Unsuccesful adulting tag

MG_7065

Leeftijd is maar een getal. Je kunt namelijk 50 zijn en nog heel onvolwassen of 16 en al heel wat hebben meegemaakt wat je (helaas te vroeg) volwassen heeft gemaakt. Ook merk ik zelf dat ik me soms als een jong bloempje van 20 voel, terwijl ik een ander moment het idee ben dat ik al 80 ben haha. Deze tag gaat echter niet over mij! Nee ik heb hem in laten vullen door mijn man XD Ze zeggen namelijk wel eens dat mannen nooit volwassen worden. Dus hoe onvolwassen is Bart, mijn man? We gaan het vandaag te weten komen met de unsuccesful adulting tag!

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Macdonalds! Daar ben ik echt gek op. Ik pak dan eigenlijk ook altijd hetzelfde. De Big Mac is en blijft namelijk mijn favoriete burger dus die hoort sowieso bij mijn bestelling. Soms pak ik er twee, een andere keer pak ik er iets anders bij. Maar de big mac? Ja daar kun je mij heel blij mee maken.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Nooit. Ik heb altijd het voornemen om op tijd naar bed te gaan. Ook omdat ik meestal om 5 uur weer uit bed moet. Toch lukt het me gewoon niet. Dan is het 22uur en denk ik ‘ja ik ga nu!’ maar uiteindelijk lig ik dan toch pas een half uur tot een uur later in bed.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Pokemon. Via Netflix. Oh oeps, dat wist mijn vrouw niet eens. Hahaha!

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Uhm zo’n 3x in de week vergeet ik mijn portemonnee of ben ik mijn sleutels kwijt. Dan weet ik echt niet waar ik het gelaten heb. Ik zoek dan ook echt dagen en uiteindelijk liggen ze op een plek waar ik ze makkelijk had kunnen vinden. (dit laatste typt mijn vrouw natuurlijk haha)

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Nee ik draag nooit een pyjama. Ik draag ’s nachts alleen een shirt en boxershort. Op de camping ben ik zo wel naar buiten geweest, thuis niet. Wel in joggingbroek. Heerlijk is dat!

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Neus peuteren in de auto, dan draai ik balletjes en spriets ik ze weg. Oh gadver, dat doet me eraan denken dat we de auto moeten stofzuigen!_MG_7057

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ontelbaar. Ik ben in ieder geval blij dat ik 3 paren heb waar geen gat in zit en die ik dus heel bij elkaar heb. Al is het wel elke dag weer een gezoek naar de juiste sokken bij elkaar. Soms trek ik ook wel eens twee verschillende sokken aan, ziet toch niemand.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Wattuh? (Na uitleg van Nicole..) Ik gebruik die dingen helemaal niet eigenlijk. Dat is meer iets voor vrouwen.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Gamen. Op en top gamen. Ik speel elke dag spelletjes, op mijn telefoon of tablet. Als het kon ook nog op de computer maar die hebben we niet meer. Ja ik kan zeggen dat ik redelijk verslaafd ben haha.

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Heel lang geleden! Goed he. Stiekem kook ik eigenlijk bijna nooit. Ik BBQ.

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Weet ik eigenlijk niet. Ik ben stil. Dat wel. Al moet je je niet verwarren met stilte omdat ik aan het meeluisteren ben en aan het genieten ben van alles om me heen. Want ik kan ook daarom stil zijn. Stilte betekent niet altijd ongemakkelijkheid.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Er valt niks te verstoppen. Degene die het meeste uitgeeft is en blijft toch Nicole. Ze heeft er ook meer tijd voor. Ik geloof niet dat zij iets verstopt, ik beheer toch de rekeningen dus dat gaat ook moeilijk.

En hoe onvolwassen is mijn man?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Geertje - Stay At Home Mama op 28 juni 2015 om 10:55

  Wat leuk dat je hem door je man in hebt laten vullen! En dat game….is volgens mij echt n mannending!

 2. Malou op 28 juni 2015 om 11:08

  Haha, heel leuk om te lezen! En ik vind het best meevallen hoor 🙂

 3. Sylvie op 28 juni 2015 om 11:53

  Haha wat leuk, eens een man die een tag invult! Ga maar gauw de auto stofzuigen! 😉

 4. zomersproetje op 28 juni 2015 om 12:27

  Hihi leuk ingevuld Bart! Zo leer ik jou ook wat beter kennen. Ruud zei al Bart is wel een beetje stil.. Is niet erg hoor. Hij is ook regelmatig zijn sleutels aan het zoeken en vroeg op vakantie vaak in welke tas bijvoorbeeld het nagelschaartje zat… Beetje ijdeltuitje. Hij is nu grondig de auto aan het poetsen. Goed vies van de stofweggetjes ed. En degene die hier het meest uitgeeft..nou dat ben ik niet. Veel liefs van ons.x

 5. Anita op 28 juni 2015 om 12:58

  Wat leuk dat Bart hem ingevuld heeft. Van dat stille heb ik weinig gemerkt hoor 😉 en idd ga je auto maar eens stofzuigen!!

 6. Michelle op 28 juni 2015 om 13:15

  Wat een leuke vragen! Volgens mij valt het nog mee hoor 😉

 7. Tamara - Crazygreatlife op 29 juni 2015 om 22:35

  Wat leuk te weten! haha nu wil ik niet meer in jullie auto hoor 😛 nee hoor grapje…

 8. Cindy op 30 juni 2015 om 13:55

  Wat superleuk dat je man hem heeft ingevuld zeg!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje