Vaderdag winactie: smartphone cadeaupakket t.w.v. €100

Case24-vaderdag-cadeaupakket

Onlangs ontving ik van Case24 een super leuk hoesje voor mijn telefoon mét daarop mijn logo. Ik had al een hoesje met logo maar dat was nog mijn oude dus daarom extra leuk om nu een nieuw hoesje te hebben. En omdat het bijna Vaderdag is mag ik ook nog eens een heel leuk pakket weggeven.

Papa is een held

Wanneer mijn man thuis komt van het werk vliegt onze dochter naar de voordeur om hem te begroeten. Aangezien hij in de ochtend altijd al vroeg weg is, ziet ze hem dus tegen de avond pas voor het eerst. Het liefst laat ze hem dan niet meer los en blijft ze aan hem geplakt of met hem spelen totdat ze naar bed moet. Dat kan natuurlijk niet altijd en dat vindt ze dan soms best moeilijk, maar goed.. Daar moeten ze dan ook mee leren omgaan.

Op momenten dat mijn man vrij is en dus in de ochtend wél thuis is, dan is het feest. Ik merk dan ook dat ze heel erg naar hem trekt, echt papa’s meisje. Papa is haar grote held, dus met Vaderdag zullen we hem dan ook even extra in het zonnetje zetten.

Smartphone cadeaupakket

In het pakket wat ik mag weggeven zit een Marshall koptelefoon, een smartphone autohouder en een zelf ontworpen smartphone hoesje van Case24. Zelf heb ik natuurlijk ook een telefoonhoesje ontvangen en ik kan je zeggen dat de kwaliteit daarvan erg goed is. Ik heb zelf een softcover, maar je kunt ook een hardcover telefoonhoesje bedrukken.

Wat moet je doen om dit mooie cadeaupakket te winnen?

Laat een reactie achter onder de blog voor wie je dit pakket wilt winnen. 

Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je me volgt via Facebook of Instagram, maar het heeft geen invloed op wie er wint. De actie loopt tot en met 10 juni 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Heleen op 5 juni 2018 om 06:44

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn man: een geweldige papa voor mijn zoontjes. We kopen niet vaak dit soort verwennerijdingetjes voor onszelf, dus wat zou ’t gaaf zijn om dit pakket te winnen!

 2. Natalie op 5 juni 2018 om 06:50

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor de fantastische papa van onze dochter. Die zo lief en gezellig is en er altijf voor ons is. Gewoon, omdat hij een super papa is.

 3. elisabeth maria martina op 5 juni 2018 om 08:05

  wat een geweldig gebaar, verras mijn eigen hartendief maar

 4. Carlijn op 5 juni 2018 om 12:40

  Ik zou het graag willen winnen vior mijn man Erik. Hij is een suoer lieve vader en ons zoontje Jorik van 10 maanden is dol op hem. Ik ben de laatste maand ziek geweest en dus heeft hij vrijwel de volledige zorg voor Jorik (inclusief nog nachtvoedingen) oo zich genomen. Hij heeft dua wel een leuk cadeautje verdient!

 5. Anna op 5 juni 2018 om 16:50

  Ik doe mee voor mijn vader..

  Facebook: An Na

 6. Kimberly op 5 juni 2018 om 21:24

  Tsja ik zou deze graag willen winnen voor Patrick, hij heeft net een nieuwe telefoon en hoe tof is dan een hoesje met een foto van hemzelf en zijn dochter – zodra ze samen zijn ben ik uit zicht – heel tof!

  • Nicole op 13 juni 2018 om 15:34

   Jippie jij hebt gewonnen!
   Stuur je me je gegevens?

 7. Chantal Obbink op 5 juni 2018 om 21:31

  Ik doe graag mee voor mijn man! Fijn om hem extra te verwennen en te bedanken voor alles. Het afgelopen jaar het meest waarbij hij mij door een moeilijke HG zwangerschap gesleept heeft! Duimen????

 8. op 5 juni 2018 om 22:26

  Mijn vader zou hier zeker blij van worden!

 9. Elizabeth op 6 juni 2018 om 07:41

  Word mijn oude pa toch nog eens hip 😉

 10. Robin op 7 juni 2018 om 09:38

  Daar is mijn vader vast heel blij mee!

 11. Marian B op 8 juni 2018 om 09:25

  Een mooi pakket waar de lieve papa van mijn kinderen heel blij van wordt! Wat zou het leuk zijn als de kinderen hem hiermee naast hun geweldige knutselwerkjes mee mogen verrassen.

 12. Laura Kolthof op 9 juni 2018 om 01:44

  Ik maak heel graag kans op dit mooie pakket voor mijn lieve man en vader van onze 3 mooie jongens.
  De koptelefoon van marshall staat op zijn wishlist en past perfect bij de versterker van zijn gitaar.
  Het zou super tof zijn om hem te mogen verrassen! 😀

 13. Claudia Diependaal op 9 juni 2018 om 22:41

  Ik doe echt heel erg graag mee voor mijn vader! Dit zou hij zeker waarderen! Ik waardeer mijn vader. Zoals hij met mijn ziekte om gaat is niet altijd fijn. Maar hij kan en wilt er niet over praten met mijzelf. Ik weet van andere mensen dat het hem veel doet en hij het gewoon heel moeilijk vindt. Dat ik steeds moet inleveren. Nu ik zelf kinderen heb. Weet ik je liever alles van je kinderen overneemt, ook ziektes! Ik zou hem hier echt heel erg blij mee maken!

 14. Corinne de Graaf op 10 juni 2018 om 16:00

  Leuk!Ik doe mee voor mijn man.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje