Verkleden voor Carnaval – Crea Cross

Je hebt het wellicht al eens op andere blogs voorbij zien komen, crea cross. Ilse van Kreanimo bedacht deze geweldige challenge waarbij je een jaar lang elke week op verschillende blogs allerlei creatieve uitspattingen kunt terug vinden met telkens een ander thema. Deze week is het thema “verkleden” en laat ik dat nu echt bij mij vinden passen. Niet zo gek natuurlijk als rasechte Brabander.

Op het moment dat ik dit thema voorbij zag komen wist ik dat ik er iets mee wilde doen. Ik ben totaal niet creatief maar wil door middel van fotografie toch een beetje creativiteit delen met jullie. En wat is nu creatiever in het thema verkleden dan Carnavalsoutfits?! Onze dochter heeft in haar korte leventje al behoorlijk wat Carnavalsoutfits bij elkaar gesprokkeld.

Verkleden / dress up

Ik kan je zeggen.. de peuter vindt verkleden super leuk maar heeft niet altijd meer zin om op de foto te gaan. Door middel van gekke spelletjes, lekker laten dansen en doen en oneindig veel geduld is het me toch geluk om een aantal outfits op de foto te zetten.

Welk meisje wil nu geen prinsesje zijn? En met papa als prins krijg je gelukkig toch nog wat leuke foto’s!

Deze jurk hebben we al zo’n twee jaar in huis en eindelijk zit hij als gegoten!

Maar haar favoriete outfit van het moment is toch echt de Minnie Mouse, welke we van Vegaoo hebben ontvangen. Deze trekt ze vandaag op de peuterschool dan ook aan tijdens de Carnavalsviering en op zondagmiddag als we kindercarnaval vieren ook weer. En weet je wat het allerleukste is, ik ontving ook mijn eigen Minnie Mouse jurk zodat Fay en ik kunnen twinnen tijdens carnaval!

Wil jij nu ook nog last minute een carnavalsoutfit bestellen bij Vegaoo (grootste assortiment aan kostuums en accessoires) dan kan dat vandaag (23-1-2017) nog tot 13.59 met de code 24snel. Dan weet je zeker dat je hem voor het weekend nog binnen hebt!

Crea Cross

Heb jij nog ook een creatief artikel of link naar een foto bijvoorbeeld in ditzelfde thema? Dan kun je deze hieronder in de link party toevoegen. De link party is een week lang open en je mag maximaal 2 links toevoegen.

[inlinkz_linkup id=698904 mode=1]

6 reacties op “Verkleden voor Carnaval – Crea Cross

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *