Van optellen naar aftellen

Gisteren was het dan zover… Alweer 20 weken zwanger.
Dat is 4.5 in maanden of 140 in dagen.
Oftewel… Ik zit op de helft!!!
Tot nu toe was het telkens optellen van dagen naar weken en maanden. Maar nu kan ik eigenlijk alweer gaan aftellen, het is nu nog maar 19 weken en 6 dagen. Toch doe ik dat nog maar niet, want ik wil helemaal niet aftellen. Ik ben pas net aan het genieten van ons wondertje dat zo lekker aan het groeien is in mijn buik en heb eigenlijk het gevoel dat het nu pas begint.

* De verzameling baby kleertjes wordt met de dag groter en groter. Zo hebben we bijvoorbeeld gisteren van oma Riet een super mooie roze badjasje gekregen en vandaag van mijn mama een pyjama met “oma’s snoepie” erop en schattige sokjes met I love oma en I love opa! De collectie is overigens veel en veel groter, maar daar komt nog wel een apart blogje over..
* Nu we met de verhuizing bezig zijn is er ook de vraag “wat gaan we doen met het babykamertje?” De vloer hebben we al besteld, dat wordt dezelfde als in de woonkamer, maar verder hebben we er helemaal nog niet over nagedacht. Aangezien er sowieso levertijd zit op de meubeltjes en we die niet last minute nog in elkaar willen zetten wilden we toch redelijk snel al daarvoor gaan kijken. En dat redelijk snel is nu wel heel erg snel, want morgen gaan we al samen met mijn ouders naar de Babydump!
* Sinds vorige week zondag heb ik door dat de kleine tikjes en plopjes die ik voel niet mijn darmen zijn maar ons kleine prinsesje! De hele dag concentreer ik me op dat geweldige gevoel. Maar natuurlijk doet ze het vooral ’s nachts of vroeg in de ochtend haha, heerlijk eigenzinnig dat kind. Nu al!
* Sinds dat we weten dat het een meisje wordt ben ik de hele dag op zoek naar mooie meisjesnamen. Sommige namen staan wel op ons lijstje maar zullen het sowieso niet worden zoals ‘Guusje’, want zo heet de pup van mijn ouders en ‘Nikki’ want ja dat lijkt teveel op mijn eigen naam en klinkt teveel als ‘Lucky’, onze eigen pup. Maar goed, we hebben nog even he… Dus komt helemaal goed!

En verder zijn er niet veel dingen gaande rondom de zwangerschap. Gelukkig maar, want het is al druk genoeg zo haha.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Tamara op 3 november 2013 om 21:23

  Gefeliciteerd! Gaat snel he de weken en mooi gevoel he de plopjes in je buik. Ik ben benieuwd voor welke kamer jullie gaan. Wij zijn ook geslaagd bij de babydump.

 2. iliveformydreams op 5 november 2013 om 14:19

  Wat gaat het snel zeg! Geniet ervan. Ben benieuwd hoe het kamertje eruit gaat zien 🙂

 3. Insoon op 6 november 2013 om 09:08

  Mijn vriendin heeft vorige week ook haar 20-weken echo gehad 😀 Geweldig dat jij de baby nu ook begint te voelen in je buik. Lijkt me zo’n bijzonder gevoel! En heb je leuke meubels gezien bij de Babydump?

 4. liefmeisje1988 op 6 november 2013 om 13:02

  Wat gaat de tijd dan snel voorbij. Hebben jullie een leuke babykamer gevonden. Hadden jullie dat plaatje hierboven in gedachten.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje