Vanaf 31 mei in de bioscoop: Casper en Emma maken Theater

Casper-en-Emma-maken-theater_st_4_jpg_sd-low

Vanaf 31 mei zijn Casper en Emma alweer voor de zesde keer te zien in de bioscoop met de film: Casper en Emma maken Theater. Samen met hun klasgenootjes gaan ze theater maken om daarmee geld in te zamelen voor een goed doel. Mijn dochter is helemaal weg van Casper en Emma en daarom zal ik haar zeker mee naar de bioscoop nemen om deze film te zien.

En jij kunt dat ook, onderaan deze pagina staat namelijk een winactie waarbij ik twee keer 2 tickets weggeef voor deze film!

Casper en Emma

Casper en Emma is van oorsprong een populaire televisieserie uit Noorwegen. In Nederland is de serie te zien bij Zappelin/KRO Kindertijd, maar ook op Netflix. Door Netflix kent onze dochter hen en sinds ze daar de serie heeft gezien is ze verkocht.

Casper en Emma maken Theater

De film is wederom geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. ‘Casper en Emma maken Theater’ wordt door Just Film Distribution en Just4Kids vanaf 31 mei officieel in de bioscoop uitgebracht. De film is eerder die maand al te zien in diverse voorpremières. 

Over de film

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen.

Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Winactie: 2x 2 tickets voor deze leuke bioscoop film

Wil jij samen met je zoon of dochter naar de bioscoop om de nieuwste Casper en Emma film te zien? Bij deze winactie maak je kans op twee tickets. Ik mag dus 2 mensen blij maken met ieder twee tickets.

Wat moet je doen om kans te maken op de bioscoopkaartjes?

Laat een reactie achter onder deze blog. 

De actie loopt tot en met 3 juni 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Nadia Lahpor-Hesse op 29 mei 2018 om 06:19

  Super leuk, ik doe mee! Mijn ventje is dol op Casper en Emma, al moet hij wel even aam de nieuwe spelers wennen. Het lijkt me erg leuk om samen gezellig naar deze film in de bioscoop te gaan

 2. Natalie op 29 mei 2018 om 06:34

  Leuk! Mijn dochter Isa is groot fan ???? Lijkt me heel leuk om samen met haar naar de nieuwe film van Casper en Emma ????

 3. Viv Schobben op 29 mei 2018 om 06:55

  Wat leuk! Hier in huis een 7 jarige die Casper en Emma helemaal fantastisch vindt. Eerlijk is eerlijk, ook ik kijk graag mee, Het is leuk in elkaar gezet de serie en kijkt zich makkelijk weg! De vorige films hebben we ook gezien en deze staat uiteraard ook op zijn wensenlijstje. Waag graag een kansje!

 4. Kristel op 29 mei 2018 om 07:23

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 4 die vind Casper en Emma erg leuk!

 5. Kitty op 29 mei 2018 om 07:25

  Ahhhhwww super cool. Mijn kleine meisje is helemaal gek op Casper en Emma!
  Ik zou het super tof vinden om met haar de allereerste keer naar de bios te gaan naar haar grote helden

 6. Lindsey Roosen op 29 mei 2018 om 07:31

  Aaaah super leuk! Ik doe graag mee! Mijn zoontje tygo zou hier heel graag naartoe willen gaan! Hij vindt de korte filmpjes ook super leuk!

 7. Anouk verhagen op 29 mei 2018 om 07:42

  oh daar zal onze zoon zo blij mee zijn.
  hij is groot fan en nog nooit in de bioscoop geweest

 8. elisabeth maria martina op 29 mei 2018 om 07:44

  naar de film vinden de kleinkinderen altijd FEEST

 9. Ilse Brinkhuis op 29 mei 2018 om 08:05

  Zou heel graag met mijn 2 kleindochtertjes gaan. Als ik oppas moet er altijd een filmje van casper en emma op voor ze naar brd gaan. Met grote ogen,en helemaal in trance kijken ze ernaar. Zou ze graag verrassen met dit uitje.

 10. Laura Kolthof op 29 mei 2018 om 10:48

  Mijn peuter is ook helemaal weg van Casper en Emma.
  We zingen iedere avond het slaapliedje uit de serie ????
  Ik zou hem dan ook graag mee willen nemen naar de film!

 11. Petra Nagel op 29 mei 2018 om 10:56

  Ik zou mijn nichtje van 4 hier graag mee naar toe nemen, onze eigen dame is nog net te klein voor een film maar de serie vindt ze super leuk

 12. Patricia Bouthisma op 29 mei 2018 om 13:20

  Ik zou erg graag eens naar de film gaan met onze jongste zoon. Hij is nog nooit in de bioscoop geweest en zou dat erg graag willen. Lijkt me heel speciaal om met hem naar deze film te kunnen gaan

 13. Sam ter linden op 29 mei 2018 om 15:06

  Yes please???? lendy is superfan

 14. Anja op 30 mei 2018 om 07:50

  Wat leuk! We gaan er sowieso heen!
  Onze pleegjes van 5 en 8 zijn super fan van de dvd’s

 15. Gera op 31 mei 2018 om 11:00

  Jaaaa ik wil er heel graag met de meiden heen! Ze zijn zo leuk!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje