Vakantiepost: kaartje sturen naar een ander

Kun jij je die tijd nog herinneren dat je op vakantie ging en minstens een halve middag bezig was met kaartjes schrijven naar al je vriendinnen en familieleden? En hoe leuk was het om bij thuiskomst ook allerlei kaartjes te vinden uit verschillende landen? Ik genoot hier in ieder geval altijd intens van! Zo heb ik, om het gevoel weer terug te krijgen, ook een tijdje aan Postcrossing gedaan. Helaas was dit toch anders dan vroeger en werd het daarnaast ook wel erg duur dus ben ik ermee gestopt. Herinneren jullie je nog de Secret Valentijn die Anita en ik organiseerden? Er werd ons regelmatig gevraagd of er nog een vervolg op kwam dus bij deze.

Tegenwoordig worden er nog maar weinig kaartjes gestuurd en al helemaal vanuit het buitenland. Ik heb zelf in ieder geval al jaren geen buitenlands kaartje meer op de deurmat gehad. Hoog tijd voor verandering dus! Het principe is eigenlijk hetzelfde zoals bij de Valentijnkaartjes, je stuurt iemand een kaartje en je ontvangt ook een kaartje. Dit keer stuur je echter een kaartje vanuit je vakantiebestemming of je neemt het kaartje mee vanuit je bestemming en verstuurt het vanuit thuis, dat mag natuurlijk ook. Het maakt niet uit of je naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, je ergens 1 dag heen gaat of 3 weken, zolang het maar een uitje of vakantie is.

Wat moet je doen

Het enige wat wij van je vragen is je aan te melden via kaartensturen@gmail.com. Je krijgt dan een invulformulier waarop je wat gegevens in moet vullen en deze kan je terugsturen tot en met 28 juni. Op 1 juli krijg je jouw vakantiemaatje toegestuurd. We kijken natuurlijk wie er rond dezelfde tijd op vakantie gaat zodat je niet te lang op je kaartje hoeft te wachten. Zorg er wel voor dat je uiterlijk op 30 augustus je kaart verstuurd hebt. En gebruik op sociale media de hashtag #vakantiepost zodat het gemakkelijk terug te vinden is voor iedereen.

Doe jij mee met het vakantiepost project?

23 reacties op “Vakantiepost: kaartje sturen naar een ander

Reageren is niet mogelijk.