Waarom mijn man de liefste is

 

Vandaag ben ik jarig.

Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om er aandacht aan te besteden want het is nu niet bepaald een spectaculaire leeftijd ofzo. Ik vier het ook niet bepaald uitgebreid, er komt wat familie ’s middags en wat vrienden. Echter komen de vrienden op kraamvisite, voor Fay dus, en de rest van de familie zal ook voor Fay komen denk ik haha. Maar dat is ook volkomen terecht want zoals ik al zei.. niet bepaald spectaculair.

Wel ga ik deze morgen naar de kapper. Maar dat is eigenlijk toeval. Ik wilde namelijk vorige week al gaan en had de afspraak al staan. Echter moest ik hem afzeggen omdat manlief toch langer moest werken dan gedacht. Tsjah en met een baby van (toen nog) 4 weken oud ga je niet bij de kapper in de stoel zitten. Maar goed ik dwaal af want ik wilde eigenlijk vertellen waarom ik dus tóch aandacht besteed op mijn blog aan mijn verjaardag!

Het begon allemaal afgelopen zondag.
Manlief komt de slaapkamer binnen lopen en zegt “ik vond deze envelop op zolder!”. Ik zie direct dat zijn handschrift erop staat dus ik zeg hem dat ik echt wel weet dat die envelop van hem af komt. Echter had ik nooit kunnen bedenken wat dit nu eigenlijk betekende. In de envelop zat een kaart met binnenin een tekst geschreven door manlief. Het kwam erop neer dat ik dus 19 april (= vandaag!!) jarig ben en dat ik het verdien om verwend te worden en daarom krijg ik vanaf die dag elke dag een cadeautje. En dit kaartje was het eerste cadeau!

Snap je nu de titel? Snap je nu waarom ik zeg dat mijn man de liefste is? Alleen het idee al dat hij zoveel moeite ervoor heeft gedaan. Echt super gewoon! Ik ben ook een enorm nieuwsgierig persoon en hij weet dat dus hij was al een paar dagen bezig met opmerkingen maken over mijn cadeau. En nu heb ik gewoon elke dag iets gekregen! Uit die cadeaus blijkt ook gewoon dat mijn man me ontzettend goed kent en weet waar hij me blij mee maakt!

cadeaus1
Zondag: zoals ik hiervoor al vertelde.. het kaartje! “Speciaal voor jou”
Maandag: vier rolletjes washi tape!
Dinsdag: een enorm grote bos bloemen met daarin rode rozen en zonnebloemen (mijn lievelingsbloemen), dezelfde bloemen die ook in mijn bruidsboeket zaten!
cadeaus2
Woensdag: weer een kaart met daarin een cadeaubon voor een frikandel speciaal XXL bij cafetaria Heidehof… Yummm!
Donderdag: een hele mooie sjaal!
Vrijdag: een cadeaubon van de Jola (Daar kan ik dan mooi de broek van halen die ik in de aanbieding heb gezien!)

En vandaag… Ik had een tas gezien die ik super mooi vond maar manlief vond hem vreselijk dus ik kocht hem niet. Bleek hij hem te hebben gekocht, als verjaardagscadeau!! Echt super.. Ik was dus enorm verrast kun je je wel voorstellen!
IMG_6233

14 reacties op “Waarom mijn man de liefste is

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *