Verkleedkleding en accessoires van Souza for kids

Ridder-milo-Souza

Al jarenlang hebben wij verkleedkleding en accessoires van Souza. Waarom? Omdat de kleding erg mooi is en ook van goede kwaliteit. De meeste jurken en andere tierelantijntjes die hier te klein worden kunnen we mooi weer doorgeven aan anderen. Want het blijft gewoon goed. Daarom zijn we ook altijd blij wanneer er weer iets tofs binnen komt.

Aangezien mijn zoontje zijn jurken-fase is ontgroeid en het liefste een held speelt en achter de boeven aan gaat is voor hem alles met ridders, superhelden en cowboys een grote hit. De hele dag door redt hij zijn popjes, zijn auto’s en zijn knuffels van de slechteriken.

Ridder Milo – Souza for kids

Zodra ons zoontje de ridderhelm, het zwaard en het schild zag begonnen zijn oogjes te stralen. De helm moest meteen op, ook al is hij eigenlijk nog wat te groot voor Milo. En het zwaard zwabberde direct alle kanten op. We hebben hem dan ook even moeten instrueren want hij prikte er zo een aantal ogen mee uit haha.

Naderhand deed hij zelfs zijn superhelden pak aan en samen met zijn helm en zwaard doodde hij de draak (in de vorm van papa). Wat een lol had hij! Wel is er met het zwaard al een stuk plastic van het schild af geslagen. Dat was wel jammer want dat gebeurde al in de eerste week. Maar de helm en het zwaard zijn wel echt van degelijke kwaliteit.

Make-up set Zeemeermin

Als er iets is wat onze dochter leuk vindt dan is het wel make-up. Ze vraagt bijna dagelijks aan mij om lippenstift en mascara. Ze krijgt het niet altijd op, zeg gerust bijna nooit, maar toch vraagt ze erom. Vooral als ze ziet dat ik ermee bezig ben. Daarom is het extra leuk dat ze een make up setje kreeg. De Mermaid party set.

Daar zitten twee nagellakjes in, twee lipgloss en vijf oogschaduw. De make-up is ook op waterbasis dus makkelijk er weer af te krijgen. De oogschaduw is trouwens wel crème dus al vrij snel op. Na twee keer de meest rechtse blauw gebruikt te hebben was deze al op. Dat vond ze wel jammer. Gelukkig zijn er dan nog vier kleuren over. En ook de nagellak is echt heel erg leuk. Al lijkt het door de doppen dat het glitternagellak is, maar dat is dus niet zo.

Al met al zijn we weer ruim tevreden over de producten van Souza. En zal onze collectie ook zeker wel weer uitgebreid gaan worden hiermee.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje