De verjaardag van Fay in foto’s

Het zal je niet ontgaan zijn, aangezien zowel mijn blog als alle Social Media ermee vol stond. Afgelopen zondag werd onze kleine dreumes een kleine peuter. Fay is nu twee. Dat stond dan ook eergisteren op haar shirtje toen ze naar de peuterspeelzaal ging, maar dat even terzijde. We hebben de verjaardag van onze dochter dus ook zondag gevierd en dit heb ik vast proberen te leggen met foto’s!

Ochtend voor ons drietjes

We besloten om de ochtend voor ons drietjes te houden. Lekker uitslapen (mijn man en dochter tenminste) en dan op ons gemak ontbijten (de jarige job ontbeet met taart haha) en nog de laatste puntjes op de i zetten. We hadden de avond ervoor alle slingers opgehangen, de ballonnen opgeblazen en natuurlijk de cadeaus klaar gezet. Meteen bij binnenkomst liep ze erop af en pakte ze uit. De schoolbus vond ze leuk, maar de Babyborn pop wijkt sindsdien amper van haar zijde! Daarna lekker taartje eten (oftewel ze plukte alle smarties eraf) en nog een boterham. Ze blies zelf de kaarsjes in één keer uit!

verjaardagstaart peuter

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

En daarna begon dus het grote wachten, voor Fay dan. Wij hadden nog wel wat dingetjes te doen, maar zij niet. Ja vallen over de snoer van de stofzuiger waardoor ze een dik en pijnlijk oog had. Gelukkig lukte het haar nog om een half uurtje te slapen en konden we haar ‘spanning’ daarna wat indammen met wat lekkers. En zoals je ziet, de pop zit ook geduldig te wachten!

verjaardagsspanning peuter

En toen begon het feest…

Het was al snel een drukke boel doordat iedereen ongeveer op hetzelfde tijdstip aankwam, hoe krijgen ze het toch altijd voor elkaar? Dus er was een heuse wachtrij om de cadeaus te geven. Maar mevrouw zat rustig op haar troon (lees: bank), behalve toen mijn oma een cadeau voor haar had. Daar kwam ze de bank snel voor af haha. Wel grappig, want ze pakte het cadeau aan en gaat dan vervolgens bij mijn schoonmoeder staan om uit te pakken..

IMG_1172

Heel schattig, er waren een aantal vriendinnetjes op visite en zij mochten telkens meehelpen met uitpakken van Fay. “Samen”, zei ze dan. Dat ze dan later op ditzelfde meisje boos was en vooral verdrietig omdat ze spulletjes van haar pop had gepakt daar hebben we het dan maar niet over haha.

IMG_1167

Na de cadeaus was het tijd om de taart aan te snijden. Ik was zelf ook enorm benieuwd of het wel geworden was zoals ik hoopte. Vooral omdat de buitenkant zeker niet geworden was wat ik voor ogen had. (Plus de discodip was gaan smelten haha) Maar in het thema regenboog paste het in ieder geval wel. Of hij van binnen ook regenboog-achtig was dat zie je in een volgende blog terug. Want er komt nog een ‘making of..’!

IMG_1159

Daarna kon het feest echt goed beginnen en werd er vooral veel gekletst, gelachen, gespeeld en ook gedeeld. Wel wilde Fay het liefst de regie in handen houden. De andere kindjes mochten wel snoepjes en chipjes uit het bakje hebben, maar dan wilde Fay het zelf geven hihi. Gekke peuter van me! Mocht je denken, hé ik ken dat kindje aan de rechterkant, dat kan kloppen. Want dat is Lola, het dochtertje van (blog)vriendin Janske!

samen spelen samen delen

Toen later ook de nichtjes kwamen en tante Eline was het feest helemaal compleet. Van de nichtjes kreeg ze een kaptafeltje met (nep)lippenstift, (nep)nagellak, een borstel, klipjes voor in het haar en een föhn. Vanaf dat moment was de pop ook niet meer interessant maar wilde ze visagiste en kappertje spelen.

kaptafeltje succes

Al met al was het echt een super leuke dag zo samen en hebben we allemaal flink genoten! Ons meisje is ook echt heel goed verwend, ze heeft onder andere het volgende gekregen (sorry als ik niet alles noem): playmobil (heel veel), matras voor haar nieuwe bed, dekbedovertrek (2x), regenlaarsjes met poncho en paraplu, het boekje ‘mama kwijt’, prinsessenstoepkrijt met een prinsessenponcho (op de groei), kussentjes voor op haar bed en Minni Mouse servies, leuk jasje waarbij de voering eruit kan dus als lentejas te gebruiken, zandtafel voor buiten, puzzel van Frozen, hele gave witte sneakers en nog meer!

Jullie ook allemaal bedankt voor de vele felicitaties die binnenstroomden via de blog, mijn Facebookpagina, twitter en Instagram!

33 reacties op “De verjaardag van Fay in foto’s

Reageren is niet mogelijk.