Valentijn Kids Swap

Begin februari stond er wel een heel bijzonder pakketje op tafel. Een groot pakket verpakt in unicorn inpakpapier. Onze dochter begon te springen van blijdschap, want die doos was vast voor haar. En ja hoor, bovenop de doos stond haar naam in grote letters geschreven. Van wie het pakket afkomstig was, bleef nog even een verrassing maar we wisten wel meteen dat het van de Valentijn kids swap af kwam. Zelf hadden we namelijk ook een pakketje voor iemand samengesteld

Valentijn Kids Swap

Samen met een aantal andere blogmama’s bedachten we namelijk de Valentijn Kids Swap. Het leek ons leuk iets rondom Valentijn te doen. En wat is nu leuker dan samen met onze kinderen voor andere kinderen een pakket samen te stellen? Zo gezegd, zo gedaan en al snel werden de lootjes getrokken en de ‘verlanglijstjes’ samen gesteld. Nog even wat ‘regels’ afspreken zoals het te besteden bedrag en wanneer we zouden verzenden en unboxen en het feest kon beginnen!

Shoppen voor een ander en cadeaus inpakken

Wij mochten voor de kinderen van Laura van Wereld van mama een pakket samen stellen. Laura heeft drie kinderen, waarvan de oudste 11 jaar is en de jongste 1. Samen met mijn dochter zocht ik in de winkels naar leuke cadeautjes voor alle drie de kinderen. Zo kochten we een aantal dingen die voor hen allemaal leuk zijn en wat aparte cadeaus voor ieder kind. Vooral het inpakken van de cadeaus vond Fay leuk, want ze mocht de pakjes allemaal versieren!

cadeaus versieren

Benieuwd naar wat wij hebben gegeven aan Damien, Daelyn en Landon? Ga dan snel naar de blog van Wereld van mama.

Het unicorn pakketje

Fay vond het eigenlijk veel te zonde om het unicorn inpakpapier van het pakket te scheuren. Maar haar nieuwsgierigheid over de inhoud won het toch en al snel lag het papier eraf. Toen de doos eenmaal open was keek ze er met grote ogen heen en zei “wauw mama, iemand heeft mij echt verwend, ik ben een bofkont”.

Als eerste bekeken en lazen we de zelfgemaakte kaart. Eindelijk kwamen we erachter van wie hij was: Laurens! Het zoontje van Bregje van BregBlogt. Fay was meteen heilig overtuigd dat hij verliefd op haar was en dat kwam goed uit want zij vindt hem ook leuk. Zo schattig die peuterwijsheid.

De meeste cadeautjes die erin zaten waren voor Fay zelf, maar er zaten ook twee cadeautjes in voor Milo. Eentje ervan heeft Fay open gemaakt maar de ander mocht Milo zelf open maken.

Bij elk cadeau wat ze kreeg was ze super enthousiast en ze wilde er meteen mee gaan spelen. De eenhoorn haardband ging meteen op en moest de dagen daarna ook overal mee naartoe. Zelfs naar de opvang (waar ze hem wel in een kluisje legde want stel je voor…). Ook de stempels die in het verrassingsei zaten zijn na het uitpakken direct uitgetest. En nadat ik drie dagen lang te horen kreeg of ze alsjeblieft Poppy mocht schilderen ging ik ook overstag.

Elk cadeautje was een schot in de roos..

Bedankt!

Namens Fay en natuurlijk mijzelf wil ik dan ook Laurens en Bregje bedanken voor dit geweldige pakket. We zijn enorm blij met de liefde en aandacht die erin gestoken is. Wat ons betreft is een kids swap zoals deze voor herhaling vatbaar!

Hebben jullie kinderen wel eens iets voor Valentijn gemaakt voor een ander?

9 reacties op “Valentijn Kids Swap

Reageren is niet mogelijk.