Verjaardag outfit van Fay

verjaardag-outit-vierde-verjaardag

Nog maar een paar dagen en onze kleine meid is voortaan een schoolgaand kind. Ze wordt op 6 maart alweer vier jaar oud en ik kan niet vaak genoeg zeggen dat de tijd echt vliegt! Komende zaterdag vieren we haar feestje en bij een feestje hoort natuurlijk een nieuwe outfit. Een verjaardag outfit.

Thema feestje

Al vanaf haar eerste verjaardag ‘hang’ ik een thema aan elke verjaardag. Het is voor deze chaoot erg fijn om een beetje orde in de chaos te creëren en een thema doet dat voor mij. Ik kan op die manier de aankleding, de taart, de kleding en het eten & drinken in dezelfde stijl houden. En dat werkt. Plus het ziet er ook nog eens leuk uit.

Het eerste jaar was het een kleurthema: fuchsia roze. Het tweede jaar waren het alle kleuren van de regenboog, bij haar derde verjaardag was het iets minder in thema maar stond Minnie Mouse toch wel centraal. En nu tijdens het vierde feestje bedacht Fay zelf dat ze een My Little Pony feestje wilde. Unicorn it is!

What to wear

Met dit thema heb ik weer flink uitgepakt. De taart en cupcakes waren al snel besteld, ook besloot ik de ingredienten te halen om zelf nog een extra taart te bakken. Ook alle versieringen druppelden mondjesmaat binnen, maar die outfit he. Die vond ik moeilijk. Er zijn veel grappige voorbeelden te vinden voor My Little Pony outfits of voor Unicorn pakjes. Maar ik wilde fatsoenlijke kleding aanschaffen. Geen Carnavalspak.

Dus ging ik op zoek naar leuke kinderkleding wat misschien niet volledig in het thema past, maar wel echt heel erg leuk is. Zo kwam ik een aantal hele leuke items tegen bij onder andere Zara en H&M. Maar Fay past niet in Zara kleding, haar bouw is heel anders. En ik wilde toch liever iets specialers dan iets van de H&M.

Verjaardag outfit

Uiteindelijk kwam ik uit bij het merk Quapi. Een enorm vrolijk en mooi merk waarvan we elk seizoen wel iets van in de kast hebben hangen. De kleding sluit altijd mooi aan bij ons meisje en ook na een aantal wasbeurten blijft het er als nieuw uitzien. En toen ik hun nieuwste lente/zomer collectie voorbij zag komen was ik verkocht.

Het was wel nog even lastig met kiezen, maar uiteindelijk heb ik de volgende combinatie uitgekozen:

Hoe het haar staat dát houden jullie nog even van me tegoed, komende zaterdag is haar feestje en daarna zal ik zeker leuke ‘aan-foto’s’ met jullie delen!

Koop jij een outfit speciaal voor de verjaardag van je kind?

Uitgelichte foto: IgorAleks / Shutterstock.com

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Marije op 2 maart 2018 om 06:20

  Leuke foto!

 2. Marije op 2 maart 2018 om 06:20

  Ik bedoel outfit ?? .. nog niet wakker ?

 3. Kimberly op 2 maart 2018 om 07:59

  Leuk! Wij doen ook altijd thema’s, love it. En dan een verjaardagsset. Dit jaar wenste E ook als Shimmer te gaan dus bracht ome Ali een mooie cape etc ?

 4. Marieke op 2 maart 2018 om 13:42

  Echt een superleuk setje heb je uitgekozen voor Fay!
  Heel veel plezier morgen! X

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje