaus en wat daar nog voor gekocht kan worden. Zo heeft de Babyborn straks 1 setje kleding, die heeft ze al aan, maar zijn meerdere setjes ook wel handig. Zo kun je nog iets in de was doen bijvoorbeeld. Dus op het lijstje komt: kleertjes voor Babyborn.

Daarnaast heeft een bed natuurlijk ook een matras nodig, een dekbed, dekbedovertrek, hoeslaken en zo zijn er nog wel wat dingetjes die je kunt opnoemen. Ook deze dingen staan dus op het lijstje, waarvan het matras al door de schoonouders gegeven wordt. Super fijn!

Maar ik heb nog meer kunnen vinden, gelukkig!

  • Kussens voor bij Fay op haar bed
  • Duplo
  • Zand- en watertafel voor straks in de lente/zomer
  • Regenlaarsjes
  • Dekbedovertrek van PSV (vinden voor papa en mama heel leuk haha)
  • Het hartjes jurkje van Tumble n Dry
  • Gave schoentjes bij de Scapino
  • Tamboerijn (Ikea?)
  • Kleding(bonnen)

Maak jij makkelijk verlanglijstjes voor je kind(eren)?

28 reacties op “Verlanglijstje van een (bijna) tweejarige

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *