Verkleedkleding jong & oud (winactie)

Het heeft even geduurd, maar er is weer een winactie voor jullie! De mensen die mijn nieuwsbrief lezen wisten het al, dus wil jij ook eerder op de hoogte gebracht worden schrijf je dan ook in. Ik had al een artikel geschreven over Carnavalskleding, met daarin een tweetal voorbeelden van doe het zelf pakjes. Maar ben je nu geen DIYheld (zoals ik) dan kun je natuurlijk ook de pakjes voor je kinderen kopen. Daarnaast is verkleedkleding niet alleen met Carnaval leuk, kinderen zijn er het hele jaar blij mee! Doen alsof ze een koning zijn, of een ridder. Of zich wanen in de wereld van prinsessen en heksen. 

verkleedkleding

Op de website van feestkleding365 verkopen ze het hele jaar door feestkleding voor zowel jong als oud. Je kunt het niet zo gek bedenken of ze hebben er een kostuum voor. Sinterklaas kleding nodig? Check. Vrijgezellenfeest? Check? Themafeestje? Noem een thema en je vindt het hier.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Aangezien het nu bijna Carnaval is, is deze website natuurlijk super handig voor de Carnavalvierders. Er is echt voor ieder wat wils en ze hebben er zowel kleine maatjes als grotere maten. Komt voor mij ook goed uit, want ik heb niets meer wat past. Ik ga dus komende week even wat leuks uitzoeken. Mijn kleine meid wordt Spaanse flamengo danseres, een matroosje of een koe. Dus ik ga denk ik iets uitzoeken wat een beetje daarbij past haha.

Win €50,- shoptegoed!

Wil jij voor jouw kleine prinses of stoere piraat nieuwe verkleedkleding? Of heb je nog een gaaf kostuum nodig voor dat ene themafeestje? Doe dan nu mee met deze winactie! Dit keer gaat het een klein beetje anders dan normaal. Ik heb namelijk een prijsvraag die je dient te beantwoorden via onderstaand contactformulier.

De prijsvraag: Hoeveel korting krijg je op accessoires wanneer je een kostuum koopt?

Het antwoord op deze vraag vind je uiteraard op de website van feestkleding365. Je kunt meedoen met deze winactie t/m vrijdag 29 januari 20.00uur. De winnaar krijgt per email bericht.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Hoeveel korting krijg je op accessoires wanneer je een kostuum koopt?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

verkleedkleding kind

Alaaaaaaaaf!

5 reacties op “Verkleedkleding jong & oud (winactie)

Reageren is niet mogelijk.