Valentijn Kids Swap

valentijn-kids-swap-cadeau

Begin februari stond er wel een heel bijzonder pakketje op tafel. Een groot pakket verpakt in unicorn inpakpapier. Onze dochter begon te springen van blijdschap, want die doos was vast voor haar. En ja hoor, bovenop de doos stond haar naam in grote letters geschreven. Van wie het pakket afkomstig was, bleef nog even een verrassing maar we wisten wel meteen dat het van de Valentijn kids swap af kwam. Zelf hadden we namelijk ook een pakketje voor iemand samengesteld

Valentijn Kids Swap

Samen met een aantal andere blogmama’s bedachten we namelijk de Valentijn Kids Swap. Het leek ons leuk iets rondom Valentijn te doen. En wat is nu leuker dan samen met onze kinderen voor andere kinderen een pakket samen te stellen? Zo gezegd, zo gedaan en al snel werden de lootjes getrokken en de ‘verlanglijstjes’ samen gesteld. Nog even wat ‘regels’ afspreken zoals het te besteden bedrag en wanneer we zouden verzenden en unboxen en het feest kon beginnen!

Shoppen voor een ander en cadeaus inpakken

Wij mochten voor de kinderen van Laura van Wereld van mama een pakket samen stellen. Laura heeft drie kinderen, waarvan de oudste 11 jaar is en de jongste 1. Samen met mijn dochter zocht ik in de winkels naar leuke cadeautjes voor alle drie de kinderen. Zo kochten we een aantal dingen die voor hen allemaal leuk zijn en wat aparte cadeaus voor ieder kind. Vooral het inpakken van de cadeaus vond Fay leuk, want ze mocht de pakjes allemaal versieren!

cadeaus versieren

Benieuwd naar wat wij hebben gegeven aan Damien, Daelyn en Landon? Ga dan snel naar de blog van Wereld van mama.

Het unicorn pakketje

Fay vond het eigenlijk veel te zonde om het unicorn inpakpapier van het pakket te scheuren. Maar haar nieuwsgierigheid over de inhoud won het toch en al snel lag het papier eraf. Toen de doos eenmaal open was keek ze er met grote ogen heen en zei “wauw mama, iemand heeft mij echt verwend, ik ben een bofkont”.

Als eerste bekeken en lazen we de zelfgemaakte kaart. Eindelijk kwamen we erachter van wie hij was: Laurens! Het zoontje van Bregje van BregBlogt. Fay was meteen heilig overtuigd dat hij verliefd op haar was en dat kwam goed uit want zij vindt hem ook leuk. Zo schattig die peuterwijsheid.

De meeste cadeautjes die erin zaten waren voor Fay zelf, maar er zaten ook twee cadeautjes in voor Milo. Eentje ervan heeft Fay open gemaakt maar de ander mocht Milo zelf open maken.

Bij elk cadeau wat ze kreeg was ze super enthousiast en ze wilde er meteen mee gaan spelen. De eenhoorn haardband ging meteen op en moest de dagen daarna ook overal mee naartoe. Zelfs naar de opvang (waar ze hem wel in een kluisje legde want stel je voor…). Ook de stempels die in het verrassingsei zaten zijn na het uitpakken direct uitgetest. En nadat ik drie dagen lang te horen kreeg of ze alsjeblieft Poppy mocht schilderen ging ik ook overstag.

Elk cadeautje was een schot in de roos..

Bedankt!

Namens Fay en natuurlijk mijzelf wil ik dan ook Laurens en Bregje bedanken voor dit geweldige pakket. We zijn enorm blij met de liefde en aandacht die erin gestoken is. Wat ons betreft is een kids swap zoals deze voor herhaling vatbaar!

Hebben jullie kinderen wel eens iets voor Valentijn gemaakt voor een ander?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Charlotte op 14 februari 2018 om 07:27

  Oh die haarband is geweldig! Groot gelijk dat ze hem meteen op wilde. X

  • Nicole op 14 februari 2018 om 12:42

   Haha nog sterker.. we zijn net thuis van vakantie en meteen heeft ze hem weer op!

 2. Els op 14 februari 2018 om 08:24

  Wat een leuk idee :-).

 3. Marieke op 14 februari 2018 om 08:48

  Wat een gave swap zeg!! Echt heel erg leuk!!
  Giulia maakte dit jaar en vorig jaar iets voor ons. En ze zegt dat ze een kaartje heeft gemaakt voor haar vriendje op het kdv, maar of dat echt zo is, geen idee.
  Luca maakt altijd van alles, maar vergeet het daarna mee te nemen.

  • Nicole op 14 februari 2018 om 12:42

   Ach wat lief zeg dat ze iets voor jullie heeft gemaakt.

 4. Tineke op 14 februari 2018 om 09:39

  Zo leuk om de reactie van je kind te zien! Die unicorn haarband is geweldig!
  Liefs

 5. Marguerita op 14 februari 2018 om 17:45

  Echt leuk die haarband!

 6. Roelina op 18 februari 2018 om 21:13

  Wat een leuk idee, wat zullen alle kids blij zijn geweest!

 7. […] My Little Pony, mijn broertje, de hondjes, K3 en ook Trolls. Helemaal super dus dat er in haar Valentijn kids swap een knutsel Poppy zat. Het was een beeldje van Poppy die ze zelf kon verven. Geweldig vond ze dat […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje