Vaderdag – Lieve papa

Liefste papa,

Vandaag is het alweer de tweede keer dat ik er op Vaderdag niet ben. En dat terwijl dagen zoals deze eigenlijk daarom draaien. Het gaat niet om dure cadeaus of een nieuwe stropdas. Nee het gaat erom dat je tijd en aandacht besteed aan degene die je liefhebt. Aan degene die je mede heeft grootgebracht.

De vorige keer zat ik iets verder dan nu, maar wel in een Spaanstalig land, namelijk Aruba. Vandaag de dag ben ik samen met mijn gezin in Spanje, op de camping waar jij en mama ons mee naartoe namen in onze jeugd. Nu ik hier zo zit met mijn eigen gezin besef ik me heel goed wat voor een fijne jeugd wij hebben gehad. En hoe wij als kinderen eigenlijk altijd maar kregen wat we wilden. Nee we hadden geen dure merkkleding en nee toen ik heel klein was kreeg ik niet die ene pop. Maar we kregen liefde en aandacht.. en op vakantie.. zoveel ijsjes en spelletjes als we wilden. Niets kwamen we tekort.

We hebben echt geweldige vakanties gevierd hier op deze plek. Daarvoor wil ik nu even in het bijzonder jou bedanken daarvoor. Want in die tijd van de vakanties was het zo dat wij je zo door het jaar heen maar weinig zagen. Maar ook dat deed je voor ons. Zodat wij zulke vakanties konden hebben. Als ik zelf denk aan vroeger dan komen er veel fijne momenten naar boven, maar Spanje en alle keren dat wij daar waren heeft toch wel de boventoon.

Dus daarom bedankt pap. Voor alle mooie en fijne momenten die we samen hebben gehad en alle mooie en fijne momenten die we nu nog met elkaar hebben. Ik hoop dat de toekomst nog veel meer moois voor ons in petto heeft. Ik ben er trots op jouw dochter te mogen zijn. Ze zeggen dat ik op je lijk en vaak grap ik daarover, maar stiekem is het een hele eer. Het is ook niet voor niets dat mijn eigen dochter zo dol op haar opa is.

Lieve pap, ondanks dat ik er niet ben vandaag denk ik wel aan je.
Ik hou van je.

Dikke kus, je dochter.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Nesrin op 21 juni 2015 om 20:29

    Heel mooi geschreven.

  2. Anita op 22 juni 2015 om 08:53

    Wat mooi weer meis!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje