Wensen en doelen 2016 update #1

Op deze laatste (zon)dag van de eerste maand van het jaar wil ik even terugblikken. Dit doe ik door middel van mijn wensen en doelen lijstje te updaten. Even kijken waar ik al mee bezig ben, wat eventueel al afgevinktย is en waar ik nog de nodige aandacht aan moet besteden. Dit wil ik elke maand doen zodat ik mijn wensen en doelen niet uit het oog verlies. Hopelijk kan ik over een paar maanden al zeggen dat ik alles al afgevinkt heb en een nieuwe lijst opstellen!

Inhoudsopgave

Gezondheid

 • Ik heb de Clean9 inmiddels met succes voltooid. Dat is al het eerste vinkje!
 • Helaas ben ik nog niet gestart met cognitieve gedragstherapie, ik moest eerst een Go krijgen van de psycholoog en nu nog een goede therapie vinden. Hopelijk kan ik in februari wel al starten.
 • Wekker zetten. Dit heb ik wel een paar keer gedaan maar nog niet standaard. Dit heeft wel alles te maken met het feit dat het verhaal over de goede nachtrust en mijn slaapapneu nog niet voorbij is. To be continued.
 • Ondanks de slechte nachtrust heb ik wel het idee dat ik meer beweeg. Ik probeer iedere dag in ieder geval de deur uit te gaan en zodra ik maar een greintje energie heb gebruik ik hem! Ik durf hem nog niet af te vinken, maar het begin is er.
 • Ondertussen ben ik ook al een stuk bewuster bezig met eten, al heeft mijn eetdagboek wel laten zien dat er nog veel verbetering nodig is.

IMG_5204

Gezin

 • Mijn streven om een opgeruimd huis te hebben is tot nu toe faliekant mislukt. Dit komt ook weer door mijn slechte nachtrust en de ontbrekende energie. Wat een invloed niet slapen kan hebben he..
 • Dat weekendje weg met mijn man zal waarschijnlijk eerder veranderen in een weekendje zonder kind thuis, maar dat mag de pret niet drukken. Even echt quality time met hem gaat er zeker komen, na de Carnaval haha!
 • Dan de “zomervakantie”. We gaan in het voorseizoen, namelijk in juni, lekker een weekje naar Duitsland!

Bloggen

 • Omdat ik sinds december vorig jaar boven de 10.000 unieke bezoekers ben gekomen is dat wel iets wat ik hoop vast te houden. Niet dat ik opeens van die rare clickbait artikelen eruit ga gooien ofzo, nee ik ben zelfs minder gaan bloggen haha. Maar het zou leuk zijn als het boven de 10.000 blijft. En deze maand is dat in ieder geval gelukt!
 • Ook wilde ik wat kritischer zijn qua samenwerkingen en events. In mijn ogen is dat zeker gelukt. Nu had ik wel een winactie lopen vorige week die op vele andere blogs online kwam, maar het paste wel echt bij mij en dat is wat belangrijk is.
 • Ook dit gaat lekker. Zo heb ik het eindelijk voor elkaar dat een vriendinnetje van me haar blog online heeft gezet en ga ik komende maand meedoen met de home made challenge van Mindjoy!

waarom ik van bloggen houd

Bol AlgemeenBol Algemeen

Overig

 • Over het social media minderen kan ik duidelijk zijn: totaal mislukt. Het lijkt zelfs alsof ik meer ben gaan socializen, vooral via snapchat!
 • Het vaker afspreken met andere moeders en/of vriendinnen is tot nu toe wel gelukt. Nu volhouden.
 • Dan mijn boekenchallenge. Ik wil dit jaar 12 boeken lezen, minimaal. Daarvoor zou ik elke maand 1 boek moeten lezen. In januari is dit nog niet gelukt haha. Dus in februari twee boeken?!
 • Ik heb dit jaar nog geen fotoshoot gehad maar er staat begin februari wel een zwangerschapsshoot op de planning. En het is ook direct een bloggersmeeting. Leuk toch!

Al met al was januari dus een enorme wisselvallige maand waarin ik zeker al begonnen ben aan een aantal doelen en wensen. Maar aangezien mijn gezondheid nog steeds niet is wat ik hoop zal ik toch af en toe wat gas terug moeten nemen. Gelukkig heb ik nog 11 maanden voor het 2017 is.

Hoe gaat het met jouw doelen en wensen?

21 reacties op “Wensen en doelen 2016 update #1

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Haha echt wel! Al vergeet ik het soms wel of weet ik echt niet wat ik moet “snappen” ๐Ÿ˜›

 • Nou je hebt toch al best wel wat doelen behaald hoor! En het is ook niet leuk om alles al meteen in de eerste maand af te kunnen vinken ๐Ÿ˜‰ haha

 • Opruimen lukt hier ook nog niet echt.. En fijn dat je niet van die clickbait artikelen gaat plaatsen, die vind ik echt heel irritant haha.

 • Ik moet eigenlijk ook weer eens een update doen. Ik doe het Day Zero project en heb daar afgelopen jaar toch al behoorlijk wat van kunnen afstrepen. Ik ben nu ongeveer op de helft van het aantal dagen. Eens kijken of ik ook op de helft van het aantal doelen ben. ๐Ÿ˜‰

 • Je bent op de goede weg toch?
  Overigens vind ik het heel goed van je dat je kritisch naar winacties kijkt. Dat levert je uiteindelijk meer op. Ik snap alleen bij bloggen, punt 3 niet? Of mis ik iets?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Haha ja, ik had tijdens het schrijven mn lijst met doelen en wensen naast me. En punt 3 gaat over samenwerken met andere bloggers.

   Lijkt me ook leuk overigens om met jou samen te werken ๐Ÿ™‚

 • Waar ga je naartoe in DL? Goede maand meis! En super leuk dat je met de challenge mee gaat doen! Ik wilde รฉรฉn dan offline zijn per week maar dat is hem ook niet geworden ๐Ÿ™

 • Misschien een heel dun boekje kiezen voor februari, dan haal je alsnog je voornemen ๐Ÿ™‚
  Fijn dat er een aantal voornemens al gelukt zijn, het zijn er dan ook een hele hoop, dus echt al knap dat je er al zoveel kan afvinken.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Vind het zelf eigenlijk wel meevallen als je kijkt naar wat de doelen en wensen zijn…

 • Dat gaat al goed hoor zo voor de eerste maand!
  Ik heb 2 boeken gelezen deze maand, dus ik lig op schema, superfijn! Ik lees elke avond een half uurtje in bed, dan gaat het al best rap, zijn toch 3,5 leesuren per week! ๐Ÿ™‚
  Zet ‘m op!

 • Wauw, boven de 10k! Good for you! Ik droom momenteel van de helft van dit bezoekersaanteil eind dit jaar ๐Ÿ™‚
  Dat opgeruimde huis is ook een droom van mij die net als bij jou faliekant failt, haha. Heel herkenbaar.
  Bij mij komt het boeken lezen er niet meer echt van sinds ik de ipad heb… Terwijl ik er vroeger aan verslingerd was.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja ik sloot december zelfs met veel meer af, dus is wel iets terug gezakt hoor haha.

 • Wat een leuk lijstje! Ik vind lijstjes altijd motiverend werken. Hoe meer afgevinkte dingen, hoe leuker ik het vind. Gefeliciteerd met je +10.000 bezoekers! Super gaaf!

Reageren is niet mogelijk.