Vakantie outfits van Fay! (OOTF)

vakantie-outfit

Toen Fay nog een baby was maakte ik wel eens speciale outfitfoto’s van haar. Daar stopte ik mee omdat het me leuker leek om foto’s te maken van haar wanneer ze al zou lopen. Dan zie je zo’n outfit nog beter zitten en staat het nog leuker. Nu ze loopt vraag ik me af waarom ik überhaupt dacht dat het makkelijker zou worden. Het maken van dit soort foto’s is alleen maar moeilijker omdat ze nu helemaal niet meer stil staat, zit of ligt. Gelukkig is het, zowel met spiegelreflex als met mijn mobiele telefoon, gelukt om tijdens de vakantie een aantal leuke outfit foto’s te maken van Fay.

Ik presenteer u… vakantie outfits van Fay!

De eerste foto’s zijn gemaakt met mijn mobiel. Ik had mijn spiegelreflex niet altijd bij dus was dit een handige uitkomst! Mijn excuses dus voor de kwaliteit die wat minder is. IMG_5558Hier zie je Fay in een jumpsuit die ik kocht bij de Action. Ik geloof dat hij zo’n €2,69 kostte en het was het kleinste maatje dat ze hadden. Namelijk 86/92. Maar zoals je ziet, past Fay prima! Ze had eronder een onderbroekje aan van de Zeeman en.. geen luier!

IMG_5689Deze outfit is misschien wat onduidelijk, maar ik vond hem te leuk om niet te laten zien. Ze heeft eigenlijk heel simpelweg een rompertje aan, (tweedehands, geen idee waarvan) en daaronder een leuk hardroze broekje die ik kocht voor €3,00 bij de Primark! Het stond haar super goed en zo kwam het bruine van haar lijfje goed naar voren haha.

IMG_5613Dit is één van de outfits die ik zelf echt helemaal geweldig vind. Ik kocht het broekje en het shirtje bij de V&D al een tijdje terug en kon het nu eindelijk aantrekken bij haar! Geen rompertje eronder, gewoon een onderbroekje. Op het broekje staan overigens ananassen en op het shirtje palmbomen. De prijs weet ik niet meer, maar veel was het niet.

IMG_5626Dit is 1 van de twee jurkjes die ik kocht bij de Primark. De schoentjes die ze eronder aan heeft kocht ik bij de Scapino, super kleurtje vind ik zelf!

IMG_5707Dit is dus het andere Primark jurkje. Beide staan haar gewoon super goed en met zo’n weer wil je ook niets anders dan een luchtig jurkje!

IMG_5714En dan het leukste jurkje, in Spanje, het Spaanse jurkje. Ik kocht hem in februari omdat ik hem eigenlijk bij haar aan wilde doen met Carnaval maar hij was toen nog te groot. Nu zit hij hartstikke goed en was het dan ook een prachtig gezicht: Fay dansend op het podium met haar Spaanse jurk aan.

De volgende foto’s zijn met de spiegelreflex gemaakt.

_MG_6725Dit jurkje kocht mijn schoonmoeder voor haar, voor tijdens een fotoshoot. Er zat nog een grijze legging bij en zachtroze mouwtjes, maar dat was in dit geval echt te warm. Ik vind het echt een snoezig jurkje.

_MG_6784Deze outfit bestaat voornamelijk uit jongenskleding hihi. Maar wat staat het haar goed! Het shirtje komt van de Zara af, geloof dat het 4 euro kostte. Het broekje is van de Hema, ook van de jongensafdeling, maar met die bloemetjes en alle kleurtjes kan hij makkelijk voor beide sexen. De schoentjes hadden jullie al gezien, van de Scapino.

_MG_6913Dan weer een jumpsuit, dit keer van de Primark. En iets makkelijker dan de eerste hierboven. Dit omdat er onder bij het broekje drukknoopjes zitten wat erg handig is met verschonen. De schoentjes die ze aanheeft zijn gekregen van mijn schoonouders. Het zijn echte Ipanema’s! Eigenlijk nog iets te groot dus ze heeft ze niet veel aangehad.

_MG_6900 _MG_6902Als laatste een outfit die je helaas niet helemaal ziet, maar waarvoor ik expres 2 foto’s gebruik om het schattigheids-gehalte te tonen. Ze heeft hier een rompertje aan van de Hema, een broekje van de Jola Mode (met voorop kant), de schoentjes van de Scapino en om het helemaal af te maken, een geweldig stoere zonnebril! Deze kreeg ze van mijn ouders vorig jaar al, hij begint nu pas interessant te worden die bril.

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw favoriete outfit van Fay!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Marion op 26 juni 2015 om 06:55

  Dit is toch te cute allemaal! Ik vind het bovenste jumpsuitje héél erg leuk, maar ik ga toch voor het onderste outfitje met het spijkerbroekje. De zonnebril maakt het helemaal af natuurlijk!

 2. Malou op 26 juni 2015 om 07:16

  Echt hele leuke outfits en ahh dat Spaanse jurkje <3

 3. Anita op 26 juni 2015 om 08:56

  Hoe schattig allemaal!! Eerste jumpsuit en de stipjes jurk met roze riem zijn mijn favorieten!

 4. Vlijtig Liesje op 26 juni 2015 om 08:57

  Leuke outfits heeft ze! Vooral die rode flamengo achtige jurk vind ik mooi.

 5. Nicoline op 26 juni 2015 om 12:49

  Zo schattig allemaal! Vooral dat Spaanse jurkje. Staat haar geweldig!

 6. Michelle op 26 juni 2015 om 21:00

  Wat een schattige outfits! Ik vind denk ik dat blauwe jurkje op de vierde foto het leukste. Maar de roze daar onder is ook wel heel cute..

 7. marjon op 26 juni 2015 om 21:13

  Leuke zomerse outfits. En het jongensbroekje van de hema vind ik ontzettend leuk!

 8. janske op 28 juni 2015 om 11:38

  super leuke kleertjes!

 9. Tamara - Crazygreatlife op 29 juni 2015 om 12:36

  aaaah cutie!! Wat een leuke outfits. Het spaanse jurkje!! die spaghetti romper van de Hema zijn lief he! En ik ga ook het jongens broekje halen hihi. Staat er echt hartstikke leuk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje