Valentijnscadeau tips voor hem + quiz

Je kent het vast wel. Het is bijna Valentijnsdag en eigenlijk hebben jullie afgesproken om niets te doen. Want ja ‘commercieel’ en ‘het is voor ons elke dag al Valentijnsdag’. Maar stiekem heb je toch de kriebels om iets leuks voor hem te kopen of doen. Wat zijn dan leuke en originele ideetjes om hem mee te verrassen? Dat is natuurlijk erg persoonlijk, want wat ik origineel vind dat geef jij wellicht elk jaar al met zijn verjaardag. Of wat mijn man leuk vindt, dat vind jouw man juist niks. Maar omdat ik het toch leuk vind om wat tips te geven heb ik wat voor jullie verzameld!

Voor de voetballiefhebber

Heb jij zo’n “gemiddelde” man? Die net als de meerderheid van de mannen van voetbal houdt? Dan is het misschien leuk om een voetbalblad cadeau te doen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan de Voetbal International of de Elf Voetbal Magazine. Wedden dat hij er blij mee is?

Of… wanneer hij al een abonnement daarop heeft… je kunt hem Fox Sports Eredivisie cadeau doen. Daarmee kan hij alle wedstrijden zien uit de Eredivisie. En dit is direct heel fijn voor jou, want op de momenten dat hij voetbal kijkt heb jij ook even me-time!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Voor de modebewuste man

Heb je een man die erg modebewust is of gewoon een nieuwe outfit nodig heeft? Dan kun je hem natuurlijk verrassen met een leuke kledingbon. Echter vind ik het zelf vooral erg leuk om de kleding voor hem uit te zoeken, weet ik ook meteen of ik het leuk vind haha. En dat is toch belangrijk, vind je niet? Daarom kocht ik voor mijn knappe lieve man een mooie nieuwe broek bij Adam.nl van McGregor. Hij roept al een paar weken namelijk dat hij echt een nieuwe broek nodig heeft, maar naar de winkel gaan ho maar. Fijn cadeau dus voor Valentijn!

Een outfit is niet compleet zonder accessoires. Dat geldt ook voor de man. Een mooi horloge, leren portemonnee, allemaal items wat de outfit afmaakt. Ook bij de man. Daarom kun je ook denken aan leuke items zoals een Fossil horloge. Ik vind onderstaand horloge overigens enorm mooi, echt iets voor mijn man.

Voor de bierdrinkende man

Dan nog een cadeautip voor de man die wel van een biertje houdt. Ik schreef er vorig jaar al over rondom Vaderdag, namelijk de Beer in a box. Een box vol met speciaal bier. Ze hadden toen een speciale box voor Vaderdag en nu is er ook voor Valentijn een speciale box samengesteld. Een prachtcadeau toch?

Wil je zelf ook nog genieten van het cadeau wat je geeft, dan kun je er ook aan denken om hem iets te geven waar je allebei wat aan hebt. Zo is er bij ons in het dorp een cateringbedrijf wat voor niet al te veel geld een heerlijk vers bereid Valentijnsontbijt bezorgd. Wie weet hebben jullie ook wel zoiets in de buurt. En je weet, de liefde van de man gaat door de maag dus hiermee kun je gewoon niet stuk! Plus het scheelt jou werk haha.

Quiz

Westwing heeft een quiz ontwikkeld die jou zal helpen uit te vinden hoe jij de dag het beste met jouw geliefde kan doorbrengen. Voor elk resultaat zijn er bijpassende cadeau-ideeën, ideeën om de woning romantisch te decoreren en suggesties voor gezamenlijke activiteiten op Valentijnsdag.

Selecteert gewoon het antwoord dat het beste bij jou past en volg de pijlen naar de volgende vraag, totdat je bij het einde komt waar je zult zien wat voor een Valentijn type jij bent. Vergeet ook niet om de andere opties te lezen: het kan goed zijn dat je daar nog meer ideeën en inspiratie kunt vinden!

Ga jij je man verrassen met Valentijn?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

18 reacties op “Valentijnscadeau tips voor hem + quiz

Reageren is niet mogelijk.