5x vakantietips | Blogfeestje #2

5x-vakantietips

Wauw wat zijn wij vorige week overdonderd zeg toen ons Blogfeestje online kwam! We kregen super veel gave reacties EN er zijn heel veel linkjes toegevoegd. We hebben geprobeerd om overal op te reageren, hopelijk is dat goed gelukt. Vandaag dus weer een nieuw blogfeestje online en ik heb uiteraard drie favoriete artikelen eruit gepikt. Ik heb het thema “vakantietips” aangehouden omdat het nu natuurlijk vakantie is en iedereen daar wel wat aan heeft!

Voor degene die gemist hebben wat een blogfeestje is, zij kunnen de blog van vorige week nog even lezen of anders staat er onderaan een kleine uitleg met alle spelregels. Voordat ik de favoriete blogartikelen van vorige week met vakantietips bekend maak graag weer even aandacht voor mijn mede-blogfeestje-hosts!

Vier bloggers, één feestje

janske_janskenl

Janske is de trotse moeder van ondeugende peuter Lola en in blijde verwachting van nog een dochtertje. Ze deelt haar avonturen op de blog van dingen die ze meemaakt en neemt je mee op een reis vol genietmomentjes, de zwangerschap, brieven aan Lola, haar eeuwige strijd tegen de kilo’s, hippe kinderkleding shoplogs en nog veel meer.

Janske plaatste donderdag nog een hele fijne blog over waterpret met je peuter. Dit deed ze in verband met de mamachallenge, maar het is ook meteen hittegolf proof. Dus wellicht dat je daar nog leuke ideetjes op doet om samen met jouw peuter/kleuter/kind te doen!

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Fleur is moeder van drie en sinds 2011 thuisblijfmoeder met een blog. Op haar blog schrijft ze over de dingen die ze leuk vindt waaronder DIY’s, recepten, speelideeen voor de kinderen. Maar ook over digitale dingen zoals handleidingen voor bloggers, digitale tips en downloads.

Fleur heeft de afgelopen week door omstandigheden slechts één nieuwe blog geplaatst, maar het is wel direct een hele leuke. Veel mensen zijn namelijk in de ban van Pokemon, maar Fleur hield in mei al een verjaardagsfeestje met dat thema! Kijk dus snel haar blog over een Pokemon pizza en game night.

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda is een 40+ mama van twee meiden van 10 en 17 jaar. Ze heeft een “in the mix” blog waar je van alles vindt over life, food, funstuff, shoptips en nog veel meer.

Esmeralda plaatste een heel leuk en handig artikel met dingen die je niet moet vergeten voordat je op vakantie gaat. Niet vergeten daar een kijkje te nemen dus!

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Favoriete artikelen | 5x vakantietips

En dit zijn dan de vakantietips die jullie bij het blogfeestje achterlieten! En ja je ziet het goed, ik koos er maar liefst vijf uit. Dit omdat er gewoonweg zoveel goede artikelen waren, ik heb er stiekem dus nog twee bij gesmokkeld. Volgende week als het goed is wel gewoon weer drie, net zoals bij de andere dames.

budget vriendelijke vakantie vakantietips

Sjoukje Bakker is de eigenaresse van de blog ‘meer geld, minder stress’. Zij geeft op haar blog enorm veel tips over besparen en budgetteren en dus ook wat betreft de vakantie. Daarom is haar blog met 10 tips voor een budget vriendelijke vakantie echt een favoriet van me, die perfect bij het thema vakantietips past.

life hack koffer inpakken

Nog een hele fijne blog waar je regelmatig handige tips en meer leuks kunt vinden is die van Mama’s liefste. Haar Koffer inpakken Life Hack past ook perfect in dit rijtje.

boekenlijst voor de zomer vakantie vakantietips

Wolken en zonnestralen is een site die ik eigenlijk nog helemaal niet kende. Maar daarom is ons Blogfeestje ook zo leuk, je ontdekt telkens weer wat nieuws. Op deze leuke blog vind je ook een boekenlijst voor de zomervakantie. Aangezien lezen echt een hobby van me is en ik het super vind om lekker in de zon, op het strand of in het gras een boekje te lezen hoort deze er natuurlijk ook bij.

tips tijdens zonnig weer vakantietips

Foto credits: http://www.cosisaidso.com/

De blog van Nathalie volg ik wat langer en ook zij deelde een artikel met ontzettend handige tips tijdens zonnig weer. Zo kom je (met je kind) wel de zomer door!

budgetproof ontspanning vakantietips

Esmee deelde een hele fijne blog met ons waarop zij 10 budgetproof ontspanning bedacht voor in de zomervakantie. Ideeen om te doen in de vakantie zijn altijd welkom, vooral als je kinderen dus 6 weken geen school hebben. Maar budget is ook altijd erg fijn, want wie wil nu niet geld besparen (voor andere leuke dingen).

Ons nieuwe blogfeestje!

Doe jij (weer) mee met ons blogfeestje?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Charlotte op 23 juli 2016 om 08:43

  Ik ben weer van de partij! 🙂

 2. Fleur op 23 juli 2016 om 09:15

  Leuk dat je mijn blog over het inpakken hebt uitgekozen als een van je favorieten! Deze week doe ik zeker weer mee, met oa een blog over life hacks voor onderweg!

  • Nicole op 23 juli 2016 om 20:28

   Ja vond het gewoon een heel handig artikel!

 3. Bregje op 23 juli 2016 om 11:51

  Jaaa ik ben weer van de partij! X

  • Nicole op 23 juli 2016 om 20:29

   Kijk eens aan, dan kan het feestje echt beginnen!

 4. Anita op 23 juli 2016 om 12:47

  Leuk dat je er een thema aan gekoppeld hebt! Natuurlijk feest ik weer mee 🙂

  • Nicole op 23 juli 2016 om 20:29

   Ja ik zag dat jij ook favo was bij Janske, leuk!

 5. Maike op 23 juli 2016 om 18:20

  Wat een leuke blogs zeg met handige vakantietips!

  • Nicole op 23 juli 2016 om 20:29

   Zeker, heb je zelf ook al linkjes toegevoegd?

 6. Cindy - levenalsmama.nl op 23 juli 2016 om 22:11

  Wat handig al die vakantietips op een rijtje. Ik doe deze keer ook weer mee!

 7. Aukje op 24 juli 2016 om 10:59

  Dank je wel voor de link! En ik doe weer mee, leuk!

 8. Northflix op 25 juli 2016 om 10:22

  Leuk! Vorige week vergeten, maar nu ben ik van de partij!

  • Nicole op 25 juli 2016 om 15:14

   Leuk dat je meedoet! Je weet dat je drie linkjes mag plaatsen? Ga in ieder geval snel eens je artikel over Duitsland lezen want ik vind het ook een leuk land om heen te gaan!

 9. simpel, met een snufje liefde op 25 juli 2016 om 12:59

  Leuk! Ik doe weer mee!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje