Unsuccesful adulting tag

Leeftijd is maar een getal. Je kunt namelijk 50 zijn en nog heel onvolwassen of 16 en al heel wat hebben meegemaakt wat je (helaas te vroeg) volwassen heeft gemaakt. Ook merk ik zelf dat ik me soms als een jong bloempje van 20 voel, terwijl ik een ander moment het idee ben dat ik al 80 ben haha. Deze tag gaat echter niet over mij! Nee ik heb hem in laten vullen door mijn man XD Ze zeggen namelijk wel eens dat mannen nooit volwassen worden. Dus hoe onvolwassen is Bart, mijn man? We gaan het vandaag te weten komen met de unsuccesful adulting tag!

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Macdonalds! Daar ben ik echt gek op. Ik pak dan eigenlijk ook altijd hetzelfde. De Big Mac is en blijft namelijk mijn favoriete burger dus die hoort sowieso bij mijn bestelling. Soms pak ik er twee, een andere keer pak ik er iets anders bij. Maar de big mac? Ja daar kun je mij heel blij mee maken.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Nooit. Ik heb altijd het voornemen om op tijd naar bed te gaan. Ook omdat ik meestal om 5 uur weer uit bed moet. Toch lukt het me gewoon niet. Dan is het 22uur en denk ik ‘ja ik ga nu!’ maar uiteindelijk lig ik dan toch pas een half uur tot een uur later in bed.

Bol AlgemeenBol Algemeen

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Pokemon. Via Netflix. Oh oeps, dat wist mijn vrouw niet eens. Hahaha!

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Uhm zo’n 3x in de week vergeet ik mijn portemonnee of ben ik mijn sleutels kwijt. Dan weet ik echt niet waar ik het gelaten heb. Ik zoek dan ook echt dagen en uiteindelijk liggen ze op een plek waar ik ze makkelijk had kunnen vinden. (dit laatste typt mijn vrouw natuurlijk haha)

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Nee ik draag nooit een pyjama. Ik draag ’s nachts alleen een shirt en boxershort. Op de camping ben ik zo wel naar buiten geweest, thuis niet. Wel in joggingbroek. Heerlijk is dat!

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Neus peuteren in de auto, dan draai ik balletjes en spriets ik ze weg. Oh gadver, dat doet me eraan denken dat we de auto moeten stofzuigen!_MG_7057

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ontelbaar. Ik ben in ieder geval blij dat ik 3 paren heb waar geen gat in zit en die ik dus heel bij elkaar heb. Al is het wel elke dag weer een gezoek naar de juiste sokken bij elkaar. Soms trek ik ook wel eens twee verschillende sokken aan, ziet toch niemand.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Wattuh? (Na uitleg van Nicole..) Ik gebruik die dingen helemaal niet eigenlijk. Dat is meer iets voor vrouwen.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Gamen. Op en top gamen. Ik speel elke dag spelletjes, op mijn telefoon of tablet. Als het kon ook nog op de computer maar die hebben we niet meer. Ja ik kan zeggen dat ik redelijk verslaafd ben haha.

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Heel lang geleden! Goed he. Stiekem kook ik eigenlijk bijna nooit. Ik BBQ.

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Weet ik eigenlijk niet. Ik ben stil. Dat wel. Al moet je je niet verwarren met stilte omdat ik aan het meeluisteren ben en aan het genieten ben van alles om me heen. Want ik kan ook daarom stil zijn. Stilte betekent niet altijd ongemakkelijkheid.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Er valt niks te verstoppen. Degene die het meeste uitgeeft is en blijft toch Nicole. Ze heeft er ook meer tijd voor. Ik geloof niet dat zij iets verstopt, ik beheer toch de rekeningen dus dat gaat ook moeilijk.

En hoe onvolwassen is mijn man?

8 reacties op “Unsuccesful adulting tag

Reageren is niet mogelijk.