Van 2014 naar 2015: statistieken en wensen

Ik typ dit artikel terwijl ik in bed lig met buikgriep. Niet de meest ideale omstandigheden, maar ach je moet wat. Heel de dag door is het slapen, naar de wc, slapen, naar de wc. Dus dit is een welkome verandering in mijn dagritme. Vandaag blik ik terug op de successen die mijn blog heeft gehad het afgelopen driekwart jaar (meisje-eigenwijsje begon pas half april) en blik ik vooruit naar 2015!

Statistieken in 2014

Op het moment van schrijven heb ik bijna 3500 reacties mogen ontvangen op meisje-eigenwijsje.nl! Er zijn bijna 115.000 pagina’s bekeken en ik heb op het momen 3500 unieke bezoekers per maand en 35.000 pageviews! Voor de google analytics kenners: mijn bouncepercentage (gemeten vanaf juni) is 36% terwijl hij de afgelopen 2 maanden onder de 5% zat!

De meeste mensen komen via google bij mij binnen, maar op een hele goede 2e plaats staan Facebook en Bloglovin! Wat ik ook wel leuk vindt om te zien is dat er ook veel bezoekers komen vanuit mijn collega bloggers. Ik zie hen dan ook echt als collega’s en vind het ook leuk om te zien hoe er veel mensen vanuit mij naar hen toe gaan!

Social Media

Ook ben ik steeds actiever geworden op Social Media. Al moet ik toegeven dat ik Facebook bijna alleen maar gebruik om de linkjes te delen. Waar ik het meest actief ben is denk ik Twitter. Daarnaast ben ik ook dol op Instagram en plaats ik maar al te graag foto’s daar. Inmiddels heb ik dan ook bijna 600 volgers op Instagram.

Wensen in 2015

Zoals jullie konden lezen in mijn moment van 2014 is bloggen voor mij niet meer “slechts” een hobby maar een way of life. Het hoort erbij zoals mayo bij friet hoort en tapas bij Spanje. Ik heb als blogger afgelopen jaar mogen proeven van een PR dag en een persevent en hoop dat dit komend jaar nog veel vaker voor mag komen!

Ook heb ik mooie samenwerkingen gehad met bedrijven, samenwerkingen die ik echt uitkies want ik ga niet zomaar een samenwerking met een bedrijf aan. Het moet wel bij mijn blog en bij mij passen! Deze manier van samenwerken wil ik dan ook voortzetten het komende jaar.

Naast samenwerkingen met bedrijven heb ik ook veel samengewerkt met collega bloggers. Dit vind ik wellicht nog wel het leukste om te doen! Er staat al een samenwerking gepland voor komend jaar en een home made food challenge van Mindjoy, dus ik hoop dat dit nog veel meer en vaker gaat gebeuren!

Ook heb ik nog wat te wensen wat betreft bezoekers en volgers. Natuurlijk schrijf ik omdat ik het leuk vind, maar het leukste is natuurlijk nog wel het bereiken van andere mensen. Een voetballer scoort ook niet alleen maar omdat het hem zo’n goed gevoel geeft, nee die duizenden supporters die juichen zijn toch ook best belangrijk! Zo ook bij het bloggen. Je schrijft voor jezelf maar het voelt zo goed als je er anderen mee kunt raken of helpen!

Wat staat er op de planning in 2015?

Blog

 • Zoals ik al aangaf doe ik mee met de home made challenge van Mindjoy.
 • De wintereditie van Mama kijkt anders komt eraan.
 • Ik heb al een uitnodiging liggen voor een persevent.
 • Ik wil meer DIY’s op mijn blog.
 • In februari staat er een leuke samenwerking gepland

Persoonlijk

 • Reisje naar Berlijn met mijn vader in februari
 • Weekendje London met mijn man in mei (inclusief concert Guus Meeuwis)
 • Vakantie in juni (bestemming nog onbekend)
 • Concert Guus Meeuwis in Philips Stadion
 • Wijnfeesten in september met het hofkapel en de carnavalsvereniging.

15 reacties op “Van 2014 naar 2015: statistieken en wensen

 • Wat leuk dat je ook zo’n uitgebreide terugblik hebt geschreven. 2014 klinkt als een succesvol blogjaar. Mooie cijfers kan je presenteren. Fijn dat je ook al nieuwe plannen hebt voor het komende jaar. Succes

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Ja deze hoort natuurlijk ook in het rijtje thuis! Hou van transparantie.. Ja leuke plannen heb ik zeker 🙂 Nu nog uitvoeren!

 • Wat leuk een kijkje in je statistieken. Wat een leuke plannen heb je ook voor 2015, zowel privé als op zakelijk vlak. Ik hoop dat je je vandaag wat beter voelt en toch kan genieten van de laatste dag van het jaar! Ik wens je een ontzettend goed 2015 toe! X

 • Wat leuk dat je naar Guus gaat In Londen. Daar heb ik laatst een stukje over gehoord op RTL Late Night als ik me niet vergis. Lijkt me een hele ervaring.

  En volgens mij heb je erg veel leuke dingen op staan in 2015! Heel veel plezier alvast en voor vanavond: Een heel goed uiteinde gewenst.

  Liefs, Laura

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Jaaa dat concert was inderdaad op RTL late night.. daar verkondigde hij het. In the royal albert hall! Zo gaaf!

 • Leuk overzicht. Wat goed dat je zoveel bezoekers trekt op je blog. Ben ik ook wel eens jaloers op haha.

  En wat een leuke dingen heb je op de planning staan voor komend jaar!

  Beterschap trouwens.

 • Erg leuke dingen heb je op de planning staan en 2014 is zeker een goed jaar geweest! Hopelijk voel je je vandaag weer wat beter? Hele fijne jaarwisseling gewenst! X

 • Zooooo gaaf dat je naar Guus gaat! Twee keer zelfs! Super!
  Doe rustig aan vandaag, zodat je vanavond een beetje op de been bent. Hoop ik voor je tenminste. Ik wens jou een hele goede jaarwisseling en al het goeds voor 2015 samen met je man en de lieve Fay! XX

 • Mooie cijfers meid. Leuke dingen heb je op de planning staan. Hopelik gaat het weer wat beter en heb je een fijne jaarwisseling. Alvast een heel mooi 2015 voor jou en je mooie gezinnetje. X

 • Mooie statistieken en fijne plannen voor 2015 heb je! Veel beterschap gewenst met de buikgriep, ik hoop dat je gauw opknapt. Fijne jaarwisseling gewenst en een heel mooi nieuw jaar!

Reageren is niet mogelijk.