Vader en dochter uitje

Omdat ik het hele weekend het Meet the Blogger conference had in Amsterdam was mijn man alleen met onze kleine meid. Ik had via PR4kids de uitnodiging gehad om bij de opening van de conceptstore van Tumble ‘N Dry in Amersfoort te zijn en daar wilde hij wel naartoe. Mijn man steunt me echt enorm in het bloggen en vind het dan ook leuk om mee te denken of in dit geval eens mijn plaats over te nemen. Ook was het direct een lekker uitje met de kleine meid plus… ze konden op die manier mij oppikken in Amsterdam, zo hoefde ik niet met de trein terug. Win win situatie dus! Aangezien mijn man het uitje heeft gemaakt (net als de foto’s dus) laat ik hem nu aan het woord.

DSC_0085Mijn vrouw had me verteld dat de opening van de winkel om 13 uur zou zijn en dat ik op tijd moest gaan omdat het druk kon worden. We waren er uiteindelijk al om half 1 en het bleek een groot winkelcentrum te zijn. In eerste instantie kon ik het niet vinden, maar doordat er een kaart met plattegrond stond vond ik hem alsnog. De winkel scheen al open te zijn, de eigenaresse vertelde me dat ze om 12 uur al open waren gegaan. DSC_0087Het zag er van buiten al enorm feestelijk uit, maar binnen helemaal. Ik sprak binnen direct iemand aan om mezelf voor te stellen. Fay werd me meteen uit handen genomen door het personeel want ze hebben er een speciaal speelhok. De eigenaresse vertelde me dat het speelhok nu nog van hout is maar dat het vervangen gaat worden door plexiglas zodat je er doorheen kunt kijken en je kind in de gaten kunt houden. Fay vond het allemaal erg interessant, vooral omdat er ook andere kindjes in zaten. Bij binnenkomst werd me trouwens meteen drinken aangeboden. Er was alles wat je wilde, zelfs iets ‘sterkers’ als je snapt wat ik bedoel.DSC_0088Daarna ging ik mijn rondje maken. Eerst boven, want ik zag dat je ook naar boven kon. Daar bleek een zithoekje te zijn, wc’s en een verschoon plek. Erg handig dat ze dit hebben in een winkel. Dat kom je niet veel tegen eigenlijk. Ik had Fay overigens mee naar boven genomen en daar wandelde ze direct het magazijn in. Het zal eens weer niet zeg! tumblendryBeneden maakte ik wat foto’s van de kleding die er hangen. Ik weet dat mijn vrouw er helemaal weg van is en zelf vind ik het ook wel mooi, maar niet alles. Ook vind ik sommige dingen erg duur, maar andere dingen weer niet. Ligt er net aan wat je wilt kopen denk ik.DSC_0094Ik vond de winkel er erg mooi uit zien. Heel kindvriendelijk ook. Bijvoorbeeld de achterwand van de kleding. Allerlei grappige gezicht waarvan sommige draaiden, anderen gaven weer licht. Dat spreekt kinderen wel aan. Wat handig is, want zo zijn ze afgeleid terwijl jij als ouder neust door de kleding. DSC_0097De spiegels waren ook opvallend en natuurlijk moest mijn dochter zichzelf bekijken. Ook was ze erg blij met haar macaron (ik wist niet dat het een macaron was, nog nooit van gehoord, vertelde mijn vrouw me) ze heeft hem smakelijk opgegeten. Midden in de winkel kon je ook een spiegel vinden, deze was wat ovaler. Voor de grotere kindjes. DSC_0099De pashokjes hadden een super tof design, Fay kroop er zo onderdoor haha. Kiekeboe! Ook daar werd er weer door het personeel eten rondgebracht. Dit keer cakejes. Daar zeggen wij geen nee tegen. Nadat we alles gezien hadden zijn we weer gegaan. Ik ben met mijn dochter naar een parkje vlakbij gelopen zodat ze daar nog even lekker kon spelen voordat we Nicole op gingen halen. De opening was erg goed verzorgd in ieder geval qua eten en drinken, toen ik wegging stond het echter helemaal vol, met de benen buiten zelfs. Dus maar goed dat we er vroeg waren. 

Van te voren vond ik het best spannend om mijn man erheen te sturen. Zou hij wel foto’s maken, hoe zou Fay eruit zien (dat weet je ook maar nooit haha), vond hij het wel leuk? Maar ik heb me voor niets druk gemaakt want hij heeft echt super fijne en goede foto’s gemaakt, Fay zag er goed uit en hij vond het nog leuk ook. Zo te zien heb ik dus een extra blogger in mijn ’team’, haha!

Bol AlgemeenBol Algemeen

8 reacties op “Vader en dochter uitje

Reageren is niet mogelijk.